ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μπουλντόζες και ΜΑΤ σε αναμονή εντολής κατεδάφισης αυθαιρέτων κτισμάτων (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ October 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προς επίρρωση αυτού του αιτήματος, ο κ. Φιλίππου έκανε ειδική αναφορά στη διάταξη της παρ. 15 του άρθρου 21 του Ν. 3208/2003 με τίτλο «Η βεβαίωση, εκτέλεση και είσπραξη των πρωτοκόλλων που εκδίδονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 114 του Ν. 1892/1990 αναστέλλονται μέχρι την κατάρτιση και κύρωση των προβλεπόμενων από τη διάταξη του άρθρου 27 του Ν. 2664/1998 δασικών χαρτών», η οποία είχε ψηφιστεί για την αποτροπή των κατεδαφίσεων της Σαλαμίνας...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝΥΜΑ October 01, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας στη Ραφήνα και το Πικέρμι αποτελούν μια δυναμική ομάδα κατοίκων και αξίζουν αυξημένης προσοχής ώστε σε αυτήν την ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να μεγιστοποιηθούν οι δυνατότητες που τους προσφέρουμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ October 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, έγινε αιφνίδια παρέμβαση 14 περιβαλλοντικών φορέων και συλλογικοτήτων της Αττικής στο γραφείο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, για να καταγγελθούν οι πρόσφατες διακηρύξεις ηλεκτρονικών δημοπρασιών της Περιφέρειας Αττικής για τους καθαρισμούς ρεμάτων της Αττικής, προϋπολογισμού 3.000.000€.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΕ ΣΓΟΥΡΟ ΜΕΣΩ NON PAPER

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, OIKONOMIA September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΣΝΑ, στη μη απάντησή του (29/9) σχετικά την έρευνα που ζήτησε η Περιφέρεια Αττικής από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) σχετικά την πρόκληση αδικαιολόγητα υψηλών τόκων υπερημερίας σε βάρος της περιουσίας του, περί πολλών τυρβάζει πλην όμως δεν λέει τίποτε ουσιαστικό επί του συγκεκριμένου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΣΓΟΥΡΟΣ : ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΣΝΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΔΣΝΑ September 30, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ (author)

«Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής επιχειρεί με σκανδαλολογίες και ωμά ψέματα να καλύψει την καθολική αποτυχία και ανεπάρκειά της στην εκπόνηση του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων. Φτάνει μάλιστα σε τέτοιο σημείο πρόκλησης, που αντί να συγχαρεί την προηγούμενη διοίκηση που μέσα σε ενάμιση χρόνο θητείας παρέδωσε έναν χρεοκοπημένο φορέα πλεονασματικό, να ζητά και τα ρέστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην Εθνική Διακλαδική Άσκηση «Παρμενίων 2015», η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου, μετέχει η Περιφέρεια Αττικής, με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις και Υπηρεσίες της ζώνης ευθύνης της. Στην έναρξη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Τάκης Χατζήπερος και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος (Πολιτικής Προστασίας & Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α.), Ιωάννα Τσούπρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΑΝ.ΕΛ. September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Ως δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου θα θέλαμε με θέρμη να ευχαριστήσουμε το νεοεκλεγέντα βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Περιφέρειά μας κο Κατσίκη για τη μεγάλη του συμπαράσταση κι ανάληψη δράσεων με σκοπό να αποσοβήσει την κατεδάφιση των οικιών των συμπολιτών μας, για τις οποίες είχε εκδοθεί σχετική εντολή από το Δασαρχείο. Μια ανάληψη δράσης που συνίστατο σε ενέργειες ουσιαστικές, που απέδωσαν, ως φαίνεται, καρπούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ενέργειες που έγιναν εκ μέρους του κυρίου Κατσίκη:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεδρίασε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και αποφάσισε σχετικά με τα Θέματα Ημερήσιας Διάταξης που συζητήθηκαν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ