ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ December 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κάλαντα και μαντινάδες σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής από τον Όμιλο των Βρακοφόρων Κρήτης. Τα μέλη του Ομίλου αφού είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα στην Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, της αφιέρωσαν δύο μαντινάδες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ December 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του συλλόγου Διασταύρωσης Ραφήνας Η ΕΝΟΤΗΤΑ κ. Ταξιάρχη Τσάκωνα προς τον πρόεδρο κ. Ξουρίκη Ιωάννη και τα μέλη του Δ.Σ., αποφασίστηκε να περιδιαβούν τις γειτονιές της Διασταύρωσης, να πούνε τα κάλαντα και να ευχηθούν Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα στους κατοίκους της περιοχής τους, δίνοντας έτσι έναν πιο γιορτινό τόνο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΡΟΦΙΜΑ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα σπουδαίο μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έδωσε το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» προσφέροντας τρόφιμα στο Κέντρο Προσφύγων Λαυρίου για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, με αντικείμενο το έργο "Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Γηπέδου στο Δήμο Μαραθώνα", συνολικού προϋπολογισμού 872.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΔΣΝΑ, ΤΕΙ December 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ομόφωνα ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ κατά την 40η συνεδρίασή της, στις 15/12/15, την εισήγηση της Προέδρου και Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, να δοθεί η δυνατότητα σε -15 ανά εξάμηνο- σπουδαστές των ΤΕΙ να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε αντικείμενα συναφή με αυτό του φορέα, στις εγκαταστάσεις του, με αμοιβή και ασφάλιση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ