ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΕΒΑ July 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την συμμετοχή της σε οκτώ συμπράξεις για το πρόγραμμα «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), επισφράγισε και επισήμως η Περιφέρεια Αττικής, συμβάλλοντας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, στην αντιμετώπιση της φτώχειας και στους 66 Δήμους της Περιφέρειας, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣTΑΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΝΗΘΑ, ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ July 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αυτή ανήκει στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και στην Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Αχαρνών (ΙΛΕΑ) και άλλους εννέα πολιτιστικούς φορείς από τις Αχαρνές και τη Φυλή, ενώ είχε τη στήριξη των δύο παραπάνω δήμων. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ο ιστορικός ερευνητής Δημήτρης Γιώτας και ο πρόεδρος της ΙΛΕΑ Γιώργος Φυτάς αφηγήθηκαν το ιστορικό των συγκεκριμένων εγκλημάτων πολέμου, το χρονικό των γεγονότων του Ιουλίου του 1944 που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν άδικα τη ζωή τους 29 άμαχοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΨΟΥΣ 390.649.717,40€ / ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής τα έργα που εγκρίθηκαν είναι 122, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται στα 129.298.627,59€ και αφορούν κυρίως στους τομείς: αθλητισμού, περιβάλλοντος – ποιότητας ζωής, πολιτισμού, αποχέτευσης ακαθάρτων, αστικών αναπλάσεων, κτιριακών υποδομών, ομβρίων και αντιπλημμυρικής προστασίας, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και λοιπών κοινωνικών υποδομών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ July 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ και τους δημοσιογράφους Manfred Ertel και Katrin Kuntz, έδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας: «Το μόνο που ζητώ είναι να καταλάβουν επιτέλους ότι το σύμφωνο σταθερότητας δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, για κανένα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σπύρος Πάντζας με τη μητέρα και την ανηψιά του σε φωτογραφία αρχείου από εκδήλωση στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΟ Π.Σ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ July 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την εναλλακτική στρατηγική για την ανάπτυξη του αθλητισμού από την Περιφέρεια Αττικής, ανέπτυξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας. Η στρατηγική αυτή στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: τις αθλητικές υποδομές, τα προγράμματα άθλησης και άσκησης για όλους, τα αθλητικά σωματεία και τέλος τον αθλητικό τουρισμό. «Η πρόταση που καταθέτουμε σήμερα, για την πρώτη φάση παρεμβάσεών μας για τον αθλητισμό προκύπτει, από την συνεργασία μας με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, χωρίς πολιτικά κριτήρια, με γνώμονα τον πολίτη και την δίκαιη κατανομή των πόρων», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πάντζας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ July 09, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», μετά και τη σχετική ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων από το Δήμαρχο για τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων του Δήμου, λόγω των εύλογων δυσχερειών στην προμήθεια καυσίμων από τους περιορισμούς στις τραπεζικές συναλλαγές, προτρέπει τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης και να:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ July 08, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Για ακόμα μια φορά έρχεται στην επιφάνεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής εξ’ αιτίας της έλλειψης αστικής συγκοινωνίας και του γεγονότος ότι αυτά τα μέσα βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών και δείχνουν ότι μόνο το κέρδος τους ενδιαφέρει και όχι βέβαια ο κοινωνικός ρόλος που πρέπει να έχουν οι συγκοινωνίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΚΑΙΡΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ July 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Παρότι η εκλογική διαδικασία τέλειωσε, παρότι ο λαός δείχνει μια αξιοθαύμαστη εγκράτεια ενάντια σε διχαστικά διλήμματα, παρότι οι πολίτες παραμένουν ψύχραιμοι στις ουρές μπροστά στα ΑΤΜ, οι δύο αντιπεριφερειάρχες Πέτρος Φιλίππου της αν. Αττικής και Σπύρος Τζόκας του δυτικού τομέα Αθήνας, υψώνουν τους τόνους μιας άκαιρης αντιπαράθεσης, επιτιθέμενοι σ’ όσους ‘’τόλμησαν’’ να έχουν αντίθετη άποψη προβάλλοντας το ΝΑΙ. Αυτή είναι η δημοκρατία την οποία επαγγέλλονται ότι πρεσβεύουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ