ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠ’ ΤΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ February 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή από τον Ωρωπό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου είχε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και υπηρεσιακούς παράγοντες για να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα έργα που αφορούν τον Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, EUROSUCCESS February 08, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Η συνεργασία του Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ με τον εκπαιδευτικό οργανισμό EUROSUCCESS εξελίσσεται με τον πλέον δημιουργικό τρόπο για τους μικρούς αθλητές του Α.Ο Άνοιξης οι οποίοι αξιοποιούν στο έπακρο τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΕΚΘΕΣΗΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ για παιδιά ΣΤ΄ Δημοτικού και Ά Γυμνασίου που πραγματοποιούνται εδώ και 2 μήνες, κάθε Σάββατο 10πμ-12πμ στο εντευκτήριο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οικισμού Ανθέων στην Άνοιξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΝ.ΕΛ. February 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ορίστε που καταντήσαμε ως Έθνος! Να αποτελεί είδηση η συλλογή και διάθεση τροφίμων τόσο στα τοπικά όσο και στα κεντρικά ΜΜΕ. Πόσο γρήγορα πήγε στα αζήτητα «να μη γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά». Ας ευχηθούμε κάποτε να σταματήσει η εικόνα των χεριών που υψώνονται για να πιάσουν στον αέρα μια σακούλα τροφίμων. Έστω κι έτσι η προσφορά των ΑΝ.ΕΛ. στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με τρόφιμα είναι αξιέπαινη. Κι όπως είπε ο Ραφηνιώτης Δημήτρης Καραγεωργίου, Τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ. στην Ανατολική Αττική:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ ΝΟΣΗΜΑ February 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ February 03, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Το καταστατικό εγκρίθηκε ομόφωνα και η Δύναμη Πολιτών είναι πλέον η πρώτη στο δήμο Μαραθώνα και από τις λίγες στην Ελλάδα που αποκτά καταστατικό, σπάζοντας έτσι την παράδοση των αρχηγικών παρατάξεων. Ανώτατο όργανο της Δύναμης Πολιτών είναι η ολομέλεια που συνεδριάζει κάθε τρεις μήνες, ψηφίζει το συντονιστικό και τον επικεφαλής της παράταξης. Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται έπειτα από συλλογική επεξεργασία στα όργανα της παράταξης με σταθερή επιδίωξη την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ…ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 33,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΔΣΝΑ, ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑΣ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για τη λειτουργία του Αποτεφρωτήρα. Απόφαση – τομή προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η επανεμφάνιση εγχώριων κρουσμάτων ελονοσίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, ετησίως από το 2009 έως το 2013, αλλά και το 2015, αποτελεί σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία, καθώς θεωρείται υπαρκτός ο κίνδυνος επανεγκατάστασης της νόσου στην Ελλάδα. Υψηλού κινδύνου θεωρούνται όλες οι περιοχές στις οποίες καταγράφηκαν εγχώρια κρούσματα ελονοσίας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένων περιοχών του Δήμου Μαραθώνα (2009-2012 και 2015).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενδεικτικός απολογισμός δράσης της Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού, Ελισάβετ Τασούλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ