ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

7ΨΥΧΗ Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. December 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μήλο της έριδος μεταξύ πλειοψηφίας – μειοψηφίας του δήμου Λαυρεωτικής αναδεικνύεται η κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.), που όπως συζητιέται στα τοπικά πηγαδάκια αποτελεί το μαύρο ταμείο της εκάστοτε δημοτικής αρχής, που όσο είναι στα πράγματα τη θέλει κι όταν χάνει τα ηνία επιθυμεί να κλείσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ December 17, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ο δημ. σύμβουλος, γραμματέας του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, εξηγεί για πιο λόγο καταψήφισε την αναδιάρθρωση του δανεισμού που πρότεινε η δημοτική αρχή στη χθεσινή (16-12) συνεδρίαση, με άρθρο του που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ. Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ December 16, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Παλλήνης. Σε αυτή την δύσκολή περίοδο για τους δήμους και για την τοπική αυτοδιοίκηση, οι εργαζόμενοι, μαζί με τους αιρετούς, είναι αυτοί που θα αποτελέσουν την ασπίδα απέναντι στην οικονομική αφαίμαξη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΩΠΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού (Ο.Σ.Ω.). Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΛΩΝΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησε η διανομή γευμάτων από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο σχολείο του Ειδικού Καταστήματος νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ). Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή γευμάτων στο σχολείο του Καταστήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΝΟΑΑ, ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις θέσεις της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και πιο συγκεκριμένα του κρασιού της Αττικής παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με θέμα «Ο Αμπελώνας της Αττικής Εφαλτήριο για την Ανάπτυξη της Τοπικής και Εθνικής Οικονομίας – Δράσεις και Προγραμματισμός» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ December 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για τη βράβευση προσώπων που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και το κοινωνικό σύνολο, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ως ένα αυτοδιοικητικό πρόσωπο με πολύχρονη παρουσία στα κοινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
                (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ December 14, 2015 / απο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (author)

Ο πόλεμος για την ανακύκλωση και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που απέκτησαν εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, μαζεύοντας δισεκατομμύρια «πενταροδεκάρες» με την πώληση κάθε συσκευασμένου προϊόντος διατηρούν τα ιδιωτικά συστήματα ανακύκλωσης, παρά τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ένα σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων με δημόσιο χαρακτήρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ