ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ January 30, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Στην συνεδρίαση του ΔΣ Μαραθώνα της 28/01/2016 η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα: «Ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση από την Κυβέρνηση και την ΕΕ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΒΟΥ January 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας παραχώρησε δημοτική έκταση 60,419,40 τετραγωνικών μέτρων στη θέση «Κόντρες – Βαρέζι», στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Στη θέση αυτή κατασκευάστηκε το κλειστό «Σπίτι του Βόλεϊ» και το κλειστό στάδιο του Στίβου, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Μάιο του 2003, για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μια αθλητική υποδομή η οποία αποτέλεσε κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ January 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ; Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Τ.Ε.Β.Α., ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ January 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σχετικά με το ερώτημα που απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης μη Κερδοσκοπικών Θιάσων (Ε.Μ.ΚΕ.ΘΙ), Αιμιλία Υψηλάντη, αναφορικά με την υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων, μεταξύ τους και την αγορά εισιτηρίων για θεατρικές παραστάσεις, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.Ε.Β.Υ.Σ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς του Απόρους (Τ.Ε.Β.Α), η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει τα ακόλουθα προς ενημέρωση των πολιτών και αποφυγή δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ January 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Σωτήριος Μεθενίτης, με αντικείμενο το έργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου του Δήμου Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ January 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων και δικύκλων (μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων), στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης που ανήκουν, Δήμος της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι Δήμοι Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας) και που η πρώτη άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί από Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών κατά το έτος 2012, να προσέλθουν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό ΚΤΕΟ για αρχικό τεχνικό έλεγχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΦΡΕΝΟ" ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ SOFTEX ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την απόρριψη του αιτήματος της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας για ομαδικές απολύσεις, αποφάσισε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ύστερα από σχετική εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής. Η Περιφερειακή Αρχή έφερε το θέμα προς συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στο Περιφερειακό Συμβούλιο ύστερα από τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, ανταποκρινόμενη άμεσα σε σχετικό αίτημα, με το Σωματείο των εργαζομένων και την Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΩΠΙ: ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ, ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από όλους τους αμπελουργούς και τους οινοπαραγωγούς, εκπροσώπους των συμμετεχόντων φορέων, κοινή διαπίστωση ήταν ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο κρασί προκαλεί τρομακτικό αδιέξοδο και τεράστιες δυσκολίες στον αμπελοοινικό κλάδο και στις προσπάθειες που επιχειρούν όλα αυτά τα χρόνια οι αμπελουργοί – οινοποιοί για τη στήριξη, ενίσχυση και αναβάθμιση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και ειδικά του κρασιού των Μεσογείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ