ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΛΩΝΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησε η διανομή γευμάτων από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο σχολείο του Ειδικού Καταστήματος νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ). Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή γευμάτων στο σχολείο του Καταστήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΝΟΑΑ, ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις θέσεις της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και πιο συγκεκριμένα του κρασιού της Αττικής παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με θέμα «Ο Αμπελώνας της Αττικής Εφαλτήριο για την Ανάπτυξη της Τοπικής και Εθνικής Οικονομίας – Δράσεις και Προγραμματισμός» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για τη βράβευση προσώπων που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και το κοινωνικό σύνολο, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως ένα αυτοδιοικητικό πρόσωπο με πολύχρονη παρουσία στα κοινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
                (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ December 14, 2015 / απο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Ο πόλεμος για την ανακύκλωση και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που απέκτησαν εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, μαζεύοντας δισεκατομμύρια «πενταροδεκάρες» με την πώληση κάθε συσκευασμένου προϊόντος διατηρούν τα ιδιωτικά συστήματα ανακύκλωσης, παρά τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ένα σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων με δημόσιο χαρακτήρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ December 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές ότι είναι απαράδεκτο για τους κατοίκους μιας δημοτικής ενότητας, εν προκειμένω του Βαρνάβα, ενός καλλικρατικού δήμου όπως ο Μαραθώνας, να πληρώνουν διόδια για τις καθημερινές διαδρομές τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: "ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΟΡΟΣ December 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη μη πώληση του λιμανιού του Πόρου, ανακοίνωσε επισήμως στον Δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της σήμερα στο νησί, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στην περιοχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνας Θανοπούλου και του Προέδρου της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών, Περιφερειακού Συμβούλου Εντεταλμένου σε θέματα Λαϊκών Αγορών, Στέλιου Κοροβέση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα την οικονομική ενίσχυση με ποσό έως 1.000.000 ευρώ σε είδη Λαϊκών Αγορών, των δικαιούχων επιδόματος απροστάτευτων τέκνων, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4264/14, με την τροποποίηση του Ν.4328/15.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ, ΜΕΘΑΝΑ & ΠΟΡΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα το πρωί, η Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες είχαν συνάντηση στην κοινότητα Καρατζά, με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας, Κ. Καραγιάννη, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και εκπροσώπους των υπολοίπων κοινοτήτων του Δήμου. Ο Δήμαρχος παρουσίασε στην Περιφερειάρχη τα τοπικά ζητήματα, θέτοντας ως προτεραιότητες την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα, προώθησης αναπτυξιακών έργων (σε θέματα υποδομών, υγείας, μεταφορών, κ.α.) καθώς και τουριστικής προβολής των αρχαιοτήτων της Τροιζήνας και ζητώντας τη στήριξη της Περιφέρειας, κυρίως σε έργα ύδρευσης και άρδευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 41 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ