ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΩΝ «ΘΟΡΙΚΙΩΝ» 2015. ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ September 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς ευχαριστεί θερμά όλους εσάς τους κατοίκους και τους επισκέπτες που τιμήσατε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου, τους τοπικούς συλλόγους του Δήμου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός», που συνέβαλε στην άρτια διεξαγωγή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ September 25, 2015 / απο ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (author)

Είμαστε τον τελευταίο καιρό θεατές μιας πρωτοφανούς ανθρωπιστικής καταστροφής με πολλούς νεκρούς κυρίως στο Αιγαίο, πολλά μικρά παιδιά, ανθρώπους που για να σώσουν τη ζωή τους φεύγουν κυριολεκτικά με τα πόδια από τα σπίτια τους για να φτάσουν σε μια χώρα όπου τουλάχιστον δεν θα βομβαρδίζονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λιποθυμίες, αστυνομία και ΜΑΤ στο χώρο του υπό κατεδάφιση κτίσματος (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ September 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μετά από κινητοποίηση των κατοίκων και με τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής δια του Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, του βουλευτή Περιφέρειας Αττικής Γιώργου Πάντζα και με συνεχή επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και παρά την παρουσία Εισαγγελέα και Διμοιρίας των ΜΑΤ, επετεύχθη η προσωρινή αναστολή εκτέλεσης των εντολών κατεδάφισης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ September 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για τη σχολική χρονιά 2015-2016, η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε τον σχεδιασμό – προγραμματισμό από τον περασμένο Φεβρουάριο προχωρώντας τις διαδικασίες δημοπράτησης των δρομολογίων και πέτυχε μέχρι το τέλος Αυγούστου να έχει εξασφαλίσει περίπου το 80% των μεταφορών σε όλη την Αττική. Τα δρομολόγια αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει και εκτελούνται κανονικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΟΫΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΥΤΟΫΓΕΙΑ ΣΥΚΩΝ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, αφού εστίασε στη σημαντική συμβολή του πρωτογενούς τομέα στην αναπτυξιακή πορεία της Αττικής τόνισε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες μας, καθώς πρόκειται για έναν τομέα που μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στις τοπικές οικονομίες, όσο και στην εθνική οικονομία. Η εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης εντάσσεται σε σειρά σχετικών δράσεων που υπηρετούν την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΣΔΝΑ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Ιατρού, εξηγώντας τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την τελική έγκριση του νέου ΠΕΣΔΑ, επεσήμανε ότι «σήμερα θα εγκρίνουμε την εισήγηση, στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής θα λάβει την τελική απόφαση, ενώ μετά θα επιστραφεί στον ΕΔΣΝΑ για υλοποίηση και όλοι οι Δήμοι θα είναι υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης που θα ολοκληρωθούν μετά και την ενσωμάτωση των παρατηρήσεων – διευκρινίσεων που έχουν υποβάλει οι Δήμοι και επεξεργάζεται η Ομάδα του ΕΔΣΝΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤAE KWON DO ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, στη χθεσινή επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα σχετικά με τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στις εγκαταστάσεις του Τae Kwon Do στο Π. Φάληρο, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Π. Φαλήρου στις οικογένειες των προσφύγων, δεδομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι υπηρεσίες του Δήμου Π. Φαλήρου τέθηκαν επί ποδός για την υποδοχή και τη σίτιση των οικογενειών των προσφύγων, ενώ η υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου φροντίζει να παρέχονται οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΔΑΠ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) αλλά και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Σαρωνικού πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία ειδικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τις 13 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2015 με τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ