ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ February 03, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Το καταστατικό εγκρίθηκε ομόφωνα και η Δύναμη Πολιτών είναι πλέον η πρώτη στο δήμο Μαραθώνα και από τις λίγες στην Ελλάδα που αποκτά καταστατικό, σπάζοντας έτσι την παράδοση των αρχηγικών παρατάξεων. Ανώτατο όργανο της Δύναμης Πολιτών είναι η ολομέλεια που συνεδριάζει κάθε τρεις μήνες, ψηφίζει το συντονιστικό και τον επικεφαλής της παράταξης. Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται έπειτα από συλλογική επεξεργασία στα όργανα της παράταξης με σταθερή επιδίωξη την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ…ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 33,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΔΣΝΑ, ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑΣ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για τη λειτουργία του Αποτεφρωτήρα. Απόφαση – τομή προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η επανεμφάνιση εγχώριων κρουσμάτων ελονοσίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, ετησίως από το 2009 έως το 2013, αλλά και το 2015, αποτελεί σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία, καθώς θεωρείται υπαρκτός ο κίνδυνος επανεγκατάστασης της νόσου στην Ελλάδα. Υψηλού κινδύνου θεωρούνται όλες οι περιοχές στις οποίες καταγράφηκαν εγχώρια κρούσματα ελονοσίας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένων περιοχών του Δήμου Μαραθώνα (2009-2012 και 2015).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης της Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού, Ελισάβετ Τασούλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ & ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΣΤΕΓΟΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την παράταση κατά ένα έτος της ισχύος της Προγραμματικής Σύμβασης που είχε ως αντικείμενο το έργο "Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής", συνολικού προϋπολογισμού 380.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και η Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ January 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη συναντήθηκε η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ January 30, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Στην συνεδρίαση του ΔΣ Μαραθώνα της 28/01/2016 η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα: «Ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση από την Κυβέρνηση και την ΕΕ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΒΟΥ January 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας παραχώρησε δημοτική έκταση 60,419,40 τετραγωνικών μέτρων στη θέση «Κόντρες – Βαρέζι», στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Στη θέση αυτή κατασκευάστηκε το κλειστό «Σπίτι του Βόλεϊ» και το κλειστό στάδιο του Στίβου, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Μάιο του 2003, για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μια αθλητική υποδομή η οποία αποτέλεσε κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ