ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. June 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μπορεί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, να έχει χάσει τη μπάλα, οι αιρετοί συνεργάτες του όμως, αυτοί που δουλεύουν ακόμα με μεράκι προς όφελος των τοπικών κοινωνιών που απαρτίζουν τον καλλικρατικό Μαραθώνα, παρουσιάζουν έργο. Μια μικρή ηλιαχτίδα λοιπόν, ανάμεσα στη βαριά συννεφιά που έχει σκεπάσει τον ιστορικό δήμο, ο απολογισμός του ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ. Πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Χ. Αν. Ευαγγελίου-Ρίζου, όπως παρουσιάζεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ June 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμφωνα με δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Χρ. Καραμάνου, της περιφέρειας Αττικής προς όσους επιμένουν να διασπείρουν ψεύδη, όχι μόνο δεν υπάρχει στάση πληρωμών , αλλά αντίθετα έχουν πληρωθεί κατά τα 2/3 οι παντοειδείς υποχρεώσεις της περιφέρειας, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Σ. Γιαννάτος δημοτικός σύμβουλος Σ-Α, Δ. Μάρκου  Δήμαρχος Σ-Α, Π. Φιλίππου Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Χ. Κισκήρα πρώην Αντιπεριφερειάρχης, υποδιοικήτρια 1ης ΥΠΕ, Α. Ζούτσος Δήμαρχος Παλλήνης, Ο. Κοτσίνα επιβλέπουσα μηχανικός από την ΠΕΑ (ΦΩΤΟ: )

ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ June 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής και των διερχόμενων οδηγών αλλά και στην αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας δόθηκε σήμερα (19/6) με την παράδοση στην κυκλοφορία της ανακατασκευασμένης γέφυρας της Λεωφόρου Σπάτων που συνδέει την Αθήνα με τα Σπάτα, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την Αρτέμιδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ June 19, 2015 / απο ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΥΡΩΝΑ (author)

Ζούμε μια περίοδο που οι πολίτες έχουν ανάγκη από πολιτικές που θα ανακουφίσουν την ζωή τους, είτε οικονομικά είτε θεσμικά και προσμένουν να δουν από τους δήμους και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πολιτικές προς όφελος των οικονομικά ασθενέστερων. H δημοτική αρχή της αριστεράς του Σύριζα στο δήμο Βύρωνα αυτή την περίοδο προχωρεί στην εφαρμογή ενός συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΛΑΥΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΛΑΥΡΙΟ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση του προγράμματος, οι εκπρόσωποι της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, ανέπτυξαν όλες τις παραμέτρους του εγχειρήματος εστιάζοντας κυρίως σε δύο σημεία: το πρώτο αφορά καθ' αυτά τα διάφορα τμήματα των πρώην σιδηροδρομικών διαδρόμων και τις λύσεις που αρμόζει να δίνονται κάθε φορά ανάλογα με τη γεωμετρία τους, τη θέση τους σε αστικό ή υπεραστικό περιβάλλον, τις κινήσεις που εξυπηρετούν κ.λπ. και το δεύτερο τη σχέση των πρώην σιδηροδρομικών διαδρόμων με το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο εντάσσονται.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΓΕ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΓΕ και ζήτησε τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη και έντονη η τάση προς την αναβάθμιση και την ανασυγκρότηση της αγροτικής παραγωγής αλλά και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα τόσο στην Ανατολική Αττική όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Ο ΜΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΦΑΝΑΡΙ June 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έγινε δεκτή από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην έδρα του στο Φανάρι. Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

27O ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Σ.Α. ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ June 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου Μεσοτοπιτών, στη Δάφνη, το 27o Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.). Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός αντιπροσώπων και παρευρεθήκαν πρόεδροι και μέλη των συλλόγων, αναπτύσσοντας ένα γόνιμο διάλογο για τη δράση της ΟΛΣΑ και των συλλόγων αλλά και για τα προβλήματα που απασχολούν τη Λέσβο και τους κατοίκους της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ