ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ October 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη δημοτική ενότητα Πικερμίου παραβρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, όπου παρακολούθησε την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης και την παρέλαση των σχολείων του Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΚΑΡΕΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΡΕΑΣ October 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη δρομολόγηση της οριστικής επίλυσης των πλημμυρικών προβλημάτων στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως, που ανήκει στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα, σηματοδοτεί η ανάθεση εκπόνησης της οριστικής μελέτης για τους αγωγούς ομβρίων στους παραπάνω Δήμους. Το κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 46.353 Ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και η εκπόνησή της θα ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα επτά μηνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ October 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής, σε εφαρμογή των κανόνων της χρηστής διοίκησης και της προστασίας της δημόσιας περιουσίας, δρομολόγησε τη δήλωση των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της κτηματογράφησης. Κατά τη διαδικασία αυτή διαπιστώθηκαν τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ ΣΤΗΝ EXPO 2015 ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΜΙΛΑΝΟ October 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου & Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «180ο - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο!» κ. Φωτεινή Βρύνα, παρευρέθη στο περίπτερο της Περιφερείας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου ΕΧΡΟ 2015, στηρίζοντας την προσπάθεια προβολής της Αττικής γης και των μοναδικών προϊόντων της σε όλο το κόσμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ EXPO 2015 ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΜΙΛΑΝΟ October 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με στόχο την προβολή της αττικής γης και των μοναδικών προϊόντων της, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει με περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση EXPO 2015 που πραγματοποιείται στο Μιλάνο. Από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι και 28 Οκτωβρίου με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων η Περιφέρεια Αττικής θα αναδείξει τη δική της μοναδική ταυτότητα, με επίκεντρο τη μεσογειακή διατροφή, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η ιστορία, ο πολιτισμός, το φυσικό περιβάλλον και τα νησιά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Σ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΗΝΥΣΗ, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΑΣ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ October 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι χρόνιες παθογένειες της χώρας αποτυπώνονται στην απόφαση του ιδιοκτήτη της οικοδομής που κατέρρευσε στις 22 Οκτωβρίου στο Καματερό, να υποβάλλει μήνυση κατά της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Ι. Τσούπρα. Στόχος του να αποτρέψει την απομάκρυνση των μπάζων της οικοδομής – ενέργεια ωστόσο απολύτως αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί η ανάσχεση της ροής των υδάτων στο ρέμα της Εσχατιάς και να αποφευχθούν νέα πλημμυρικά φαινόμενα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΥΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ October 26, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η περιοχή του Μαραθώνα έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από την ελονοσία. Λόγω των στάσιμων νερών και του κλίματος της περιοχής ο Μαραθώνας είναι δυνητικά πύλη εισόδου για την ελονοσία στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να υπάρχει αυξημένη επαγρύπνηση. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν και κρούσματα, όπως είχαμε δύο τον τελευταίο καιρό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ October 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα εγκαίνια του «Μουσείου Εθνικής Αντίστασης» στο Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, που οργάνωσαν ο Δήμος και η Περιφέρεια Αττικής, μετείχε σήμερα η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Στην εκδήλωση μετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης ενώ παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, αντιστασιακοί, βουλευτές και πλήθος κόσμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ