ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ & ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΧΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με περισσότερες από εξακόσιες (600) συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ, πέρα από κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες Ευχές» του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», με αποκορύφωση το καθιερωμένο στόλισμα …με ευχές του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, σε ένα μελωδικό εορταστικό κλίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το εντυπωσιακό εσωτερικό του αναστηλωμένου ναού της Παναγίτσας Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: piratenews.gr )

ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ December 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χαλάλι η πολύχρονη αναμονή παράδοσης του ιστορικού ναού της Παναγίτσας που δεσπόζει απέναντι απ’ το νεκροταφείο της Ραφήνας και αποτελεί προϋπάρχον κτίσμα της εγκατάστασης των Μικρασιατών προσφύγων το 1923 στην περιοχή. Εκκλησία που αποτέλεσε το πρώτο λατρευτικό χώρο και σχολείο για τους πρόσφυγες που βρήκαν μια νέα πατρίδα στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι μαθητές σε ρόλο μικρών Πυροσβεστών, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού Προγράμματος «Πρόληψη και Αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών» (ΦΩΤΟ: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΑΙΔΙΑ December 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε το εκπαιδευτικό - βιωματικό Πρόγραμμα του Δήμου Μαρκοπούλου: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών», σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκοπούλου, με σκοπό την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των μικρών μαθητών γύρω από την φωτιά και τους κινδύνους της, καθώς επίσης και για τον ρόλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γενικότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ & ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ December 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με δεδομένα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στη χώρα από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (από τα μέσα Οκτωβρίου 2015) για την καθυστέρηση της εγκατάστασης ΚΕΛ στην περιοχή, τονίστηκε η ανάγκη ευθυγράμμισης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η επιτακτική ανάγκη του προσδιορισμού της χωροθέτησης του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων. Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη για άρτιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας λυμάτων ενόψει της εξοικονόμησης νερού για άρδευση μέσω της επαναχρησιμοποίησής του, στο πλαίσιο λύσης του προβλήματος. Λύση που να πληροί επαρκέστερα τις προδιαγραφές προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΤΤΙΚΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ December 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών για την ανακύκλωση. Το πρόγραμμα εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις «Ποιότητα ζωής» που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής για την προβολή των έργων που υλοποιήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ από το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΛΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΝΔΡΑ-ΕΙΔΥΛΛΙΑ December 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη, με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης για την "Αναθεώρηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης των Βιλίων", συνολικού προϋπολογισμού 1.504.544 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2014-2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ December 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Σαρωνικού έδειξαν οι δημότες και κάτοικοι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, οι οποίοι βρέθηκαν στην Παλαιά Φώκαια για να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ελληνική αποστολή με το πρώην πρωθυπουργό κ. Θαπατέρο (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ December 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη Βενεζουέλα βρίσκονται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, η Βουλευτής του Σύριζα Μπέττυ Σκούφα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος, ως μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ