ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LOGISTICS ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΤΗΣ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ March 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από σήμερα λειτουργεί, στο χώρο «Εσπλανάδα», στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου δίπλα στις εγκαταστάσεις του TAE KBON NTO, το πρώτο, στην Ελλάδα, Κέντρο logistics, για τη διαχείριση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και της ΓΓ Εμπορίου. Η λειτουργία του αφορά όλη τη χωρική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ! ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ, ΚΑΥΣΗ & ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ March 06, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Στις 12/2/2016, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο περιελάμβανε την κατασκευή στη Φυλή νέας μονάδας επεξεργασίας σύμμεικτων αποβλήτων, μονάδας καύσης και μιας χαρτοποιίας, που συνεπάγονται ουσιαστική επέκταση της υπάρχουσας εγκατάστασης του διαβαθμιδικού συνδέσμου ΕΔΣΝΑ. Το σχέδιο αναπτύσσονταν σε επιστολή - πρόταση, προς την κ. Δούρου (περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ), του καθηγητή του ΕΜΠ κ. Α. Ανδρεόπουλου. Στο σχέδιο αναφέρονταν ότι η μονάδα επεξεργασίας σύμμεικτων αποβλήτων βρίσκεται υπό κατασκευή, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με αδιάψευστο φωτογραφικό υλικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Ετήσια Έκθεσή του για το έτος 2015 παρουσίασε στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χθες, 3 Μαρτίου, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Βασίλης Σωτηρόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ March 04, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (author)

Μετά από επίμονες παρεμβάσεις στην Κυβέρνηση και έπειτα από επανειλημμένες ερωτήσεις μας στη Βουλή σχετικά με τα σχολεία των Αχαρνών (Αρ. Πρωτ.3375/ 10.06.2015, Αρ. Πρωτ.754/02.11.2015 και Αρ. Πρωτ.2232/11.01.2016) και παράλληλα με τις ενέργειες του Δήμου Αχαρνών και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών, δόθηκε επιτέλους μια επίσημη δέσμευση από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.» για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων σχολείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 04, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Πιστή στο πνεύμα και του τελικού σχεδίου του ΠΕΣΔΑ Αττικής, που συντηρεί το συγκεντρωτισμό με επίκεντρο το «έκτρωμα» της Φυλής, η περιφέρεια Αττικής ανανέωσε την άδεια λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, για άλλα πέντε χρόνια (μέχρι 26/2/2021). Στην αδειοδότηση συμπεριλαμβάνονται, πλέον και τα κύτταρα Β3-Β6 της β΄ φάσης του ΧΥΤΑ, τα οποία προορίζονταν, επί διοίκησης Σγουρού, για την κατασκευή μιας μονάδας βιολογικής ξήρανσης σύμμεικτων απορριμμάτων. Σημειώνουμε ότι η περιβαλλοντική αδειοδότηση του ΧΥΤΑ Φυλής έχει ισχύ μέχρι 30/6/2020.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η νέα Περιφερειακή Αρχή τον πρώτο κιόλας χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, έχει να παρουσιάσει πλούσιο έργο και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και ανά περιφερειακή ενότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ March 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη δημιουργία «Κέντρου διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων», αποφάσισαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας. Πρόκειται για το πρώτο τέτοιου είδους Κέντρο που θα παρέχει υπηρεσίες τύπου logistics, για όλη τη χωρική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤV NA ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ March 03, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι πρόσφυγες, οι συνάνθρωποί μας περνούν τα σύνορα για να γλυτώσουν από τις βόμβες τις σφαίρες, και την καταστροφή στην Σύρια και στην ευρύτερη περιοχή. Φεύγουν από την χώρα τους για να σώσουν ότι έχει απομείνει από την ζωή τους, που έχει ρημαχτεί από το ανελέητο κυνήγι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για το μοίρασμα των αγορών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ