ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ July 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για την υλοποίηση του Επισιτιστικού Προγράμματος που χρηματοδοτεί το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Το ΤΕΒΑ μεριμνά όχι μόνο για την υλική βοήθεια αλλά και για κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Ενημερώνει τους πολίτες για τα κριτήρια που απαιτούνται για την ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΙΡΑΝ July 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Ελλάδα Μπενάμ Μπερούζ (Benham Behrouz), είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΕΒΑ July 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την συμμετοχή της σε οκτώ συμπράξεις για το πρόγραμμα «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής για το ταμείο ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), επισφράγισε και επισήμως η Περιφέρεια Αττικής, συμβάλλοντας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, στην αντιμετώπιση της φτώχειας και στους 66 Δήμους της Περιφέρειας, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣTΑΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΝΗΘΑ, ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ July 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αυτή ανήκει στους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και στην Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Αχαρνών (ΙΛΕΑ) και άλλους εννέα πολιτιστικούς φορείς από τις Αχαρνές και τη Φυλή, ενώ είχε τη στήριξη των δύο παραπάνω δήμων. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ο ιστορικός ερευνητής Δημήτρης Γιώτας και ο πρόεδρος της ΙΛΕΑ Γιώργος Φυτάς αφηγήθηκαν το ιστορικό των συγκεκριμένων εγκλημάτων πολέμου, το χρονικό των γεγονότων του Ιουλίου του 1944 που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν άδικα τη ζωή τους 29 άμαχοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΨΟΥΣ 390.649.717,40€ / ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής τα έργα που εγκρίθηκαν είναι 122, ο προϋπολογισμός των οποίων ανέρχεται στα 129.298.627,59€ και αφορούν κυρίως στους τομείς: αθλητισμού, περιβάλλοντος – ποιότητας ζωής, πολιτισμού, αποχέτευσης ακαθάρτων, αστικών αναπλάσεων, κτιριακών υποδομών, ομβρίων και αντιπλημμυρικής προστασίας, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και λοιπών κοινωνικών υποδομών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ July 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ και τους δημοσιογράφους Manfred Ertel και Katrin Kuntz, έδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας: «Το μόνο που ζητώ είναι να καταλάβουν επιτέλους ότι το σύμφωνο σταθερότητας δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, για κανένα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σπύρος Πάντζας με τη μητέρα και την ανηψιά του σε φωτογραφία αρχείου από εκδήλωση στη Ραφήνα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΤΟ Π.Σ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ July 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την εναλλακτική στρατηγική για την ανάπτυξη του αθλητισμού από την Περιφέρεια Αττικής, ανέπτυξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας. Η στρατηγική αυτή στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: τις αθλητικές υποδομές, τα προγράμματα άθλησης και άσκησης για όλους, τα αθλητικά σωματεία και τέλος τον αθλητικό τουρισμό. «Η πρόταση που καταθέτουμε σήμερα, για την πρώτη φάση παρεμβάσεών μας για τον αθλητισμό προκύπτει, από την συνεργασία μας με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, χωρίς πολιτικά κριτήρια, με γνώμονα τον πολίτη και την δίκαιη κατανομή των πόρων», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πάντζας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ July 09, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», μετά και τη σχετική ενημέρωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων από το Δήμαρχο για τα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων του Δήμου, λόγω των εύλογων δυσχερειών στην προμήθεια καυσίμων από τους περιορισμούς στις τραπεζικές συναλλαγές, προτρέπει τους κατοίκους του Δήμου Διονύσου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης και να:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ