ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη στο δήμο Αχαρνών  (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ January 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αρχικά, ο κ. Φιλίππου συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο Ιωάννα Τσούπρα και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Πολυμενέα και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία εξέλιξης σημαντικών έργων υποδομής για τον δήμο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, οι διαδικασίες δημοπράτησης των οποίων δρομολογούνται αυτή την περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΓΙΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ «ΠΡΟΚΡΙΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ January 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Απάντηση στα δημοσιεύματα του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας «Πρόκρις», σχετικά με τα ποσά που διαθέτει ο δήμος για τη σίτιση-περίθαλψη αδέσποτων ζώων της περιοχής, που αμφισβητούν τις 40 χιλιάδες ευρώ που ανέφερε ο δήμαρχος κ. Λουκάς στον απολογισμό του, ότι διατέθηκαν των περασμένο χρόνο απ’ το δήμο για τα αδέσποτα, ο φιλοζωικός αναφέρει ότι μόλις 14 χιλιάρικα δόθηκαν, δίδεται πιο κάτω με αναλυτικούς πίνακες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΟΥΡΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ January 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη ζητά με επιστολή της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με κύριο θέμα την αντιπλημμυρική θωράκιση του Ποικίλου Όρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ January 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 12 Δεκεμβρίου 2014, οπότε και συγκροτήθηκε σε σώμα, ύστερα από την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στις 26 Νοεμβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ January 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Φιλίππου μετέβη στο Δημαρχείο Ωρωπού όπου, στο πλαίσιο των επαφών που προγραμματίζει με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, συμμετείχε σε σύσκεψη για την πορεία των έργων της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ January 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Σωφρόνης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Παλαιά Φώκαια. Αφού ολοκληρώθηκε η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Παλαιάς Φώκαιας, οι ιερωμένοι, οι αρχές του τόπου και οι πιστοί, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής, σχημάτισαν πομπή και ακολούθησαν τον δρόμο προς τη θάλασσα. Στο γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας οι αλιείς με τις βάρκες τους αλλά και οι μικροί αθλητές της ιστιοπλοΐας είχαν ήδη ανοιχθεί στη θάλασσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ January 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, καταγγέλλει σπείρα απατεώνων που προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά και άλλα περιουσιακά οφέλη από συμπολίτες μας, κάνοντας χρήση του ονόματός της, προς τούτο προειδοποιεί τους πολίτες να προσέχουν και να μη ενδίδουν σε υποσχέσεις περί δήθεν ευνοιοκρατίας καθώς η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν λειτουργεί στη βάση προσωπικών γνωριμιών, δεν κάνει εξυπηρετήσεις σε ‘φίλους’, ‘γνωστούς’ και ημετέρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ