ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ November 11, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αν και το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ‘’Ενότητα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας έχει λίγους μήνες ζωής, εν τούτοις το παραγόμενο κοινωνικό έργο του είναι ήδη μεγάλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δ. Μάκρου με τους νικητές του τοπικού Μαραθωνίου  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Τριακόσια πενήντα και πλέον παιδάκια έζησαν από κοντά τη χαρά της συμμετοχής στην Μαραθώνια διαδρομή και συγκεκριμένα στο 24ο χιλιόμετρο αυτής δίνοντας με τη σειρά τους το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε , της ευγενούς άμιλλας και φυσικά το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΦΟΡΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή την 255/20-10-2015 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αφορούσε το «διορισμό πληρεξουσίου Δικηγόρου, για τη σύνταξη Ειδικής Νομικής Γνωμοδότησης Πολεοδομικού χαρακτήρα, για την υλοποίηση της πράξης εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες 4 και 5 του Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου» έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΩΜΑΝΙΚΗΣ (ΒΛΑΧΙΚΗΣ) ΓΛΩΣΣΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΛΕΞΙΚΟ, ΚΟΥΛΑ ΛΕΝΤΖΙΟΥ-ΤΡΙΚΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΛΕΞΙΚΟ ΑΡΩΜΑΝΙΚΗΣ (ΒΛΑΧΙΚΗΣ) ΓΛΩΣΣΑΣ» των βλαχόφωνων Ελλήνων των Μεγάλων Λιβαδίων Πάικου Κιλκίς, της δασκάλας Κούλας Λέντζιου-Τρίκου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 στις 18:00 στην Αίθουσα Παύλος Μελάς στο Παλαιόκαστρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΥΚΑ November 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής/Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε η Περιφέρεια Αττικής και το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο με θέμα «Αντιμετώπιση του προβλήματος της ενδόσηψης των σύκων στην περιοχή του Μαρκοπούλου Μεσογαίας», συμμετείχε στο 16ο Εντομολογικό Συνέδριο που διεξάχθηκε από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης με εργασία με τίτλο «Ο ρόλος των εντόμων στην ενδόσηψη των σύκων»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ November 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 5/11/2015 ο Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου για τη μεταφορά των μαθητών, ενημερώνουμε για τα εξής: Όταν η νέα Περιφερειακή Αρχή ανέλαβε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής (1-9-2014), διαπίστωσε ότι τα μισά σχεδόν δρομολόγια των σχολικών μεταφορών δεν είχαν καν δημοπρατηθεί από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ ακόμα και εκείνα που είχαν δημοπρατηθεί, αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα στην εκτέλεσή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, 33ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ November 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μπορεί σήμερα την πρωτοκαθεδρία να είχε ο αυθεντικός Μαραθώνιος στην κλασική διαδρομή, για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ωστόσο μοναδικός είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας «που ξεχωρίζει γιατί είναι μοναδικός και αυθεντικός, επειδή ακολουθεί τα χνάρια του Γρηγόρη Λαμπράκη, σηματοδοτώντας τις οικουμενικές αξίες της Ειρήνης και της Δημοκρατίας». Δούρου προτεραιότητες. Τι να πει κανείς…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε πρώτο πλάνο η εγκατάλειψη των ανακτόρων του Τατοΐου και του κήπου του  (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΪΟΥ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΜΠ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ November 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα το Τατόι παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης, ενώ σε μια τελική πρόταση διαμόρφωσης και ανάδειξης του χώρου για συντήρηση και αναστήλωση κτιρίων, συντήρηση κήπων, δημιουργία μουσείου, χώρων φιλοξενίας, εστίασης, πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικών εγκαταστάσεων, γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής σε πρότυπες μονάδες και χώρους προώθησης των προϊόντων του κτήματος, θα αποτελέσει ένα μοναδικό πολυχώρο προς όφελος της κοινωνίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ