ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με επιστολή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ζητά άμεσα συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «προκειμένου να του εκθέσουμε την κρισιμότητα του ζητήματος λόγω της δυσχερούς κατάστασης που θα δημιουργήσει για τις Περιφέρειας η συγκεκριμένη ρύθμιση και να ζητήσουμε την παράταση του σημερινού καθεστώτος για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο - κάτι που στην ουσία δεν δημιουργεί οποιοδήποτε πρόσθετο οικονομικό κόστος για το ελληνικό κράτος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΡΤΕΣ ΑΜΕΑ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησε σήμερα η χορήγηση των νέων ή η ανανέωση των παλαιών δελτίων δωρεάν μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Οι δικαιούχοι των δελτίων που ανέρχονται στους 32.000 και ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους, μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), ή στις Δ/νσεις Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκαν χθες ο προϋπολογισμός του 2016 και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υφυπουργός Π. Σγουρίδης στη κεφαλή του τραπεζιού στη σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς  (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη δίωρη συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Σγουρίδη, ανακοινώθηκε το ένθερμο ενδιαφέρον της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη δρομολόγηση του σχεδίου επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής από το Κορωπί μέχρι και το Λαύριο και σύνδεση με τον λιμένα του Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

7ΨΥΧΗ Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. December 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μήλο της έριδος μεταξύ πλειοψηφίας – μειοψηφίας του δήμου Λαυρεωτικής αναδεικνύεται η κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.), που όπως συζητιέται στα τοπικά πηγαδάκια αποτελεί το μαύρο ταμείο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, που όσο είναι στα πράγματα τη θέλει κι όταν χάνει τα ηνία επιθυμεί να κλείσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ December 17, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ο δημ. σύμβουλος, γραμματέας του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, εξηγεί για πιο λόγο καταψήφισε την αναδιάρθρωση του δανεισμού που πρότεινε η δημοτική αρχή στη χθεσινή (16-12) συνεδρίαση, με άρθρο του που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ. Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ December 16, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης. Σε αυτή την δύσκολή περίοδο για τους δήμους και για την τοπική αυτοδιοίκηση, οι εργαζόμενοι, μαζί με τους αιρετούς, είναι αυτοί που θα αποτελέσουν την ασπίδα απέναντι στην οικονομική αφαίμαξη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΩΠΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω.). Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ