ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ, ΡΟΜΑ, ΕΠΣΕ August 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Αυγούστου, στον οικισμό Ρομά στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, μετά από πρωτοβουλία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΣΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ August 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ομόφωνα αποφάσισε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ, κατά τη συνεδρίασή της υπό την προεδρία της Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Συνδέσμου, Ρένας Δούρου, το κείμενο της αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής (ΠΕΣΔΑ), βάσει του άρθρου 35 του Νόμου 4042/12. Η τελική έγκριση του ΠΕΣΔΑ, που πρόκειται να τεθεί σε διαδικασία διαβούλευσης, θα γίνει με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ προηγουμένως θα υποβληθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ August 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρά τη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, τα πανεπιστήμιά μας δείχνουν να αντέχουν στον ανταγωνισμό με πανεπιστήμια άλλων χωρών. Σαφές παράδειγμα/μήνυμα το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών που βρίσκεται στην 301η θέση στη λίστα με τα 1.000 καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που δημοσίευσε το Center for World University Rankings. Η θέση αυτή μεταφράζεται σε άνοδο 30 θέσεων σε σχέση με την περυσινή κατάταξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΖΑΜΑΝΗ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ July 31, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η αντιδικία μεταξύ δημοτικής αρχής Ζαμάνη και της ελάσσονος μειοψηφίας ‘’Νέα Πνοή για το Διόνυσο’’ καλά κρατεί, όπως αποτυπώνεται στην πιο κάτω επιστολή του γραφείου τύπου της Νέας Πνοής, προς το δήμαρχο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ July 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πραγματοποιήθηκε χθες 29 Ιουλίου 2015 στην Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου, ευρεία σύσκεψη εργασίας με θέμα τη διαχείριση των αυξανόμενων το τελευταίο διάστημα προσφυγικών ροών που διέρχονται από την πόλη μας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την ανοργάνωτη διαμονή τους σε υποβαθμισμένες περιοχές και ελεύθερους δημόσιους χώρους όπως στο Πεδίο του Άρεως.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ‘’ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ July 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η «Γιορτή της Δημοκρατίας» που διοργανώθηκε από την Πολιτών Πρωτοβουλία για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Ωρωπού μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησής του, περιελάμβανε ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αναφορές στους αγώνες του ελληνικού λαού για Δημοκρατία, 40 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Φιλίππου εγκαινιάζει την έκθεση Καλόν - Καλείν με το δήμαρχο της Martina Franca  (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ PUGLIA ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ July 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην πόλη της Martina Franca της Περιφέρειας Puglia της Ιταλίας βρέθηκαν το διάστημα από 21 έως 24 Ιουλίου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Φεστιβάλ Della Valle d’ Itria κ. Franco Punzi, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού κ. Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ