ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ July 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με τον δήμαρχο του Δήμου Παιανίας, Σπύρο Στάμου, με αντικείμενο το έργο "Βελτίωση - συντήρηση οδικού δικτύου" του δήμου, συνολικού προϋπολογισμού 500 χιλιάδων ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΥΤ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΗ, ΧΥΤ ΚΥΘΗΡΩΝ July 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Κυθήρων και Αντικυθήρων σχετικά με τη διαχείριση απορριμμάτων των νησιών, υπέγραψε την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Δήμαρχο Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΓΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΝΗΜΟΝΙΟ, Ο.Γ.Ε. July 26, 2015 / απο Ο.Γ.Ε. (author)

Η ΟΓΕ καλεί κάθε εργαζόμενη, άνεργη, αυτοαπασχολούμενη, νέα μητέρα, νέα γυναίκα να εμπιστευτεί ένα όπλο που δεν έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα: Την οργάνωσή μας, τη διεκδίκηση ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας, την αλληλεγγύη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ – ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη στο Υπουργείο Μεταφορών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έγκρισης από τον ΟΑΣΑ της μελέτης του Δήμου για την λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας και της επικείμενης υπογραφής της από τον κ. Υπουργό. Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και τέθηκαν προς συζήτηση πολλά από τα κορυφαία θέματα του Δήμου μας. Ο κ. Χ. Σπίρτζης είναι γνώστης των προβλημάτων και των ιδιομορφιών του Δήμου και διαβεβαίωσε ότι θα βοηθήσει στη λύση τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η θέα του λιμανιού της Ραφήνας από κατάστημα εστίασης της πόλης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΑΦΗΝΑΣ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας, με την οποία επιχειρείται μια ενδελεχής αξιολόγηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης, προσδοκώντας μια προς το καλύτερο λύση τους, σε συνδυασμό με τη καλή συνεργασία με τη δημοτική αρχή. Ακολουθεί η επιστολή του τοπικού συμβουλίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ July 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο επισκέφθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε επιτόπου από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς και συνέδραμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία με πέντε υδροφόρα οχήματα. Παράλληλα καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς έπαιξαν οι εθελοντικές ομάδες της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΟΨΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις της ΕΜΥ, οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, θέτουν στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενους χώρους (π.χ. ΚΑΠΗ, αίθουσες Δήμων, γυμναστήρια κλπ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ