ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ October 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο Κίεβο βρίσκεται από την Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Παρατηρητών του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις τοπικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που γίνονται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στην Ουκρανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δούρου, Κουρουμπλή και Μπαλάφα  (ΦΩΤΟ: )

Ρ. ΔΟΥΡΟΥ: «ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ October 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Σήμερα στη συνάντησή μας αναφερθήκαμε στην ανάγκη ενός Οδικού Χάρτη παρεμβάσεων και συνεργειών μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Αττικής και όχι μόνο. Στόχος του Χάρτη αυτού είναι να μην επαναλαμβάνονται τα φαινόμενα δεκαετιών, όπως αυτό της γραφειοκρατίας, της αλληλοεπικάλυψης αρμοδιοτήτων και της εκ των υστέρων παρέμβασης του κρατικού μηχανισμού. Αντικείμενο της συνάντησής μας ήταν να τεθούν οι βάσεις για έναν σοβαρό σχεδιασμό που θα αντιμετωπίζει εκ των προτέρων τόσο σημαντικά και σύνθετα θέματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ότι απέμεινε απ' την 3όροφη οικία τα θεμέλια της οποίας ήταν σχεδόν μέσα στο Ρέμα  (ΦΩΤΟ: )

3ΟΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ October 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό περιστατικό με την πτώση του τριώροφου οικήματος, στο ρέμα της Εσχατιάς βρέθηκαν οι: ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Σπύρος Τζόκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρίστος Καραμάνος, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννα Τσούπρα, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών Κωνσταντίνος Φλώρος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Irene DOUROU, GreeceIrene DOUROU, Grèce (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ October 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο κρίσιμο φαινόμενο της αυξανόμενης γυναικείας φτώχειας αναφέρθηκε κατά την παρέμβασή της στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. "Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες όπου η πολιτική λιτότητας έχει οδηγήσει στο παράδοξο της μείωσης του χάσματος των φύλων στην αγορά εργασίας, όχι επειδή η θέση των γυναικών βελτιώνεται, αλλά επειδή επιδεινώνεται αυτή των ανδρών", τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ October 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη πρώτη συνάντηση, ξεκινώντας ένα κύκλο επαφών και συζητήσεων με τους δημότες του Δήμου Παλλήνης ανά γειτονιά, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα της Ανθούσας, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα τους προβληματισμούς τους και τα παράπονά τους, τονίζοντας ότι νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας , καθώς η πόλη τους είναι τελείως ξεχασμένη από την Δημοτική Αρχή και δεν αντιμετωπίζεται ισότιμα με τις άλλες περιοχές του ενιαίου Δήμου Παλλήνης .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ October 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη σημασία του ρόλου της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση της Δημοκρατίας, υπογράμμισε κατά τη σημερινή της παρέμβαση στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Τόνισε την ανάγκη νομοθετικής θωράκισης της αποτελεσματικής λειτουργίας της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης έναντι της κεντρικής εξουσίας. "Οι ελληνικές περιφέρειες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη της οικονομίας. Μέσα από την καταπολέμηση των συνεπειών της ύφεσης μπορούν να αναδειχθούν σε παράγοντα ευημερίας και κοινωνικής συνοχής".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ «ΠΑΛΑΙ» ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ October 20, 2015 / απο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (author)

Στο ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου από την πρώτη Οκτωβρίου φιλοξενούνται σταθερά 700-800 περίπου πρόσφυγες οι οποίοι ταχύτατα (μέσα σε 36 ώρες, κατά μέσο όρο) φεύγουν, συνεχίζοντας το ταξίδι προς τα σύνορα. Από τις πρώτες ώρες φιλοξενίας των προσφύγων βρισκόμαστε στο χώρο και προσπαθούμε να παρέχουμε στοιχειώδεις ιατρικές υπηρεσίες, τόσο εξετάζοντας ασθενείς και παρέχοντας οδηγίες και φάρμακα όσο και προσπαθώντας να βοηθήσουμε το Δήμο Γαλατσίου να δημιουργήσει και διατηρήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης για τους ανθρώπους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΑΜΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ October 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Περάματος θα συμβάλλουν δυο σημαντικά έργα, τα οποία εγκρίθηκαν, κατά πλειοψηφία, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη 32η συνεδρίασή του. Το πρώτο έργο αφορά στην ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου του Περάματος και το δεύτερο στη συντήρηση και ανακατασκευή του στίβου στην περιοχή Πρόνοια. Τα δυο έργα με συνολικό προϋπολογισμό 861.000 Ευρώ θα χρηματοδοτηθούν από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ