ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε επιτόπου από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς και συνέδραμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία με πέντε υδροφόρα οχήματα. Παράλληλα καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς έπαιξαν οι εθελοντικές ομάδες της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΟΨΗ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΥΣΩΝΑΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις της ΕΜΥ, οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, θέτουν στη διάθεση των πολιτών κλιματιζόμενους χώρους (π.χ. ΚΑΠΗ, αίθουσες Δήμων, γυμναστήρια κλπ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, SPECIAL OLYMPICS July 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις θερμές ευχές της, ενόψει της αναχώρησης αύριο της ελληνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στα Special Olympics από τις 25 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου, στο Λος Άντζελες, εξέφρασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ July 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015, συνεδρίασε εκ νέου στην Περιφέρεια, η Έκτακτη Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης με σκοπό το συντονισμό των υπηρεσιών που παραμένουν σε επαγρύπνηση καθώς και την ενημέρωση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζεται ότι οι συμπολίτες μας οφείλουν :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ July 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Άμεσα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου συγκρότησε Έκτακτη Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης από αιρετά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, αντιπεριφερειάρχες και στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων υποστήριξης και την άμεση ενημέρωση της Περιφερειάρχη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ July 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, προσκαλεί όσους κατοικούν στα όρια του Δήμου Μαρκοπούλου, να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015. Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες, που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΩΣ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ July 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Κατά την παρέμβασή της στη διαδικασία επερώτησης, που κατέθεσε η παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» αναφορικά με άρθρο που δημοσιεύθηκε σε περιοδικό σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης της Περιφέρειας Αττικής με τη Siemens για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σημείωσε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΑ July 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι δημοσιογράφοι θα συλλέξουν υλικό ενόψει πολυσέλιδων αφιερωμάτων τα οποία και θα δημοσιευτούν το φθινόπωρο στα έντυπα που εκπροσωπούν, εξασφαλίζοντας μεγάλη προβολή της Ελλάδας και της Αττικής στην κινεζική αγορά. Το πρόγραμμα της επίσκεψης των δημοσιογράφων περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μουσεία, καθώς και σειρά συναντήσεων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ