ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ LET’S DO IT 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, LET' S DO IT April 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece 2015», που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στη χώρα μας και στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη διάδοση του μηνύματος της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και της διαχρονικής αξίας του εθελοντισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΟΡΟΓΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΡΟΓΚΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά και επίκαιρο αφιέρωμα πραγματοποίησε η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία» την Τετάρτη, 22/04/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου, με τίτλο: «Ο Έλληνας στην Αμερική» και με ομιλητή τον επί 20 χρόνια Καθηγητή Επικοινωνίας-Μ.Μ.Ε. του Εθνικού-Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του επιστημονικού Συλλόγου της Ένωσης Ελλήνων Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων στις Η.Π.Α., Ευάγγελο Σ. Σόρογκα...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ YΔΡΑΣ, Ν.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΑΔΑ April 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην άμεση προώθηση των διαδικασιών για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αποφευχθούν τα πρόστιμα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, προχωρά ο ΕΔΣΝΑ, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής σχετικά με την αλλαγή της διαχείρισης των απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ :ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΒΙΑ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα το νομοσχέδιο για τη βία στον αθλητισμό, τοποθετήθηκε ο συντονιστής σε θέματα αθλητισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ραφηνιώτης βουλευτής Αττικής Γιώργος Πάντζας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής κ. Φιλίππου (κέντρο) σε σύσκεψη με το δήμαρχο Ρ-Π κ. Πιστικίδη & τους αντιδημάρχους Κοκκόλη και Παλπατζή  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο λιμάνι της Ραφήνας αποβιβάστηκαν την Πέμπτη 23 Απριλίου οι 95 περίπου πρόσφυγες – μεταξύ των οποίων τρεις έγκυες και πολλά παιδιά - στη συντριπτική πλειονότητά τους Σύριοι, αλλά και Ιρακινοί, Ιρανοί και Κούρδοι, που εντοπίστηκαν μέσα σε ξύλινο σκάφος ανοιχτά της Εύβοιας (στενό Καφηρέα) και περισυλλέγησαν από το λιμενικό, το οποίο τους μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΦΙΣΜΑ Π.Σ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΝΠ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΤΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΨΗΦΙΣΜΑ April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ψήφισμα σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) και τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ) υιοθέτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά τη διάρκεια της σημερινής του Συνεδρίασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΛΑΥΡΙΟ: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ April 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι – Λαύριο» (http://atticarailtrail.ntua.gr/ ), έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια ενημερωτική συνάντηση για το προαναφερόμενο πρόγραμμα από την Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, όπου θα γίνει και παρουσίαση της μέχρι σήμερα πορείας της έρευνας και της προμελέτης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: "ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΗΠΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΗ April 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, μετείχε στο πρόγραμμα διαλέξεων "Signature Lectures" στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον με ομιλία της με τίτλο: "Ένα νέο πρόσωπο για την Ελλάδα. Τι διαφορά μπορεί να φέρει μια γυναίκα;" Στην ομιλία της η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

6 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ