ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ September 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής, αμέσως μετά την έκδοση από την ΕΜΥ/ΕΜΚ του έκτακτου Δελτίου επιδείνωσης του καιρού, που κοινοποιήθηκε τα ξημερώματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα πιθανά τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα στους Δήμους της Αττικής. Σύμφωνα με το Δελτίο, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο Αιγάλεω ψήφισε η περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ September 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Σήμερα οι πολίτες κυρίαρχα αποφασίζουν. Αύριο ο στόχος είναι η δημιουργία περιβάλλοντος σταθερότητας που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, στην οικονομία να ανακάμψει και στους πολίτες να ανασάνουν. Αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά είναι ο δρόμος της αξιοπιστίας, μακριά από τις 'ευκολίες' και τις παγίδες των κάθε είδους λαϊκισμών. Είναι ο μόνος δρόμος που διασφαλίζει το αύριο του τόπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης την ώρα που ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα.  (ΦΩΤΟ: )

ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πρωί-πρωί προσήλθε στο ραντεβού του με την κάλπη ο δήμαρχος Ραφήνας –Πικερμίου, καθώς ήταν επόμενο να επιθεωρήσει τη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα. Η Δημοτική Αρχή υπενθυμίζει, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών, παραμένουν σε λειτουργία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Π.Ε.Σ.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ September 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το πρόβλημα των απορριμμάτων απαιτεί επιτέλους σύγχρονες λύσεις, οι οποίες αναπτύχθηκαν στη συνεδρίαση της 15ης Σεπτεμβρίου σχετικά με την αναθεώρηση του Π.Ε.Σ.Δ.Α. Αττικής (http://www.edsna.gr/index.php/j-stuff/2015-08-07-10-34-5). Ακολουθεί το κείμενο εισήγησης του κ. Ευάγγελου Αλμπάνη Δρ. Εφαρμοσμένων Φυσικών Επιστημών Ε.Μ.Π., μέλους της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης Αττικής Εκπρόσωπου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ September 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προχωρά η υλοποίηση έργων υποδομής σε διάφορους δήμους της Περιφέρειας Αττικής, όπως έχουν προγραμματιστεί και αναφέρονται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ September 17, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Δραματική ήταν η χθεσινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής που ξεκίνησε κοντά στις έντεκα το βράδυ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις δημιουργίας κέντρου υποδοχής προσφύγων στο παλιό εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ, με την αποστολή μηχανημάτων για να ετοιμάσουν το χώρο, παρά την ομόφωνη απόφαση του Σώματος ότι ο χώρος που επελέγη είναι τελείως ακατάλληλος και επισφαλής τόσο για τους ίδιους τους πρόσφυγες, όσο και επικίνδυνος για την ευρύτερη περιοχή καθώς συνορεύει με τον εθνικό δρυμό του Σουνίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ September 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Να μη γίνει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη σε καμία κατηγορία, (δημοτικά τέλη καθαριότητας-φωτισμού, συντελεστή Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.), τελών διαφήμισης και κοιμητηρίου έτους 2016), αποφασίστηκε στη χθεσινή 20η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΩΡΕΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ September 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο όπου θα αναγερθεί ο βρεφονηπιακός σταθμός αποτελεί δωρεά των Αιμιλίας και Άντζελας – Λουκίας Πέτρου στη μνήμη του δολοφονηθέντος - συζύγου και πατέρα αντίστοιχα - από τη 17 Νοέμβρη Αστυνόμου Παντελή Πέτρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ