ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ December 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από πρόταση του αντιπροέδρου του συλλόγου Διασταύρωσης Ραφήνας Η ΕΝΟΤΗΤΑ κ. Ταξιάρχη Τσάκωνα προς τον πρόεδρο κ. Ξουρίκη Ιωάννη και τα μέλη του Δ.Σ., αποφασίστηκε να περιδιαβούν τις γειτονιές της Διασταύρωσης, να πούνε τα κάλαντα και να ευχηθούν Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα στους κατοίκους της περιοχής τους, δίνοντας έτσι έναν πιο γιορτινό τόνο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΡΟΦΙΜΑ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα σπουδαίο μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έδωσε το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» προσφέροντας τρόφιμα στο Κέντρο Προσφύγων Λαυρίου για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ December 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, με αντικείμενο το έργο "Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Γηπέδου στο Δήμο Μαραθώνα", συνολικού προϋπολογισμού 872.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΔΣΝΑ, ΤΕΙ December 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ομόφωνα ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ κατά την 40η συνεδρίασή της, στις 15/12/15, την εισήγηση της Προέδρου και Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, να δοθεί η δυνατότητα σε -15 ανά εξάμηνο- σπουδαστές των ΤΕΙ να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε αντικείμενα συναφή με αυτό του φορέα, στις εγκαταστάσεις του, με αμοιβή και ασφάλιση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ December 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αναφορικά με ορισμένα οικονομικά στοιχεία και προκειμένου να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις, η Περιφέρεια Αττικής καθιστά σαφές ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΕΚΜΗΧΑΝΙΣΗ & ΕΙΔΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΕΛΙΑ December 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο με εισηγητή το γεωπόνο Θεόδωρο Σαμούτη, που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας. Οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τους 90, προσήλθαν εκτός από την Κερατέα, από Σπάτα, Κορωπί, Μαρκόπουλο , Καλύβια, Γλυκά Νερά, Πεντέλη κλπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο πάνελ της βιβλιοπαρουσίασης η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεύτερη από αριστερά  (ΦΩΤΟ: )

Η "ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΑΝΔΡΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ December 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Παρασκευή 18-12 το απόγευμα, η Περιφερειάρχης πήρε μέρος στην παρουσίαση του βιβλίου «Γυναίκες και λιτότητα - Η οικονομική κρίση και το μέλλον της ισότητας των φύλων». Το συλλογικό έργο επιμελήθηκαν η Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διοικήτρια του ΟΑΕΔ, και η Jill Rubery, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. «Η ‘δύση των δικαιωμάτων’ είναι κοινή, για γυναίκες και άνδρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ