ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πίνακας Δώρας Ραγκούση - Αγγελάκη  (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ''ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ''

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ March 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Να νομοθετήσει άμεσα προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής, με συντονισμένο τρόπο και σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να αναλάβει την ευθύνη της μεταφοράς των προσφύγων από την Αττική σε όλη την Ελλάδα, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, κατά την ομιλία της σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. "Λέω ένα βροντερό 'νομοθετείστε άμεσα', έστω και με την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΠΑΡΚΑ March 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε Σύμβαση για τη Συντήρηση Πρασίνου και την Προμήθεια Φυτικού Υλικού για το Πεδίο του Άρεως, την Πλατεία Πρωτομαγιάς, το Λόφο Εθνικής Αντιστάσεως, το Αττικό Άλσος και το Πάρκο Ριζάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ΑντιστράτηγοςΚωνσταντίνος Τσουβάλας ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ΕΛ.ΑΣ ε.α. Δημήτριο Τσακνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΑΣΩΠΟΥ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα της εξυγίανσης του Ασωπού συζητήθηκε στην ευρεία σύσκεψη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στο γραφείο του υπουργού μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αρχικά, συζητήθηκε το θέμα της εξυγίανσης και του εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής που έχει επηρεαστεί σημαντικά από τη ρύπανση του Ασωπού που παρατηρείται εδώ και δεκαετίες και διερευνήθηκαν τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Π. ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ, ΤΗΝΟΣ ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ February 29, 2016 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ (author)

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την δυσαρέσκειά μας για τον τρόπο που λειτουργεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος Τήνου, έναντι της μείζονος μειοψηφίας και του προσώπου του επικεφαλής αυτής, κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ. Από την έναρξη της θητείας του νέου ΔΣ έχουμε τηρήσει μια μετριοπαθή και κόσμια στάση, με τοποθετήσεις που χαρακτηρίζονται από πνεύμα συνεργασίας και εποικοδομητικής κριτικής. Αντ’ αυτού έχουμε εισπράξει τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ February 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή όλων των επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων (πλην της ΧΑ), ύστερα από πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, με αντικείμενο το κρίσιμο θέμα των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Θρίαμβος του "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ", η άνοδος της ομάδας, στην Α΄ τοπική κατηγορία από την Β΄ τοπική μετά την μεγάλη νίκη επί του ισχυρού "ΑΠΟΛΛΩΝΑ" Βριλησσίων με σκορ 6-2 εκτός έδρας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ