ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΤΟΫΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΥΤΟΫΓΕΙΑ ΣΥΚΩΝ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, αφού εστίασε στη σημαντική συμβολή του πρωτογενούς τομέα στην αναπτυξιακή πορεία της Αττικής τόνισε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες μας, καθώς πρόκειται για έναν τομέα που μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στις τοπικές οικονομίες, όσο και στην εθνική οικονομία. Η εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης εντάσσεται σε σειρά σχετικών δράσεων που υπηρετούν την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΣΔΝΑ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ September 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο κ. Ιατρού, εξηγώντας τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την τελική έγκριση του νέου ΠΕΣΔΑ, επεσήμανε ότι «σήμερα θα εγκρίνουμε την εισήγηση, στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής θα λάβει την τελική απόφαση, ενώ μετά θα επιστραφεί στον ΕΔΣΝΑ για υλοποίηση και όλοι οι Δήμοι θα είναι υποχρεωμένοι να υλοποιήσουν τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης που θα ολοκληρωθούν μετά και την ενσωμάτωση των παρατηρήσεων – διευκρινίσεων που έχουν υποβάλει οι Δήμοι και επεξεργάζεται η Ομάδα του ΕΔΣΝΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤAE KWON DO ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, στη χθεσινή επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα σχετικά με τη φιλοξενία οικογενειών προσφύγων στις εγκαταστάσεις του Τae Kwon Do στο Π. Φάληρο, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Π. Φαλήρου στις οικογένειες των προσφύγων, δεδομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι υπηρεσίες του Δήμου Π. Φαλήρου τέθηκαν επί ποδός για την υποδοχή και τη σίτιση των οικογενειών των προσφύγων, ενώ η υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου φροντίζει να παρέχονται οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΔΑΠ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) αλλά και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Σαρωνικού πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία ειδικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Από τις 13 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2015 με τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΕ Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ: ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Από τον επόμενο μήνα και επίσημα η ομάδα μπάσκετ θα λάβει τη μορφή της ΚΑΕ – ΚΑΕ Γ.Σ. Λαυρίου- ανοίγοντας το δρόμο για το διαμοιρασμό 10.000 μετοχών. Στόχος της ΚΑΕ Γ.Σ. Λαυρίου , θα είναι η πώληση αυτών των μετοχών στους κατοίκους του Δήμου μας (10 ευρώ/ μετοχή), έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια λαϊκή βάση στο μετοχικό κεφάλαιο. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα μετοχικό κεφάλαιο 240.000 ευρώ , αν όλες οι εκδοθείσες μετοχές αγοραστούν από τους κατοίκους της Λαυρεωτικής , τότε το 40% θα ανήκει σε δημότες και το 10% στον Ερασιτέχνη,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TO ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ September 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Οι δαιδαλώδεις διαδικασίες για την επίλυση των θεμάτων των εμπλεκόμενων φορέων, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ επέφεραν σημαντική καθυστέρηση στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Για το λόγο αυτό η νέα Δημοτική Αρχή, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος δεν είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου, παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του προσπαθώντας και πιέζοντας να επιλυθούν τα όποια θέματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ September 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειάρχης Αττικής έχει κατ’ επανάληψη υπογραμμίσει, δημόσια, από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ότι η Περιφερειακή Αρχή είναι σταθερά αντίθετη στη δημιουργία ΧΥΤΑ Γραμματικού. Τόνισε μάλιστα ότι «αποτελεί προγραμματική μας δέσμευση και αφορά σε ένα πρόβλημα που κληρονομήθηκε».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ September 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Σε ετοιμότητα βρίσκεται από σήμερα το πρωί η πολιτική προστασία του Δήμου Λαυρεωτικής, καθώς και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤΗΛ και οι υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων, όπως προέβλεψε έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ταυτόχρονα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και τις εξωτερικές εργασίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ