ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΤΕ September 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΟΤΕ με αντικείμενο την υλοποίηση των αναγκαίων χωματουργικών και δικτυακών εργασιών και εκσκαφών από τον ΟΤΕ του υποέργου 4: «Εργασίες μετατόπισης δικτύων ΟΚΩ - ΟΤΕ του έργου : Βελτίωση επαρχιακής οδού Δρυόπης (Κόμβος Καλλονής) – Γαλατάς (Διακριτικό τμήμα Βελτίωσης)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικού πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής, 2007 – 2013

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ September 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την εγκληματική (για τους καταγγέλλοντες) επέμβαση της Περιφέρειας το 2014 μέσω εργολάβου και την κατακρεούργηση και αποψίλωση πεύκων και πλατάνων της ρεματιάς Βαρνάβα σε ύψος 15-20 μ (καταστροφή του τοπίου) η ταχύτητα οδήγησης αυξήθηκε κατακόρυφα και η μέση ωριαία ταχύτητα των οχημάτων από το όριο των 30Χλμ, αυξήθηκε κατ’ εκτίμηση στα 80 Χλμ/ώρα, με παράλληλη αύξηση επικινδυνότητας για οδηγούς και οχήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΩΦΕΛΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΑΠΑΝΗΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ September 07, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» επισημαίνει προς την δημοτική αρχή και την αρμόδια Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού τους λόγους που καθιστούν το πρόγραμμα μεταφοράς των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, ανώφελο για τους φοιτητές και δαπανηρό για το Δήμο και προτείνει δέσμη πρωτοβουλιών και μέτρων για την ουσιαστική εξυπηρέτηση όλων των φοιτητών του Δήμου ως προς τη μετακίνησή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΙΚΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ(;)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ September 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μέσα σε ένα περιβάλλον περικοπής δαπανών από το κεντρικό κράτος, η Περιφέρεια Αττικής κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά ποσά από την Κομισιόν, όπως για παράδειγμα, τη χρηματοδότηση για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ύψους 1,139 δις. Ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ανασκαφικό τιμ σε πλήρη διάταξη, ελπίζει να φέρει στο φως κι άλλα σημαντικά ευρήματα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ September 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Σεπτέμβρη, με την ανασκαφή του αρχαιολογικού χώρου (Ρωμαϊκό βαλανείο) της Ραφήνας, επί της Λεωφόρου Φλέμινγκ, οι φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών με τον καθηγητή τους κ. Στέλιο Κατάκη και τον κ. Βαγγέλη Νικολόπουλο της εφορίας αρχαιοτήτων, ανέλαβαν δράση και συνεχίζουν τη σπουδαία αυτή ανασκαφή ανακαλύπτοντας συνεχώς νέα ευρήματα που ζητούν απαντήσεις ως προς τη χρήση αυτού του τεράστιου οικοδομήματος, όπως φαίνεται απ’ τα έως τώρα ευρήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Π. Φιλίππου (αριστερά) με τον Χ, Ποθουλάκη συνήγορο του δημότη Σπάτων, και το δήμαρχο Σπάτων Δ. Μάκρου (κέντρο) (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΜΑ ΣΠΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΟΜΑ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου, στο δημαρχείο Σπάτων – Αρτέμιδος με κύριο θέμα την ένταξη των παιδιών του οικισμού των Ρομά στα Σπάτα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του δήμου ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση της νέας γενιάς Ρομά στην εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής δεσμεύθηκε ότι σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, θα υπάρξει επικοινωνία εντός του προσεχούς δεκαπενθήμερου, με όλους τους δήμους της Π.Ε.Α.Α. προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν διαδικαστικά προβλήματα στην υλοποίηση των έργων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ September 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Λίγες ώρες πριν κλείσουν και τυπικά τα ψηφοδέλτια και οι λίστες με τα ονόματα για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Νεκτάριος Καλαντζής με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής, με λίστα και χωρίς σταυρό, στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με τη Νέα Δημοκρατία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ