ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΕΘΑΝΑ November 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, με αντικείμενο το έργο "Ολοκλήρωση οδού Πέτρου Πάλλη Λουτρόπολης Μεθάνων", συνολικού προϋπολογισμού 185.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΡΝΗΘΑ, ΛΥΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΣΤΩ November 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο λύκος επιστρέφει μετά από 50 χρόνια στην Πάρνηθα. Αυτό το συγκλονιστικό για την πανίδα της περιοχής γεγονός, επιβεβαιώνει η περιβαλλοντική οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΘΥΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΠΑΡΙΣΙ November 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το πολύνεκρο τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι και υπογράμμισε ότι οι σφαίρες των τρομοκρατών, των σκοταδιστών στόχευαν τις οικουμενικές αξίες του Διαφωτισμού, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, στη χώρα που τις γέννησε, στην πόλη που τις εκφράζει εμβληματικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ November 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και ο Δήμος Κρωπίας την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κρωπίας για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2015 και τη βράβευση όλων όσων συνέβαλαν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων που προέκυψαν στη διάρκειά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ώρα των υπογραφών. Ρένα Δούρου περιφερειάρχης Αττικής (δεξιά) και Ιφιγένεια Καμτσίδου πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ    (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΕΚΔΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΚΔΔΑ November 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας προβλέπει το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού πλαισίου επιμορφωτικών δράσεων που θα ανταποκρίνονται στους επιχειρησιακούς στόχους και τις οργανωτικές αλλαγές της Περιφέρειας Αττικής και θα αποβλέπουν στην εφαρμογή μεταρρυθμιστικών και καινοτόμων σχεδίων. Επίσης, προβλέπει δράσεις μεταφοράς τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε καλές πρακτικές και πρότυπα που έχουν υιοθετηθεί με επιτυχία σε ευρωπαϊκές χώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΣΙΩΠΗΛΟ, Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΥΔΑΠ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΕΥΔΑΠ, ΥΔΡΕΥΣΗ November 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επιτέλους! Ένα αίτημα ετών, η σύνδεση του οικισμού της Καλλιτεχνούπολης με τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ που περνά απ’ τη Νταού Πεντέλης, αποτελεί γεγονός. Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τέτοια νέα που πρέπει να φωτίζονται περισσότερο, κι όχι να μένουν στην αφάνεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ November 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής είχε την ευκαιρία μέσω της συμμετοχής της στην EXPO να παρουσιάσει σε διεθνές επίπεδο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων είναι και η ξεχωριστή ποιοτικά παραγωγή της σε προϊόντα όπως το μέλι, το λάδι, το κρασί, το φιστίκι κ.α. Η ΕΝΟΑΑ είχε κυρίαρχο ρόλο στην έκθεση καθώς πρόβαλε τα κρασιά της Αττικής σε όλους τους επισκέπτες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ November 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αν και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ‘’Ενότητα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας έχει λίγους μήνες ζωής, εν τούτοις το παραγόμενο κοινωνικό έργο του είναι ήδη μεγάλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ