ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΡΙΕΤΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑΣ June 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με τη σημερινή της απόφαση η ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, κάνοντας πράξη τη νέα πολιτική στη διαχείριση των απορριμμάτων, αποφάσισε, στο μεταβατικό διάστημα της διαδικασίας απομάκρυνσης του Αποτεφρωτήρα Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων του Συνδέσμου, να προχωρήσει στην εκμίσθωση του Αποτεφρωτήρα άμεσα, με την πιο ανοικτή μορφή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την πλειοδοτική δημοπρασία, πετυχαίνοντας:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΠΡΕΞΙΖΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ June 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας 2015 (Green Week), του μεγαλύτερου ετήσιου συνεδρίου σχετικά με την Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική Πολιτική, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 3 - 5 Ιουνίου με βασικό θέμα τη φύση και τη βιοποικιλότητα, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) και με τη συνδρομή του Δήμου Μαραθώνα, διοργανώνει τις ίδιες μέρες παράλληλη εκδήλωση για τον υγρότοπο της Μπρεξίζα (Νέα Μάκρη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ May 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από τη στιγμή που η Περιφερειακή Αρχή Αττικής έλαβε γνώση περιστατικών εκβιασμών επαγγελματιών από επιτήδειους απατεώνες στην Ανατολική Αττική, ενήργησε αμέσως. Συγκεκριμένα, μόλις ενημερώθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, σχετικά με καταγγελίες επαγγελματιών για άτομα που, χρησιμοποιώντας διάφορα ονόματα, υποδύονται τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας ή τους Υγειονομικούς υπαλλήλους, εκβιάζοντας τους επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή, προέβη σε άμεσες ενέργειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από δεξιά: Αλέκος Αθανασόπουλος πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης, Γιώργος Σοφρώνης δήμαρχος Σαρωνικού, Vitantonio Caliandro δήμαρχος Villa Castelli με δύο δημοτικές του συμβούλους    (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΔΗΜΟΥ VILLA CASTELLI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΩΝ, VILLA CASTELLI May 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η ιταλική αποστολή πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη στο πλαίσιο γνωριμίας των νέων Δημοτικών Συμβούλων με τον αδελφοποιημένο Δήμο Σαρωνικού. Ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Αλέκο Αθανασόπουλο ξενάγησαν τους επισκέπτες στο μνημείο του ΟΡΙΑ, αφιερωμένο στα θύματα του ναυαγίου, το οποίο αποτέλεσε τον υγρό τάφο περισσότερων από 4000 ιταλών αιχμαλώτων πολέμου πριν από 70 περίπου χρόνια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει ως μια εκ των βασικών της προτεραιοτήτων την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής που κατέχει το 40% της γεωργικής γης στο σύνολο της Περιφέρειας, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλές ενημερωτικές συναντήσεις – σεμινάρια για θέματα σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη, αλλά και την κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία και την αλιεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής σας ενημερώνει, ότι το πρόγραμμα (προνυμφοκτονία) καταπολέμησης των κουνουπιών, με συντονιστή την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, ξεκίνησε αρχές Απριλίου με δειγματοληψίες παρακολούθησης, καταγραφής εμφάνισης και αφθονίας προνυμφών κουνουπιών σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής και από 14.04.2015 με διεξαγωγή εφαρμογών ψεκασμών από εδάφους και από αέρος σε περιοχές – σημεία (ρέματα, κανάλια, στάσιμα νερά, κλπ) στον περιαστικό ιστό όλων των Δήμων και στα φυσικά συστήματα (οικολογικά προστατευόμενες περιοχές) της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ UNESCO ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, UNESCO, ΒΡΑΒΕΥΣΗ May 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες, για την προσφορά και το έργο τους στον Πολιτισμό και στη διατήρηση της ορθόδοξης πίστης βράβευσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Κέντρων UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, μετά την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία την Κυριακή, 03/05/2015 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Bronx.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΩ «ΚΩΔΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματική λειτουργία του θεσμού του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, ενός θεσμού που αποτελεί ασπίδα προστασίας των πολιτών και εγγύηση χρηστής διοίκησης. Και τούτο γιατί επιτελεί διπλό ρόλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 35 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ