ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου η δωρεάν κοινωνική λαϊκή αγορά που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής στα Μέγαρα για τους πολίτες και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ June 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το βλέμμα του κοινού, στην 6η Έκθεση του Τμήματος, «κερδίζουν» τα τοπία, όπως οι ορίζοντες και τα παγόβουνα. Το φως και οι αντανακλάσεις του στο υγρό στοιχείο, περιπλέκονται άλλοτε με τον ουρανό και άλλοτε «κρύβονται» σε ένα πέπλο από σύννεφα, δημιουργώντας μία ονειρική αίσθηση στον παρατηρητή. Ακόμη και όταν οι γραμμές «σκληραίνουν» στα έργα με τα παγόβουνα και γίνονται λιγότερο αδρές, αναδεικνύουν τον θεόρατο πάγο, ως θεϊκό γλυπτό, προκαλώντας δέος και θαυμασμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ 1,3 ΕΚΑΤ. ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΖΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ June 29, 2015 / απο ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ (author), kirkinews .gr (author)

Συγκεκριμένα, 580.000 δολάρια θα «βγουν» από θυρίδα που διατηρούσε η κ. Μολντενχάουερ στην τράπεζα Credit Suisse στη Ζυρίχη, ενώ 833.000 δολάρια θα «φύγουν» από λογαριασμό –άγνωστης μέχρι σήμερα– υπεράκτιας εταιρείας, που, όπως φαίνεται στα χαρτιά τουλάχιστον, διατηρούσε η ίδια σε παράρτημα της Credit Suisse στις Βερμούδες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ June 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το τριήμερο από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 ήταν αφιερωμένο στην Υγεία του Πολίτη, με ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιστημονικές συζητήσεις σε θέματα προαγωγής υγείας αλλά και ανταλλαγής καλών πρακτικών ανάμεσα σε εκπροσώπους φορέων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ June 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Κινεζική αντιπροσωπία από την επαρχία Σετσουάν υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης ως εκπρόσωπος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με την κινεζική αντιπροσωπία να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιβαλλοντική νομοθεσία, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις της με την Ευρώπη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μαρίζα Κωχ κρατώντας στην αγκαλιά της την ανθοδέσμη που της προσφέρθηκε, με την πρόεδρο του Π.Ε.Σ.Κ., πιανίστα Ειρήνη Σαρηκώστα, δίπλα μερικά απ’ τα παιδιά της χορωδίας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ June 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ήταν μια μαγευτική νύχτα η χθεσινή (Τρίτη 23 Ιουνίου), με την ασυνήθιστη ψυχρούλα για καλοκαίρι, τις μυρωδιές και τα ακούσματα της φύσης γύρω απ’ το βυζαντινό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής της Καλλιτεχνοπουλιώτισσας όπως τη βαπτίσαμε μετά την υιοθέτηση του ναΐσκου απ’ τον πολιτιστικό σύλλογο της Καλλιτεχνούπολης, να δένουν αρμονικά με τις μελωδικές νότες του πιάνου, των παραδοσιακών οργάνων, την υπέροχα οικεία φωνή της Μαρίζας Κωχ και τα τραγούδια των χορωδιών: γυναικών του Λυκείου των Ελληνίδων και της παιδικής παραδοσιακής του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής ‘’Μαρίζα Κωχ’’.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ Ο ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΚΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ June 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Λαυρίου – το αρχαίο θέατρο Θορικού, τη συνοικία, τους Μυκηναϊκούς θολωτούς τάφους – πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα 22 Ιουνλιου, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ