ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ October 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Παθήσεις μαστού και θεραπεία» που διοργάνωσαν χθες, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, ο Δήμος Περάματος και η Μονάδα μαστού του Αντικαρκινικού νοσοκομείου «Μεταξά», παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ October 13, 2015 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 18/10/2015 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία με τον Α.Ο. Νίκη Κερατέας στον Διόνυσο Κερατέας. Ώρα συνάντησης στις 09:30 π.μ. στο δημοτικό παρκινγκ Κερατέας και μετάβαση με τα αυτοκίνητα μέχρι τις παιδικές κατασκηνώσεις, όπου θα είναι και η αφετηρία για μια μεγάλη πεζοπορία στο όμορφο δάσος του Διονύσου! Πορεία μέχρι την κορυφή όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη καταπληκτική θέα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΗΝΟΣ, ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Μετά τη σωματική ίαση, το διάστημα 16 – 17 Σεπτεμβρίου, το Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, διοργάνωσε εκδρομή στην Τήνο, με στόχο και την ψυχική «ίαση». Αν και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το ταξίδι αυτό παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό. Η διαμονή πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Κιόνια, στο ξενοδοχείο «Tinos Beach», με πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΙΔΗΨΟΣ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κου Νίκου Ορφανού, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, 7ήμερη εκδρομή σε ιαματικά νερά και συγκεκριμένα στην Αιδηψό, για σαράντα πέντε (45) μέλη του Κ.Α.Π.Η., ικανοποιώντας μια ανάγκη χρόνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΜΠΟΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΠΟΝΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μικρή ένδειξη φιλίας στην ηλεκτρονική παρουσία της BizBiz.mobi στην Ελλάδα και στο συνάδελφο Ιάσωνα Σχίζα, τα συγχαρητήρια μας στο συνεργάτη της ιστοσελίδας Χρήστο Σμπόνια που διαπρέπει στην επέκταση του Ελληνικού Δικτύου BizBiz στο Εξωτερικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ October 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την έκθεση «Αθήνα 1940-1944. Η πόλη και οι άνθρωποί της - Πόλεμος Κατοχή, Αντίσταση, Απελευθέρωση» εγκαινίασαν σήμερα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Σήμερα καλούμαστε να δώσουμε το ‘πράσινο φως’ προκειμένου να μπει σε τροχιά η νέα φιλοσοφία στη διαχείριση των απορριμμάτων. Η σημερινή απόφαση σηματοδοτεί μια αφετηρία, ένα νέο δρόμο που θα βαδίσουμε όλοι μαζί. Όλοι όσοι πιστεύουμε στη δυνατότητα ενός νέου, εναλλακτικού, αποκεντρωμένου, με δημόσιο χαρακτήρα, ορθολογικού συστήματος, στη βάση των βέλτιστων – περιβαλλοντικά, οικονομικά, από απόψεως δημόσιας υγείας – πρακτικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΛΠ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΕΝΑ!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ October 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ολιγόλογη αλλά σκληρή απάντηση της Ρένας Δούρου, στις καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ. «Δε φοβάμαι κανένα! Είμαι εκλεγμένη θεματοφύλακας υπεράσπισης του δημόσιου συμφέροντος! Είμαι η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου!»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ