ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ 11528

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της πρώτης πανελλαδικής εμβέλειας Γραμμής Ψυχολογικής Στήριξης 11528 για λεσβίες, gay, αμφί, τρανς άτομα, τις οικογένειές τους, αλλά και για εκπαιδευτικούς, απηύθυνε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. «Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενάντια στο ‘νόμο της σιωπής’ που ρίχνει τη σκιά του στο σχολείο, στην οικογένεια, στο χώρο εργασίας», τόνισε η Περιφερειάρχης, χαρακτηρίζοντας τη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης, «Γραμμή Ζωής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση με την Υποδιοικήτρια της 1ης Υ.Π.Ε. κα Χρυσάνθη Κισκήρα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016. Στη σύσκεψη παρουσία και της Διευθύντριας του Κ. Υ. Καλυβίων κας Ευαναθίας Κρανιά συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία και στελέχωση του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ MAGNA GRECIA

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τους ιταλούς μαθητές που παίρνουν μέρος στο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Magna Grecia που διεξάγεται στη χώρα μας από τις 13 ως τις 18 Μαρτίου, και τους διοργανωτές του, καλωσόρισε σήμερα το πρωί, στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Μιλώντας στους μαθητές η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΤΖΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε Θέματα Αθλητισμού, Σπύρου Πάντζα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, ήδη εδώ και λίγες ημέρες λειτουργούν τρεις χώροι υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στην Ανατολική Αττική στους οποίους φιλοξενούνται 1.080 περίπου άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΔΣΝΑ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από γόνιμη συζήτηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ, ψήφισε σήμερα, με ευρύτατη πλειοψηφία, την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σχετικά με τη δεύτερη αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων Αττικής, στην κατεύθυνση της πλήρους ευθυγράμμισής του με τον Εθνικό Σχεδιασμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΨΗΝΑΚΗΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ March 15, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10/03/2016 διευρυμένη συνεδρίαση της «Λαϊκής Επιτροπής Μαραθώνα». Η πλούσια συζήτηση επικεντρώθηκε στις εξελίξεις εν όψει της ψήφισης του ασφαλιστικού και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρυχθεί με την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ/ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ March 13, 2016 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και για ένα χρόνο, το πρόγραμμα των εκπτωτικών παροχών της Κάρτας Γονέα Μέλους επεκτείνεται, με μια νέα και πολύ σημαντική συνεργασία με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και την προσφορά που εξασφαλίστηκε για τα μέλη των 11 Συλλόγων Γονέων του Δήμου Διονύσου που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και τις οικογένειές τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ