ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ January 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων της Αττικής προχωρά η Περιφέρεια, διαθέτοντας 80 εκατομμύρια Ευρώ για αντίστοιχα έργα. Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, υπέγραψε την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, σχετικά με την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ January 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Υπογράφηκε στις 14-01-2016 από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Χρήστο Καραμάνο η σύμβαση ανάθεσης για την συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κύριων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 400.000€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επιστολή στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής απέστειλε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της μισθοδοσίας τους. Πιο συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης με την επιστολή της αυτή ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι η μισθοδοσία τους εγγράφηκε στον νέο προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2016 με σκοπό να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μείνουν απλήρωτοι, εξηγεί αναλυτικά ποιες διεκδικήσεις της Περιφερειακής Αρχής έγιναν δεκτές από το αρμόδιο Υπουργείο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2014-2020

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020 που διοργανώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στην οποία είχαν προσκληθεί όλες οι Περιφέρειες της Ελλάδας, παραβρέθηκαν εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για τον πρωτογενή τομέα Ταξιάρχης Φαρμάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στην Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη, παρουσία του δημάρχου Νέας Ιωνίας και προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Ηρακλή Γκότση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας είναι σε 24ωρη επιφυλακή λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που περιμένουμε το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…ΛΟΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΑΓΩΝΑΣ, ΚΟΥΡΑΣΗ January 16, 2016 / απο ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ (author)

Οι εχθροί μας περιμένουν να κουραστούμε. Όταν ο αγώνας είναι στην πιο σκληρή καμπή του, οι αγωνιστές έχουν την πιο μεγάλη κούραση. Οι κουρασμένοι, χάνουν τη μάχη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΕΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ: ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ January 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο τέως Περιφερειάρχης θα ήταν καλύτερο να σωπαίνει. Γιατί με τις δημόσιες τοποθετήσεις του εκτίθεται συστηματικά και επανειλημμένα. Στην τελευταία του ανακοίνωση εκτίθεται διπλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ