ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ: «ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ October 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ημερίδα με τον εύγλωττο τίτλο: «Για να μη θαλασσώνουν τα νερά», με αντικείμενο τα φράγματα ανάσχεσης των χειμάρρων, τον εμπλουτισμό των υδροφορέων, την αντιμετώπιση των πλημμυρών και της διάβρωσης του εδάφους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΕΚ October 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΨΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ October 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Παθήσεις μαστού και θεραπεία» που διοργάνωσαν χθες, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, ο Δήμος Περάματος και η Μονάδα μαστού του Αντικαρκινικού νοσοκομείου «Μεταξά», παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ October 13, 2015 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 18/10/2015 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία με τον Α.Ο. Νίκη Κερατέας στον Διόνυσο Κερατέας. Ώρα συνάντησης στις 09:30 π.μ. στο δημοτικό παρκινγκ Κερατέας και μετάβαση με τα αυτοκίνητα μέχρι τις παιδικές κατασκηνώσεις, όπου θα είναι και η αφετηρία για μια μεγάλη πεζοπορία στο όμορφο δάσος του Διονύσου! Πορεία μέχρι την κορυφή όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη καταπληκτική θέα!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΗΝΟΣ, ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Μετά τη σωματική ίαση, το διάστημα 16 – 17 Σεπτεμβρίου, το Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, διοργάνωσε εκδρομή στην Τήνο, με στόχο και την ψυχική «ίαση». Αν και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το ταξίδι αυτό παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό. Η διαμονή πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Κιόνια, στο ξενοδοχείο «Tinos Beach», με πλούσιο πρωινό και μεσημεριανό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΙΔΗΨΟΣ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», κου Νίκου Ορφανού, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, 7ήμερη εκδρομή σε ιαματικά νερά και συγκεκριμένα στην Αιδηψό, για σαράντα πέντε (45) μέλη του Κ.Α.Π.Η., ικανοποιώντας μια ανάγκη χρόνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΣΜΠΟΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΠΟΝΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μικρή ένδειξη φιλίας στην ηλεκτρονική παρουσία της BizBiz.mobi στην Ελλάδα και στο συνάδελφο Ιάσωνα Σχίζα, τα συγχαρητήρια μας στο συνεργάτη της ιστοσελίδας Χρήστο Σμπόνια που διαπρέπει στην επέκταση του Ελληνικού Δικτύου BizBiz στο Εξωτερικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ October 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την έκθεση «Αθήνα 1940-1944. Η πόλη και οι άνθρωποί της - Πόλεμος Κατοχή, Αντίσταση, Απελευθέρωση» εγκαινίασαν σήμερα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ