ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΑΡΙΣΙ November 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι και υπογράμμισε ότι οι σφαίρες των τρομοκρατών, των σκοταδιστών στόχευαν τις οικουμενικές αξίες του Διαφωτισμού, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, στη χώρα που τις γέννησε, στην πόλη που τις εκφράζει εμβληματικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ November 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και ο Δήμος Κρωπίας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κρωπίας για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2015 και τη βράβευση όλων όσων συνέβαλαν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων που προέκυψαν στη διάρκειά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ώρα των υπογραφών. Ρένα Δούρου περιφερειάρχης Αττικής (δεξιά) και Ιφιγένεια Καμτσίδου πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ    (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΚΔΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΚΔΔΑ November 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού πλαισίου επιμορφωτικών δράσεων που θα ανταποκρίνονται στους επιχειρησιακούς στόχους και τις οργανωτικές αλλαγές της Περιφέρειας Αττικής και θα αποβλέπουν στην εφαρμογή μεταρρυθμιστικών και καινοτόμων σχεδίων. Επίσης, προβλέπει δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε καλές πρακτικές και πρότυπα που έχουν υιοθετηθεί με επιτυχία σε ευρωπαϊκές χώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΣΙΩΠΗΛΟ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΥΔΑΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΥΔΑΠ, ΥΔΡΕΥΣΗ November 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους! Ένα αίτημα ετών, η σύνδεση του οικισμού της Καλλιτεχνούπολης με τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ που περνά απ’ τη Νταού Πεντέλης, αποτελεί γεγονός. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τέτοια νέα που πρέπει να φωτίζονται περισσότερο, κι όχι να μένουν στην αφάνεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ November 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής είχε την ευκαιρία μέσω της συμμετοχής της στην EXPO να παρουσιάσει σε διεθνές επίπεδο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων είναι και η ξεχωριστή ποιοτικά παραγωγή της σε προϊόντα όπως το μέλι, το λάδι, το κρασί, το φιστίκι κ.α. Η ΕΝΟΑΑ είχε κυρίαρχο ρόλο στην έκθεση καθώς πρόβαλε τα κρασιά της Αττικής σε όλους τους επισκέπτες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ November 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αν και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ‘’Ενότητα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας έχει λίγους μήνες ζωής, εν τούτοις το παραγόμενο κοινωνικό έργο του είναι ήδη μεγάλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δ. Μάκρου με τους νικητές του τοπικού Μαραθωνίου  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Τριακόσια πενήντα και πλέον παιδάκια έζησαν από κοντά τη χαρά της συμμετοχής στην Μαραθώνια διαδρομή και συγκεκριμένα στο 24ο χιλιόμετρο αυτής δίνοντας με τη σειρά τους το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε , της ευγενούς άμιλλας και φυσικά το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΟΡΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή την 255/20-10-2015 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αφορούσε το «διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για τη σύνταξη Ειδικής Νομικής Γνωμοδότησης Πολεοδομικού χαρακτήρα, για την υλοποίηση της πράξης εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες 4 και 5 του Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου» έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ