ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πανέμορφο το θεατράκι της Π. Φώκαιας μετά την ανακαίνιση  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΑΤΡΟ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ February 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας αποτελεί ένα σημαντικό χώρο πολιτιστικής έκφρασης του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο φιλοξενεί πληθώρα εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι. Η προνομιακή του θέση δίπλα στη θάλασσα και το μοναδικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα που μπορεί κανείς να απολαύσει από τις κερκίδες του, είναι μερικοί ακόμα λόγοι για τους τόσους φίλους που το προτιμούν για να περάσουν ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ February 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Γηροκομείο Αθηνών, που λειτουργεί από το 1864 με μακρά διαδρομή στην Κοινωνική Πρόνοια της Τρίτης Ηλικίας, θα όφειλε να αποτελεί φορέα παροχής κοινωνικού έργου μείζονος σημασίας, καθώς βάσει του καταστατικού του το 50% των φιλοξενούμενων είναι άποροι, ενώ η τεράστια ακίνητη περιουσία του θα περίμενε κανείς ότι αποτελεί ανεξάντλητη πηγή για τη συνέχιση του κοινωνικού του έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & UNESCO

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, UNESCO, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ February 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, Μαρία Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου - Τζιτζικώστα, υπέγραψαν, σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, Μνημόνιο Συνεργασίας και Αμοιβαίας Κατανόησης, παρουσία του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, Κοσμά Παπαχρυσοβέργη, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Χρήστου Καραμάνου, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Εύης Αποστολάκη, καθώς και της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Τουριστικής Προβολής, Ελένης Δημοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ February 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Σαρωνικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία των ήδη ενταγμένων προς χρηματοδότηση έργων στο πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, ΤΡΟΦΙΜΑ February 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την ικανοποίησή τους για τον βαθμό της γνώσης των αντικειμένων και της εκτέλεσης των υγειονομικών ελέγχων, εξέφρασαν εμπειρογνώμονες της Παγκόσμιας Τράπεζας με εξειδίκευση στην ασφάλεια τροφίμων- ποτών, ο οποίοι επισκέφθηκαν χθες τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, και συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας και αρμόδιους υπαλλήλους, Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Υπηρεσίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 15 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ February 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη ριζική ανάπλαση και αισθητική αναβάθμιση 15 παιδικών χαρών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενέκρινε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να συμβάλλει στην ουσιαστική αναβάθμιση και λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου και στην παράλληλη Πιστοποίησή τους, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου (αριστερά) παρακολουθώντας τις εργασίες της συνεδρίασης  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΠΕ, ΠΑΡΙΣΙ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΤΑ February 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Παρίσι, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ February 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι πέντε βασικοί άξονες της δράσης της διοίκησης της Περιφέρεια Αττικής στον τομέα της Ψηφιακής Πολιτικής από τα τέλη του 2014 ως σήμερα με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, την ενίσχυση της διαφάνειας, την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και τη μείωση του κόστους των διαδικασιών καθώς και την προώθηση του κοινωνικού ελέγχου, μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ