ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Το ανασκαφικό τιμ σε πλήρη διάταξη, ελπίζει να φέρει στο φως κι άλλα σημαντικά ευρήματα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ September 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Σεπτέμβρη, με την ανασκαφή του αρχαιολογικού χώρου (Ρωμαϊκό βαλανείο) της Ραφήνας, επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ, οι φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών με τον καθηγητή τους κ. Στέλιο Κατάκη και τον κ. Βαγγέλη Νικολόπουλο της εφορίας αρχαιοτήτων, ανέλαβαν δράση και συνεχίζουν τη σπουδαία αυτή ανασκαφή ανακαλύπτοντας συνεχώς νέα ευρήματα που ζητούν απαντήσεις ως προς τη χρήση αυτού του τεράστιου οικοδομήματος, όπως φαίνεται απ’ τα έως τώρα ευρήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Π. Φιλίππου (αριστερά) με τον Χ, Ποθουλάκη συνήγορο του δημότη Σπάτων, και το δήμαρχο Σπάτων Δ. Μάκρου (κέντρο) (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΜΑ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΟΜΑ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου, στο δημαρχείο Σπάτων – Αρτέμιδος με κύριο θέμα την ένταξη των παιδιών του οικισμού των Ρομά στα Σπάτα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του δήμου ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση της νέας γενιάς Ρομά στην εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής δεσμεύθηκε ότι σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, θα υπάρξει επικοινωνία εντός του προσεχούς δεκαπενθήμερου, με όλους τους δήμους της Π.Ε.Α.Α. προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν διαδικαστικά προβλήματα στην υλοποίηση των έργων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ September 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Λίγες ώρες πριν κλείσουν και τυπικά τα ψηφοδέλτια και οι λίστες με τα ονόματα για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Νεκτάριος Καλαντζής με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής, με λίστα και χωρίς σταυρό, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με τη Νέα Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ" ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ AEGEAN

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, AEGEAN, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ September 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για 3η συνεχή χρονιά η AEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας υλοποιώντας το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους Νέους" Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια το χρόνο (Οκτώβριο - Σεπτέμβριο) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 αφορά σε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ September 03, 2015 / απο ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Πώς άλλαξε η απόφαση του Δ.Σ. για τα έργα στην εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας; Αναρωτιούνται οι υπεύθυνοι της Κίνησης για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας και συνεχίζουν: «Δεν προλάβαμε να χαρούμε για τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/7/2015 αναφορικά με τα έργα στην εκβολή του ρέματος Ραφήνας, και η απόφαση …άλλαξε!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μητροπολιτικός Ναός της Παντοβασίλισσας Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΑΦΗΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ September 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Καθώς πλησιάζει η μέρα της γιορτής του μητροπολιτικού ναού «Παντοβασίλισσα» Ραφήνας, τα συνεργεία του δήμου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα όμορφα και στη θέση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΓΟΥΡΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ September 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο τέως περιφερειάρχης οφείλει να απαντήσει με σαφήνεια: 1. Γιατί δεν προχώρησε σε αξιολόγηση του ΠΕΣΔΑ ως όφειλε εκ του νόμου (ΚΥΑ 50910/2727/2003, σύμφωνα με την οποία ο ΠΕΣΔΑ οφείλει να αξιολογείται ανά πενταετία); 2. Γιατί δεν ολοκλήρωσε την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ που είχε ξεκινήσει από το 2010; 3. Γιατί επί τέσσερα της θητείας του η αναθεώρηση αυτή «σερνόταν» σε μελετητικά και διοικητικά γραφεία, χωρίς ποτέ να τεθεί σε διαβούλευση, χωρίς ποτέ να τεθεί υπόψη των αρμόδιων αιρετών οργάνων, και, εντέλει, χωρίς ποτέ να εγκριθεί;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ