ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

"ΦΡΕΝΟ" ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ SOFTEX ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την απόρριψη του αιτήματος της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας για ομαδικές απολύσεις, αποφάσισε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο, ύστερα από σχετική εισήγηση της Περιφερειακής Αρχής. Η Περιφερειακή Αρχή έφερε το θέμα προς συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στο Περιφερειακό Συμβούλιο ύστερα από τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, ανταποκρινόμενη άμεσα σε σχετικό αίτημα, με το Σωματείο των εργαζομένων και την Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΩΠΙ: ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ, ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από όλους τους αμπελουργούς και τους οινοπαραγωγούς, εκπροσώπους των συμμετεχόντων φορέων, κοινή διαπίστωση ήταν ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο κρασί προκαλεί τρομακτικό αδιέξοδο και τεράστιες δυσκολίες στον αμπελοοινικό κλάδο και στις προσπάθειες που επιχειρούν όλα αυτά τα χρόνια οι αμπελουργοί – οινοποιοί για τη στήριξη, ενίσχυση και αναβάθμιση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και ειδικά του κρασιού των Μεσογείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COINS

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Ε.Ε.Α., ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COINS January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την αποφασιστική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και ειδικά της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, στην ολοκλήρωση του προγράμματος των συνεργατικών δικτύων ανοιχτής καινοτομίας COINs εξήρε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του κατόπιν της επιτυχούς διεξαγωγής του πολυσυνεδρίου από τις 8 έως τις 10 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΕΣΒΗΣ January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρέσβη της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, Noel Kilkenny, είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας. Τον πρέσβη συνόδευε ο Luke Feeney, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αποστολής της Πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΑΤΡΟ & ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΣ January 23, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το θέατρο είναι η τέχνη που βρίσκεται υπό την προστασία της μούσας Θάλειας, κόρης του Δία και της Μνημοσύνης, ιδεατής ανθρωπόμορφης θεότητας της ευπρεπούς και κόσμιας ευθυμίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Ο Β΄ January 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, με αντικείμενο το έργο "Επισκευή Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως", συνολικού προϋπολογισμού 49.648 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ, Σ.Π.Α.Π. January 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Για την πολύτιμη στήριξη που παρείχε στο έργο του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) κατά το 2015 βραβεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής μέσω των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής και Βόρειου Τομέα Αθηνών σε ειδική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι και στην οποία παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ & Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση Απολογισμού και Κοινωνικής Λογοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας του Νοτίου Τομέα, μετείχε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης, «μιας διαδικασίας κοινωνικού ελέγχου», «διαδικασίας λογοδοσίας της Περιφέρειας προς τους πολίτες» με στόχο τη συνέχιση «μιας πρακτικής που ξεκινήσαμε, στην Περιφέρεια Αττικής, από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, και συνεχίζουμε στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ