ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΥΣΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΣΠΕΡΙΔΑ November 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατά γενική ομολογία η χθεσινή εσπερίδα στο Ledra Athens που διοργάνωσε το ΠΑΚΟΕ για τα λύματα της Αν. Αττικής και τη σύνδεση με Ψυττάλεια, χαρακτηρίζεται χλιαρή, καθώς δεν έδωσε κάτι νέο παρά ανακύκλωσε τις χιλιοειπωμένες θέσεις ένθεν κακείθεν, με τη θέση του ΠΑΚΟΕ (από την εισήγηση του προέδρου του) να είναι σαφώς αρνητική για την Ψυττάλεια, ενώ δεν παραβρέθηκαν όλοι οι ομιλητές, κυρίως αυτοί του Πειραιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ 21η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ November 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ύστερα από την απόφαση του Περιφερειακού Συνεδρίου, 29 Οκτωβρίου 2015, η Περιφέρεια Αττικής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά και να μετάσχει ενεργά στα τεκταινόμενα της Διεθνούς Συνδιάσκεψης (COP) που διοργανώνουν τα Ηνωμένα Έθνη για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι. Πρόκειται για μία συνεδρίαση – ορόσημο με θεματικό άξονα τις αμέτρητες και εμφανείς επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη ζωή στον πλανήτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΕΔΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΕΥΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΔΕ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ November 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Β. Πιστικίδης, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ, συμμετείχε στη κοινή συνεδρίαση που συνήλθαν οι Επιτροπές Θεσμών και Οικονομικών της ΚΕΔΕ με τη συμμετοχή του προέδρου Γ. Πατούλη και των προέδρων των Επιτροπών, Μ. Καρπέτα και Αλ. Καστρινού, αντίστοιχα, με αντικείμενο την προετοιμασία της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ, η οποία θα συνέλθει περί τις αρχές Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΤΑ, ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ November 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρης Δαμάσκος, παρευρέθηκε στην Κεντρική Εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ, όπου παρουσιάστηκε ο απολογισμός του προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας» και μετά το πέρας αυτής δήλωσε τα ακόλουθα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ November 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ισότητα αμοιβών ανάμεσα στα δύο φύλα – Υπάρχει;», που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ο τομέας Ισότητας ΕΝΠΕ) και η Περιφέρεια Αττικής, μετείχε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Στην παρέμβασή της η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΖΗΤΑ Η ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ November 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η προτεινόμενη τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4042/12 με το άρθρο 31 στο Πολυνομοσχέδιο σχετικά με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους θεσμούς, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, τυπικό και ουσιαστικό, ως προς το σκέλος που αναφέρεται στην έγκριση των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκολης (κέντρο) με τη κοινή αντιπροσωπεία των δύο χωρών (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π Γ. ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΙΝΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΑΞΙΔΙ November 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Τζίνχουα, ο κ. Κοκκόλης είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο της πόλης και τον περιφερειάρχη ενώ και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση και εμβάθυνση της μεταξύ τους συνεργασίας και σε άλλους τομείς πέραν της αγροτικής ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΚΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ November 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Και κατηγορούνται για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών του δήμου Διονύσου και φεσώνουν τις επιτροπές με τα έξοδα υπεράσπισής τους απέναντι στο πταισματοδίκη που παραπέμπονται, όπως καταγγέλλει η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας «Νέα πνοή για τον Διόνυσο» και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς για τα σχολεία που υποστηρίζονται οικονομικά απ’ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όπως αναλυτικά πιο κάτω αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Νέας Πνοής

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ