ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ December 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αναφορικά με ορισμένα οικονομικά στοιχεία και προκειμένου να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, η Περιφέρεια Αττικής καθιστά σαφές ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ & ΕΙΔΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΕΛΙΑ December 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο με εισηγητή το γεωπόνο Θεόδωρο Σαμούτη, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας. Οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τους 90, προσήλθαν εκτός από την Κερατέα, από Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο , Καλύβια, Γλυκά Νερά, Πεντέλη κλπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο πάνελ της βιβλιοπαρουσίασης η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεύτερη από αριστερά  (ΦΩΤΟ: )

Η "ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ December 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Παρασκευή 18-12 το απόγευμα, η Περιφερειάρχης πήρε μέρος στην παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες και λιτότητα - Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων». Το συλλογικό έργο επιμελήθηκαν η Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διοικήτρια του ΟΑΕΔ, και η Jill Rubery, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. «Η ‘δύση των δικαιωμάτων’ είναι κοινή, για γυναίκες και άνδρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ December 19, 2015 / απο ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS (author)

Μετά την καταγγελία των 14 φορέων/συλλογικοτήτων σχετικά με τις διακηρύξεις καθαρισμού των ρεμάτων, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη διαμεσολάβησε στις Δ/νσεις Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Αττικής οι οποίες στην απάντησή τους θέτουν κάποιους περιορισμούς στις αρχικές προδιαγραφές των καθαρισμών. Ακολουθούν οι παρατηρήσεις μας επί αυτών των απαντήσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΙΠΕΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 3Β ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑΙΠΕΔ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ December 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με απόφαση που υπογράφει ο Γ. Χουλιαράκης, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία, που ξεκινούν άμεσα: την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο πλαίσιο της μηνιαίας υποβολής στοιχείων και την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των υποβεβλημένων στο Γ.Λ.Κ. στοιχείων και των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την δειγματοληπτική καταγραφή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ NOBERT WIENER PRIZE

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΑΒΕΙΟ NOBERT WIENER PRIZE, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ December 19, 2015 / απο ΗΜΕΡΗΣΙΑ (author)

Το βραβείο Nobert Wiener Prize για το 2016 απέσπασε ο διακεκριμένος Έλληνας μαθηματικός Κωνσταντίνος Δαφέρμος για τη συμβολή του στις Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις και στη Φυσική των Συνεχών Μέσων. Το Nobert Wiener Prize αποτελεί την υψηλότερη διάκριση της Αμερικανικής Μαθηματικής Εταιρείας και της Εταιρείας Βιομηχανικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ December 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Thess-ράμπα είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία στοχεύει στην διευκόλυνση της μετακίνησης των ατόμων με κινητικά προβλήματα και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους μέσα στην πόλη. Οι τρέχουσες υποδομές για τα εν λόγω άτομα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα να εντοπίζεται θέμα έλλειψης δικαιοσύνης στο δημόσιο χώρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΕΚΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΩΦΟΙ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, συναντήθηκαν οι Βουλευτές τις ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Παναγιώτα Δριτσέλη προκειμένου να ενημερωθούν μετά από αίτημά του συλλόγου για τα ζητήματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα των κωφών ολυμπιονικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ