ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ November 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύο φύλα – Υπάρχει;», που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ο τομέας Ισότητας ΕΝΠΕ) και η Περιφέρεια Αττικής, μετείχε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Στην παρέμβασή της η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΖΗΤΑ Η ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ November 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η προτεινόμενη τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4042/12 με το άρθρο 31 στο Πολυνομοσχέδιο σχετικά με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους θεσμούς, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, τυπικό και ουσιαστικό, ως προς το σκέλος που αναφέρεται στην έγκριση των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκολης (κέντρο) με τη κοινή αντιπροσωπεία των δύο χωρών (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π Γ. ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΙΝΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΑΞΙΔΙ November 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Τζίνχουα, ο κ. Κοκκόλης είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης και τον περιφερειάρχη ενώ και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση και εμβάθυνση της μεταξύ τους συνεργασίας και σε άλλους τομείς πέραν της αγροτικής ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΚΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ November 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Και κατηγορούνται για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του δήμου Διονύσου και φεσώνουν τις επιτροπές με τα έξοδα υπεράσπισής τους απέναντι στο πταισματοδίκη που παραπέμπονται, όπως καταγγέλλει η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Νέα πνοή για τον Διόνυσο» και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς για τα σχολεία που υποστηρίζονται οικονομικά απ’ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όπως αναλυτικά πιο κάτω αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Νέας Πνοής

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη κεφαλή του τραπεζιού ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΟΙ – ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ October 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 29 Οκτωβρίου 2015 στα γραφεία της ΚΕΔΕ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των Δημάρχων που έχουν στην επικράτεια των δήμων τους Οργανισμούς Λιμένων. Η ανταλλαγή των απόψεων και των εμπειριών των συμμετεχόντων επισφράγισε ένα δημιουργικό και συνεργατικό κλίμα, με την συζήτηση να επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου των Δήμων με στόχο την αξιοποίηση των χερσαίων ζωνών,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην αίθουσα έκθεσης παλαιών αντικειμένων του λαογραφικού μουσείου Ραφήνας

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΙ October 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ευχάριστο γεγονός αποτελεί για το σύλλογο Τριγλιανών Ραφήνας η υποδοχή των συλλόγων «Απανταχού Τριγλιανών» και «Τριγλιανών Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής», στη Ραφήνα και μάλιστα στο λαογραφικό μουσείο «Το σπίτι της Τρίγλιας». Για την ιστορία να επισημανθεί ότι οι εκ Τριγλίας πρόσφυγες μετά την Μικρασιατική καταστροφή, χωρίστηκαν σε δύο μέρη. Το ένα εγκαταστάθηκε βόρεια στη Χαλκιδική όπου ίδρυσε τη Νέα Τρίγλια και το άλλο κατοίκησε νότια στη σημερινή Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ TOY Π.Σ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ανάγκη ριζικών τομών με έμφαση στο σχεδιασμό – την πρόληψη - το συντονισμό με την κεντρική εξουσία και τη χρηματοδότηση, εστίασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την ομιλία της την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου το πρώτο θέμα αφορούσε στη συζήτηση και ενημέρωση σχετικά την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής, με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα της Πέμπτης 22ης Οκτωβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ; ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016» ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την αριθμ. 4450/109662/09-10-2015 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υλοποιείται Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ