ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΑΪΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ May 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή πολλές αναφορές που έχουν φτάσει στη Δ/νση Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, καθώς και στα Αστυνομικά Τμήματα από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, σχετικά με άτομα με διάφορα ονόματα (π.χ. Γαλανός, Παπαδόπουλος κ.α.), τα οποία κυκλοφορούν υποδυόμενοι τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας ή Υγειονομικούς υπαλλήλους και εκβιάζουν τους επαγγελματίες, σας εφιστούμε την προσοχή και σας γνωρίζουμε τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΕΣΒΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Farid Fernández τη Δευτέρα 25 Μαΐου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΜΕΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) επισκέφτηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα ΑΜΕΑ, Βιβή Τσαβαλιά. Στη συνάντηση, εκ μέρους της ΕΣΑμεΑ, παραβρέθηκαν οι: Μαριλή Χριστοφή και ο Κωνσταντίνος Γαργάλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3ο POSIDONIA SEA TOURISM FORUM ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης της τουριστικής της πολιτικής, συμμετέχει ενεργά στο 3ο Posidonia Sea Tourism Forum, μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για τον τουρισμό κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, προβάλλοντας στο περίπτερό της, τις δυνατότητες του θαλάσσιου τουρισμού στην Αττική. Πρόκειται για διήμερο συνέδριο και έκθεση, στο Συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Αθηνών, 26 και 27 Μάιου 2015,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

12Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ May 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το 12ο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, έλαβε χώρα την Παρασκευή 22 Μαΐου στο ανοιχτό θέατρο Μαρκοπούλου και είχε ως θέμα την ξενιτιά. Πολυπληθείς ομάδες μαθητών από 48 σχολεία της Ανατολικής Αττικής χόρεψαν λαϊκά τραγούδια της ξενιτιάς, Μικρασιάτικα τραγούδια, αλλά και τραγούδια από Ήπειρο, Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Θράκη, Πόντο, Κρήτη και άλλα νησιά του Αιγαίου και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών που τους αντάμειψαν για την προσπάθειά τους και το θέαμα που πρόσφεραν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεβασμιότατος Σύρου Δωρόθεος ο Β΄ ανεβασμένος ψηλά, πλαισιώνεται από νεαρά άτομα με παραδοσιακές στολές. Ανάμεσά τους αριστερά ο δωρητής Αθανάσιος Μαρτίνος. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ May 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Γύρω απ’ το ναό του Αγίου Γεωργίου Μακρονήσου, έγινε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου με κάθε σεβασμό και επισημότητα. Την εικόνα κατά την περιφορά κράτησαν οι δήμαρχοι Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΛΙΜΝΕΣ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ May 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Η ανάδειξη και η αξιοποίηση της Λίμνης του Μαραθώνα θα αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια για την περιβαλλοντική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής» τόνισε ο κ. Φιλίππου που συμμετείχε σε ημερίδα του Μαραθώνα με θέμα: «Λίμνες: Αξιοποίηση και Προοπτικές» και επισήμανε την ανάγκη να εξεταστεί η δυνατότητα για αξιοποίηση της λίμνης προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής με αρδευτικά έργα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ May 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στα Αντικύθηρα και Κύθηρα βρέθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της επίσκεψης στα δύο νησιά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με αφορμή την 151η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ