ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΤΤΙΚΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ December 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των μαθητών για την ανακύκλωση. Το πρόγραμμα εντάσσεται στις κοινωνικές δράσεις «Ποιότητα ζωής» που προωθεί η Περιφέρεια Αττικής για την προβολή των έργων που υλοποιήθηκαν μέσω του ΕΣΠΑ από το ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΛΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΝΔΡΑ-ΕΙΔΥΛΛΙΑ December 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη, με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης για την "Αναθεώρηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης των Βιλίων", συνολικού προϋπολογισμού 1.504.544 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2014-2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ December 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Θερμή ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Σαρωνικού έδειξαν οι δημότες και κάτοικοι την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, οι οποίοι βρέθηκαν στην Παλαιά Φώκαια για να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ελληνική αποστολή με το πρώην πρωθυπουργό κ. Θαπατέρο (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ December 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη Βενεζουέλα βρίσκονται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, η Βουλευτής του Σύριζα Μπέττυ Σκούφα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος, ως μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επιστολή προς όλους τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της Αττικής απέστειλε την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης της Τουριστικής Προβολής της Αττικής για την περίοδο 2016 – 2020, το οποίο παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου. Στην επιστολή της η Περιφερειάρχης υπογραμμίζει τον καθοριστικής σημασίας ρόλο των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΔΟΙ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Κομποστοποίησης, ανακοίνωσε, με επιστολή του προς τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον ΕΔΣΝΑ ότι ο δήμος Παλαιού Φαλήρου μετέχει στο πρόγραμμα με τις ακόλουθες ενέργειες:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη ΚΑΠΗ Ωρωπού  (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΠΗ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλευρό της τρίτης ηλικίας βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής μέσα από το πρόγραμμα στήριξης των ηλικιωμένων με εκδηλώσεις σε ΚΑΠΗ – πρόγραμμα που εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων προβολής του ΠΕΠ Αττικής «Ποιότητα Ζωής». Το πρόγραμμα, μέσα από κοινωνικές δράσεις, προβάλλει τα έργα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών υγείας, φροντίδας και ψυχαγωγίας στην τρίτη ηλικία, και μάλιστα εκτός του κέντρου της πρωτεύουσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΔΙΚΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ December 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) και η Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησαν στα Γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και θέμα: “Η καταπολέμηση της έμφυλης βίας”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ