ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ & ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΣΤΕΓΟΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την παράταση κατά ένα έτος της ισχύος της Προγραμματικής Σύμβασης που είχε ως αντικείμενο το έργο "Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής", συνολικού προϋπολογισμού 380.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και η Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ January 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορο Βερναρδάκη συναντήθηκε η συντονιστική επιτροπή του Δικτύου Συμπαραστατών του Δημότη και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ January 30, 2016 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Στην συνεδρίαση του ΔΣ Μαραθώνα της 28/01/2016 η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διατάξεως το θέμα: «Ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση από την Κυβέρνηση και την ΕΕ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΒΟΥ January 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιανίας παραχώρησε δημοτική έκταση 60,419,40 τετραγωνικών μέτρων στη θέση «Κόντρες – Βαρέζι», στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Στη θέση αυτή κατασκευάστηκε το κλειστό «Σπίτι του Βόλεϊ» και το κλειστό στάδιο του Στίβου, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον Μάιο του 2003, για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μια αθλητική υποδομή η οποία αποτέλεσε κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ January 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ; Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Τ.Ε.Β.Α., ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ January 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σχετικά με το ερώτημα που απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης μη Κερδοσκοπικών Θιάσων (Ε.Μ.ΚΕ.ΘΙ), Αιμιλία Υψηλάντη, αναφορικά με την υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων, μεταξύ τους και την αγορά εισιτηρίων για θεατρικές παραστάσεις, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π.Ε.Β.Υ.Σ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς του Απόρους (Τ.Ε.Β.Α), η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει τα ακόλουθα προς ενημέρωση των πολιτών και αποφυγή δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ January 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Σωτήριος Μεθενίτης, με αντικείμενο το έργο «Συντήρηση Οδικού Δικτύου του Δήμου Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΤΕΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ January 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής προσκαλεί όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων και δικύκλων (μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων), στην άδεια κυκλοφορίας των οποίων αναγράφεται ως διεύθυνση κατοικίας ή ως έδρα της επιχείρησης που ανήκουν, Δήμος της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι Δήμοι Αγκιστρίου, Αίγινας, Κυθήρων, Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας και Ύδρας) και που η πρώτη άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί από Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών κατά το έτος 2012, να προσέλθουν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό ΚΤΕΟ για αρχικό τεχνικό έλεγχο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ