ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ January 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Σωφρόνης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Παλαιά Φώκαια. Αφού ολοκληρώθηκε η θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Παλαιάς Φώκαιας, οι ιερωμένοι, οι αρχές του τόπου και οι πιστοί, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής, σχημάτισαν πομπή και ακολούθησαν τον δρόμο προς τη θάλασσα. Στο γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας οι αλιείς με τις βάρκες τους αλλά και οι μικροί αθλητές της ιστιοπλοΐας είχαν ήδη ανοιχθεί στη θάλασσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ January 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου, καταγγέλλει σπείρα απατεώνων που προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά και άλλα περιουσιακά οφέλη από συμπολίτες μας, κάνοντας χρήση του ονόματός της, προς τούτο προειδοποιεί τους πολίτες να προσέχουν και να μη ενδίδουν σε υποσχέσεις περί δήθεν ευνοιοκρατίας καθώς η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεν λειτουργεί στη βάση προσωπικών γνωριμιών, δεν κάνει εξυπηρετήσεις σε ‘φίλους’, ‘γνωστούς’ και ημετέρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ 12ΗΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ January 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Από την παραμονή των Χριστουγέννων έως τα Θεοφάνια ανεβαίνουν στη γη τα δαιμόνια Καλικάντζαροι, που «όλο το χρόνο πελεκούν με τα τσεκούρια τους τους στύλους που στηρίζουν τη γη». Τους συναντάμε με πολλά ονόματα: καλιβρούσηδες, καλακάντζουρα, λυκοκάντζαροι, κακανθρωπίσματα, παγανά, σκαρκατζούλια ή καρκατζούλια και εξαποδώ. Οι δαίμονες-Καλλικάντζαροι ταυτίζονται με τις δαιμονικές Κήρες των αρχαίων. Είναι «μαύροι, άσχημοι, με κόκκινα μάτια και τριχωτό σώμα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ December 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, από Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας και από τo Σύλλογο Ηπειρωτών Πετρούπολης. Η Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή χρονιά και προσέφερε κεράσματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ December 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

100αδες μέτρα βαθιά στα έγκατα της Λαυρεωτικής γης έφτασε το κινηματογραφικό συνεργείο για να αναδείξει -σε πραγματικές συνθήκες- την διαδικασία της παραγωγής, τον μόχθο των εργατών, την καταπίεση και την προσπάθεια οργάνωσής τους, την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη όταν γυρίστηκαν σκηνές σε γαλαρία της Πλάκας, με τη συνδρομή έμπειρων ανθρώπων που χρόνια ασχολούνται με τις γαλαρίες της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ December 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το χώρο της ΟΕΔΑ Φυλής επισκέφθηκαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Ρένα Δούρου και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, Γιώργο Ζαχαρόπουλο, επικεφαλής αντιπροσωπείας εργαζομένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΟΔΗΓΙΕΣ December 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και έγκαιρα οποιεσδήποτε ανάγκες προκύψουν από την αναμενόμενη επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΔΗΓΙΕΣ, ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ December 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μπορεί έως σήμερα ο ήλιος πιστός φίλος της Αττικής να μη θέλει να την εγκαταλείψει στη μοίρα της βαρυχειμωνιάς, εν τούτοις η ΕΜΥ προμηνύει ραγδαία επιδείνωση του καιρού με την επέλαση του χιονιού να θεωρείται βεβαία έστω και με ελαφριά χιονόπτωση. Επειδή λοιπόν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν … δεν είναι κακό να υπενθυμίσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων, όσο κι αν αυτά φαντάζουν μακρινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ