ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ & ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Λύκειον των Ελληνίδων, παράρτημα Ραφήνας, ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή, με τίτλο: «Του χρόνου τα γυρίσματα και του χορού τσακίσματα» αφιερωμένη στην Παναγιά Παντοβασίλισσα, την Πολιούχο της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

LES CHORISTES «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ» ΣΤΟ CINE ΡΑΦΗΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20,45, το cine Ραφήνα παρουσιάζει στο ΚΑΠΗ την κοινωνική Γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας» του 2004. Η ταινία είναι έγχρωμη διάρκειας 95' σε σκηνοθεσία Κριστόφ Μπαρατιέ με τους: Ζεράρ Ζινιό,Φρανσουά Μπερλεάν, Ζακ Περέν Λίγα λόγια για το σενάριο

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

EΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ August 31, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» σας ενημερώνουν, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μαρκοπούλου σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, θα λειτουργήσουν από την Δευτέρα, 07-09-2015, με τα παιδιά που φιλοξενούνταν σε αυτούς κατά την περσινή σχολική χρονιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΨΗ August 31, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Πρόγραμμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας υλοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια με πρωτοβουλία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στο οποίο είναι πλέον μέλος και ο Δήμος Σαρωνικού, στον οποίο και πραγματοποιήθηκε τον μήνα Αύγουστο το Πρόγραμμα, προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις με υπερηχογράφημα πτέρνας σε άνδρες και γυναίκες του Δήμου Σαρωνικού. Το Πρόγραμμα έχει σαν στόχο την έγκαιρη διάγνωση της νόσου της Οστεοπενίας ή Οστεοπόρωσης σε φαινομενικά υγιείς άνδρες και γυναίκες που ίσως διατρέχουν κίνδυνο αυτόματων καταγμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Κ.Υ. Αποθεραπείας Αποκατάστασης/Κ. Πρίφτης στη Κερατέα  (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η Α. Ε. ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ/ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ Κ.Υ.Α.Α. ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, Κ.Υ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ August 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μπορεί κάποιοι να κατηγορούν τον κ. Κουρουμπλή υπουργό Υγείας, ότι εν μέσω προεκλογικής περιόδου διόρισε διοικητικό συμβούλιο στη «νέα» Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.), εν τούτοις για όσους αγωνιούν χρόνια για κάποιες μονάδες υγειονομικής φροντίδας όπως η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού, το Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Κερατέας – Κ. Πρίφτης και το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, που μένουν ουσιαστικά ανεκμετάλλευτες για το πλατύ κοινό παρά τις ασφυκτικές ανάγκες που υπάρχουν, είναι θεόσταλτο δώρο, αρκεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΔΕ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΤΑ August 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Υπό τη σκιά της μη έγκρισης των προϋπολογισμών των δήμων, ο Γιώργος Πατούλης πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητεί από τον υπηρεσιακό υπουργό εσωτερικών κ. Μανιτάκη, να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση επείγουσας εγκυκλίου, παρέχοντας τις σχετικές τεχνικές πληροφορίες, μέσω των οποίων θα ενημερώνονται άμεσα όλοι οι ΟΤΑ δια των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Νεκτάριος Καλαντζής (άκρο αριστερά) με τους επωνύμους φίλους του (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΄΄ΠΡΕΣΠΕΙΑ΄΄ 2015 Ο ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2015, ΦΛΩΡΙΝΑ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής παρευρέθηκε στις Πρέσπες το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Αυγούστου, με αφορμή τα φετινά Πρέσπεια και ύστερα από πρόσκληση του μέλους της ομάδας των νέων αυτοδιοικητικών από όλη την Ελλάδα, Ιορδάνη Μπάντη, ο οποίος ως μέλος του Δ.Σ. του Φεστιβάλ και ως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, είχε την ιδέα να καλέσει τους συναδέλφους του, νέους αυτοδιοικητικούς, να επισκεφθούν και να γνωρίσουν καλύτερα το νομό Φλωρίνης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Α.Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η διοίκηση του Α.Ο.ΚΟΥΒΑΡΑ ανακοίνωσε τον νέο προπονητή των ακαδημιών. Πρόκειται για τον Γιάννη Μαντάλα, ο οποίος πέρασε ως ποδοσφαιριστής από τον Α.Ο.ΚΟΥΒΑΡΑ, όπου πήρε μεταγραφή για το εξωτερικό στην LISIEG A.S.K. και συνέχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αυστρία για 12 χρόνια περίπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email