ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΣΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ January 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

"Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη Συνεδρίαση του στις 14.01. 2016 συζήτησε για την εγγραφή της μισθοδοσίας των Υπαλλήλων της Περιφέρειας στον Προϋπολογισμό του 2016. Το Περιφερειακό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣTO ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΥΛΩΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Καταστήματος, Μαρίνα Μπούκη, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ανηλίκων, Ευθυμία Βερροιώτου και ο Διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου, Πέτρος Δαμιανός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια των δράσεων Προαγωγής και Αγωγής που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής, επανεγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ετήσιο σχέδιο δράσης που αφορά σε ομιλίες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την «Πρόληψη Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη στο δήμο Αχαρνών  (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ January 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αρχικά, ο κ. Φιλίππου συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο Ιωάννα Τσούπρα και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Πολυμενέα και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θανάση Κατσιγιάννη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία εξέλιξης σημαντικών έργων υποδομής για τον δήμο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, οι διαδικασίες δημοπράτησης των οποίων δρομολογούνται αυτή την περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΓΙΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ «ΠΡΟΚΡΙΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ January 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Απάντηση στα δημοσιεύματα του Φιλοζωικού Σωματείου Κερατέας «Πρόκρις», σχετικά με τα ποσά που διαθέτει ο δήμος για τη σίτιση-περίθαλψη αδέσποτων ζώων της περιοχής, που αμφισβητούν τις 40 χιλιάδες ευρώ που ανέφερε ο δήμαρχος κ. Λουκάς στον απολογισμό του, ότι διατέθηκαν των περασμένο χρόνο απ’ το δήμο για τα αδέσποτα, ο φιλοζωικός αναφέρει ότι μόλις 14 χιλιάρικα δόθηκαν, δίδεται πιο κάτω με αναλυτικούς πίνακες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΟΥΡΟΥ ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ January 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζη ζητά με επιστολή της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με κύριο θέμα την αντιπλημμυρική θωράκιση του Ποικίλου Όρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ January 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 12 Δεκεμβρίου 2014, οπότε και συγκροτήθηκε σε σώμα, ύστερα από την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, στις 26 Νοεμβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ January 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Φιλίππου μετέβη στο Δημαρχείο Ωρωπού όπου, στο πλαίσιο των επαφών που προγραμματίζει με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, συμμετείχε σε σύσκεψη για την πορεία των έργων της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ