ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ : ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ September 30, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ (author)

«Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής επιχειρεί με σκανδαλολογίες και ωμά ψέματα να καλύψει την καθολική αποτυχία και ανεπάρκειά της στην εκπόνηση του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων. Φτάνει μάλιστα σε τέτοιο σημείο πρόκλησης, που αντί να συγχαρεί την προηγούμενη διοίκηση που μέσα σε ενάμιση χρόνο θητείας παρέδωσε έναν χρεοκοπημένο φορέα πλεονασματικό, να ζητά και τα ρέστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην Εθνική Διακλαδική Άσκηση «Παρμενίων 2015», η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου, μετέχει η Περιφέρεια Αττικής, με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες της ζώνης ευθύνης της. Στην έναρξη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Τάκης Χατζήπερος και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος (Πολιτικής Προστασίας & Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α.), Ιωάννα Τσούπρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΑΝ.ΕΛ. September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Ως δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου θα θέλαμε με θέρμη να ευχαριστήσουμε το νεοεκλεγέντα βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Περιφέρειά μας κο Κατσίκη για τη μεγάλη του συμπαράσταση κι ανάληψη δράσεων με σκοπό να αποσοβήσει την κατεδάφιση των οικιών των συμπολιτών μας, για τις οποίες είχε εκδοθεί σχετική εντολή από το Δασαρχείο. Μια ανάληψη δράσης που συνίστατο σε ενέργειες ουσιαστικές, που απέδωσαν, ως φαίνεται, καρπούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ενέργειες που έγιναν εκ μέρους του κυρίου Κατσίκη:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεδρίασε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Και ασθενοφόρα στο χώρο των κατεδαφίσεων, που τελικά πήραν προσωρινή αναβολή  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ September 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η αρμοδιότητα της κατεδάφισης αυθαιρέτων κτισμάτων ή κατασκευών δεν ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, διευκρινίζει η Περιφέρεια Αττικής με αφορμή λανθασμένες αναφορές ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με κατεδαφίσεις που είχαν δρομολογηθεί να πραγματοποιηθούν σε Δήμο της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, πιστό στη θέση του για τον πολιτισμό και συνεπές στην προσπάθειά του για συνεχή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ξεκινά το φθινόπωρο του 2015 με ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της δημιουργικής έκφρασης, της εκπαίδευσης και γνήσιας ψυχαγωγίας. Στηρίζει και οργανώνει δράσεις που συνθέτουν ένα πλέγμα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, εξαιρετικά ωφέλιμο μια και οδηγούν τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, την ψυχοπνευματική καλλιέργεια και τη γνώση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΚΩΝ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΕΡΕΥΝΑ Η ΣΕΕΔΔ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ, ΕΡΕΥΝΑ September 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη συνδρομή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) ζήτησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για την έρευνα στον ΕΔΣΝΑ σχετικά με τα αίτια πρόκλησης αδικαιολόγητα υψηλών τόκων υπερημερίας σε βάρος της περιουσίας του κατά συνέπεια σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Συγκεκριμένα το ιστορικό έχει ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΕΜΑΤΑ September 26, 2015 / απο ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS (author)

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια πρόταση κωδικοποίησης των ορθών παρεμβάσεων στα ρέματα και θα συμπληρωθεί μετά από περαιτέρω έρευνα. Το κείμενο επιδόθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου την Πέμπτη 24/9 κατά την παρέμβαση φορέων και συλλογικοτήτων στο γραφείο της (σχετική ανακοίνωση θα βγει προσεχώς).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ