ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

«ΝΑΙ»ΑΠΟ 50 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κείμενο με το οποίο τάσσονται σαφώς υπέρ του «ναι» στο Δημοψήφισμα της Κυριακής, με ιστορικές και πολιτικές αναφορές, ενώ ταυτόχρονα διεκτραγωδούν τις συνέπειες που θα είχε η επικράτηση του «Όχι», έδωσαν στη δημοσιότητα χτες Τρίτη 50 πανεπιστημιακοί καθηγητές από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Α. Το κέιμενο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ & ΚΑΡΤΕΣ(;)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΕΛΠΕ July 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Διαβεβαιώσεις για επάρκεια καυσίμων και κανονική λειτουργία των πρατηρίων δίνει ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, με αποψινή δήλωση. Ο κ. Στεργιούλης τονίζει συγκεκριμένα τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ July 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον πρέσβη της Αυστραλίας Τζον Γκρίφιν, είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και η αναζήτηση συνεργειών μεταξύ των πλευρών. «Η Περιφέρεια Αττικής αναζητά και επεξεργάζεται κάθε είδους αμοιβαία επωφελή συνέργεια προς όφελος των δύο λαών»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΡΑΜΑ July 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για την έναρξη υλοποίησης Προγράμματος κατά της φτώχειας υπογράφτηκε σήμερα από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη. Στην εκδήλωση για την υπογραφή της Σύμβασης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Β’ Πειραιά Εύη Καρακώστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Βασιλική Λάσκαρη – Κρασοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΠΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΧΙ July 01, 2015 / απο Ρ.Α.Π. (author)

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΠΕ, δείχνοντας το κομματικό του πρόσωπο προχώρησε σήμερα, 30 Ιουνίου 2015, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη μάχη της Ελλάδας σε ένα επαίσχυντο και κατ΄εντολή ψήφισμα. Αυτό είναι δικαίωμα της και κρίνεται. Δεν είναι, όμως δικαίωμα της να προβάλλει μόνο το δικό της ψήφισμα, χρησιμοποιώντας τα μέσα της ΕΝΠΕ και να αγνοεί το ψήφισμα της μειοψηφίας, της Παράταξης «Ριζοσπαστική Περιφερειακή Πρωτοβουλία»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (Ρ.Α.Π.): ΚΕΔΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΧΙ July 01, 2015 / απο Ρ.Α.Π. (author)

Η αυθαίρετη απόφαση που έλαβε ο πρόεδρος Γ. Πατούλης για συμμετοχή της ΚΕΔΕ στην επιτροπή στήριξης του «ΝΑΙ», ερήμην του διοικητικού συμβουλίου, απέδειξε πως οι εντολές της «Συγγρού» απομάκρυναν και τα τελευταία κουρέλια του δήθεν ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού. Στη συνέχεια, συνεδρίαση ΚΕΔΕ 29/6/2015, ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου (δεξιά), Ισίδωρος Μάδης επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Παιανίας, Λεωνίδας Κουρής πρώην Νομάρχης αν. Αττικής και Σπύρος Στάμου δήμαρχος Παιανίας, σε φωτογραφία απ’ τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Παιαν (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά φαινόμενα αισχροκέρδειας και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς, κλιμάκια ελέγχου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής διενήργησαν τιμοληψίες και ελέγχους

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου (αριστερά) με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου στα εγκαίνια του βρεφονηπιακού Παιανίας  (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ: ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 2009, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου η λειτουργία του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Παιανίας, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου, ενός σύγχρονου χώρου αγωγής και διαμονής για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας που θα αποτελέσει πολύτιμο στήριγμα για τα νέα ζευγάρια και κυρίως για τις εργαζόμενες μητέρες ειδικά σε αυτήν την περίοδο που ζούμε, την περίοδο της κρίσης που οι νέοι πασχίζουν καθημερινά για να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειάς τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ