ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΙΠΕΔ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ 3Β ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑΙΠΕΔ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ December 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με απόφαση που υπογράφει ο Γ. Χουλιαράκης, συγκροτούνται ειδικά συνεργεία, που ξεκινούν άμεσα: την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των στοιχείων πού καταγράφηκαν και εκείνα που υποβάλουν οι φορείς στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο πλαίσιο της μηνιαίας υποβολής στοιχείων και την εξέταση των διαφορών που παρουσιάζονται μεταξύ των υποβεβλημένων στο Γ.Λ.Κ. στοιχείων και των στοιχείων που συλλέχθηκαν κατά την δειγματοληπτική καταγραφή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ NOBERT WIENER PRIZE

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΑΒΕΙΟ NOBERT WIENER PRIZE, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ December 19, 2015 / απο ΗΜΕΡΗΣΙΑ (author)

Το βραβείο Nobert Wiener Prize για το 2016 απέσπασε ο διακεκριμένος Έλληνας μαθηματικός Κωνσταντίνος Δαφέρμος για τη συμβολή του στις Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις και στη Φυσική των Συνεχών Μέσων. Το Nobert Wiener Prize αποτελεί την υψηλότερη διάκριση της Αμερικανικής Μαθηματικής Εταιρείας και της Εταιρείας Βιομηχανικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ December 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Thess-ράμπα είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία στοχεύει στην διευκόλυνση της μετακίνησης των ατόμων με κινητικά προβλήματα και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους μέσα στην πόλη. Οι τρέχουσες υποδομές για τα εν λόγω άτομα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα να εντοπίζεται θέμα έλλειψης δικαιοσύνης στο δημόσιο χώρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΠΕΚΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΩΦΟΙ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, συναντήθηκαν οι Βουλευτές τις ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας και Παναγιώτα Δριτσέλη προκειμένου να ενημερωθούν μετά από αίτημά του συλλόγου για τα ζητήματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα των κωφών ολυμπιονικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με επιστολή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ζητά άμεσα συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «προκειμένου να του εκθέσουμε την κρισιμότητα του ζητήματος λόγω της δυσχερούς κατάστασης που θα δημιουργήσει για τις Περιφέρειας η συγκεκριμένη ρύθμιση και να ζητήσουμε την παράταση του σημερινού καθεστώτος για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο - κάτι που στην ουσία δεν δημιουργεί οποιοδήποτε πρόσθετο οικονομικό κόστος για το ελληνικό κράτος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΡΤΕΣ ΑΜΕΑ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησε σήμερα η χορήγηση των νέων ή η ανανέωση των παλαιών δελτίων δωρεάν μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Οι δικαιούχοι των δελτίων που ανέρχονται στους 32.000 και ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους, μπορούν να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.), ή στις Δ/νσεις Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ December 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκαν χθες ο προϋπολογισμός του 2016 και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υφυπουργός Π. Σγουρίδης στη κεφαλή του τραπεζιού στη σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς  (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη δίωρη συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Σγουρίδη, ανακοινώθηκε το ένθερμο ενδιαφέρον της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη δρομολόγηση του σχεδίου επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής από το Κορωπί μέχρι και το Λαύριο και σύνδεση με τον λιμένα του Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ