ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ TOY Π.Σ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ανάγκη ριζικών τομών με έμφαση στο σχεδιασμό – την πρόληψη - το συντονισμό με την κεντρική εξουσία και τη χρηματοδότηση, εστίασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την ομιλία της την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου το πρώτο θέμα αφορούσε στη συζήτηση και ενημέρωση σχετικά την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής, με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα της Πέμπτης 22ης Οκτωβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ; ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπή Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016» ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την αριθμ. 4450/109662/09-10-2015 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υλοποιείται Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελουργικών Εκτάσεων περιόδου 2015-2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπουργός Α. Μπαλτάς, υποδέχεται το δήμαρχο Παιανίας Σ. Στάμου (δεξιά) (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το ονομαστό σπήλαιο Κουτούκι της Παιανίας, σύντομα θα είναι ξαναγίνει επισκέψιμο για το κοινό, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης του, που πρόσφατα ολοκληρώθηκαν. Προς τούτο, ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα και λίγο αργότερα στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Λαύριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄40 ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Απονέμοντας τις τιμές που αρμόζουν στους ήρωες του Έπους του ΄40, ο Δήμος Διονύσου γιόρτασε με κάθε επισημότητα την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρόντος του Δημάρχου Διονυσίου Ζαμάνη, μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών και Φορέων της πόλης. Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ξεκινώντας την παραμονή με γενικό σημαιοστολισμό καθώς και φωταγώγηση των Δημοσίων κτιρίων και στη συνέχεια την ημέρα της Εθνικής Εορτής με δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις και καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων καθώς και με τις μαθητικές παρελάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΡΕΜΑΤΑ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο το Ρέμα της Πικροδάφνης συγκάλεσε σήμερα το πρωί, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στα γραφεία της Περιφέρειας με τη συμμετοχή των δημάρχων Αγίου Δημητρίου (Μ. Ανδρούτσου), Ηλιούπολης (Βασ. Βαλασόπουλος), Π. Φαλήρου (Διον. Χατζηδάκης), Αλίμου (Ανδ. Κονδύλης). Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το προσφυγικό ζήτημα συζητείται σήμερα στην 33η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήδη από το καλοκαίρι, όταν λόγω της αύξησης των προσφυγικών ροών εκατοντάδες ανέστιοι άρχισαν να φθάνουν και στη μείζονα περιοχή της πρωτεύουσας, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, τους δήμους και άλλους αρμόδιους φορείς, δεν έπαψε να αναζητά λύσεις για την προσωρινή στέγαση και ανακούφιση αυτών των πληθυσμών, υπερβαίνοντας συχνά τις τυπικές αρμοδιότητές της. Παραθέτουμε τις σημαντικότερες έως τώρα πρωτοβουλίες της Περιφέρειας σε σχέση με τους πρόσφυγες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ October 28, 2015 / απο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ (author)

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 φέρνει στη μνήμη όλων μας τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της πατρίδας μας. Σελίδες γραμμένες από την αυτοθυσία των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ