ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΔΟΙ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Κομποστοποίησης, ανακοίνωσε, με επιστολή του προς τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον ΕΔΣΝΑ ότι ο δήμος Παλαιού Φαλήρου μετέχει στο πρόγραμμα με τις ακόλουθες ενέργειες:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσκεψη ΚΑΠΗ Ωρωπού  (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΠΗ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλευρό της τρίτης ηλικίας βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής μέσα από το πρόγραμμα στήριξης των ηλικιωμένων με εκδηλώσεις σε ΚΑΠΗ – πρόγραμμα που εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων προβολής του ΠΕΠ Αττικής «Ποιότητα Ζωής». Το πρόγραμμα, μέσα από κοινωνικές δράσεις, προβάλλει τα έργα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών υγείας, φροντίδας και ψυχαγωγίας στην τρίτη ηλικία, και μάλιστα εκτός του κέντρου της πρωτεύουσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΔΙΚΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ December 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, ο Τομέας Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε) και η Επιτροπή Ισότητας της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποίησαν στα Γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και θέμα: “Η καταπολέμηση της έμφυλης βίας”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ December 02, 2015 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Από χίλια μύρια κύματα πέρασε η τελευταία προσπάθεια της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, που ξεκίνησε στις 9/7/2015 με επιστολές στον ΕΟΑΝ και στην ΕΕΑΑ, να φωτιστεί λίγο περισσότερο ο «πολύπαθος» τομέας της ανακύκλωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ December 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση των Αντιπεριφερειαρχών Διοίκησης και Οικονομικών, Ελισάβετ Τασσούλη και Χρήστου Καραμάνου με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων των Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.), Άλκη Ζαβερδινό, τις παρατάξεις των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, και υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας. Η συνάντηση, που έγινε ύστερα από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, είχε ως αντικείμενο την καταβολή της μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΜΕΓΑΡΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ December 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση του ζητήματος της αποκατάστασης δύο ΧΑΔΑ της Αττικής, σε Μέγαρα και Κερατέα πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή από την Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, των αντίστοιχων εργολαβικών συμβάσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΜΕΛΙΣΣΑ, ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΕΣΠΕΡΙΔΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ November 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εσπερίδα με θέμα «Το Μέλι, η Κοινωνία, της Μέλισσας και ο Μελισσοκόμος» διοργανώθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Κτήμα Βασιλείου στο Κορωπί, στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι του Κτήματος για τα προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΧΕΔΙΟ November 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ομιλία της, η Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε αρχικά στο στόχο που έχει θέσει η Περιφέρεια, να δημιουργηθούν δηλαδή εκείνες «οι συνέργιες που θα δώσουν νέα έμφαση στον τουρισμό στην Αττική, καθιστώντας τον δυναμικό, οικονομικό παράγοντα για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και για την αναζωογόνηση των επιχειρήσεων». «Ο τουρισμός, στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες, εντός κι εκτός Ελλάδας, καλείται να λειτουργήσει ως το ισχυρό χαρτί ανάταξης της οικονομίας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email