ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στην Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, παρουσία του δημάρχου Νέας Ιωνίας και προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Ηρακλή Γκότση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας είναι σε 24ωρη επιφυλακή λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που περιμένουμε το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΚΟΥΡΑΣΗ January 16, 2016 / απο ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ (author)

Οι εχθροί μας περιμένουν να κουραστούμε. Όταν ο αγώνας είναι στην πιο σκληρή καμπή του, οι αγωνιστές έχουν την πιο μεγάλη κούραση. Οι κουρασμένοι, χάνουν τη μάχη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΕΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ January 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο τέως Περιφερειάρχης θα ήταν καλύτερο να σωπαίνει. Γιατί με τις δημόσιες τοποθετήσεις του εκτίθεται συστηματικά και επανειλημμένα. Στην τελευταία του ανακοίνωση εκτίθεται διπλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΣΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ January 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

"Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη Συνεδρίαση του στις 14.01. 2016 συζήτησε για την εγγραφή της μισθοδοσίας των Υπαλλήλων της Περιφέρειας στον Προϋπολογισμό του 2016. Το Περιφερειακό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣTO ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΥΛΩΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Καταστήματος, Μαρίνα Μπούκη, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, Ευθυμία Βερροιώτου και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου, Πέτρος Δαμιανός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη στο δήμο Αχαρνών  (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ January 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αρχικά, ο κ. Φιλίππου συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο Ιωάννα Τσούπρα και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Πολυμενέα και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία εξέλιξης σημαντικών έργων υποδομής για τον δήμο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, οι διαδικασίες δημοπράτησης των οποίων δρομολογούνται αυτή την περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ