ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής έχει θέσει ως μια εκ των βασικών της προτεραιοτήτων την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής που κατέχει το 40% της γεωργικής γης στο σύνολο της Περιφέρειας, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλές ενημερωτικές συναντήσεις – σεμινάρια για θέματα σχετικά με την αγροτική ανάπτυξη, αλλά και την κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία και την αλιεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής σας ενημερώνει, ότι το πρόγραμμα (προνυμφοκτονία) καταπολέμησης των κουνουπιών, με συντονιστή την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, ξεκίνησε αρχές Απριλίου με δειγματοληψίες παρακολούθησης, καταγραφής εμφάνισης και αφθονίας προνυμφών κουνουπιών σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής και από 14.04.2015 με διεξαγωγή εφαρμογών ψεκασμών από εδάφους και από αέρος σε περιοχές – σημεία (ρέματα, κανάλια, στάσιμα νερά, κλπ) στον περιαστικό ιστό όλων των Δήμων και στα φυσικά συστήματα (οικολογικά προστατευόμενες περιοχές) της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ UNESCO ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ, UNESCO, ΒΡΑΒΕΥΣΗ May 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες, για την προσφορά και το έργο τους στον Πολιτισμό και στη διατήρηση της ορθόδοξης πίστης βράβευσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Κέντρων UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, μετά την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία την Κυριακή, 03/05/2015 στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Bronx.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΩ «ΚΩΔΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ May 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματική λειτουργία του θεσμού του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, ενός θεσμού που αποτελεί ασπίδα προστασίας των πολιτών και εγγύηση χρηστής διοίκησης. Και τούτο γιατί επιτελεί διπλό ρόλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΑΪΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ May 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή πολλές αναφορές που έχουν φτάσει στη Δ/νση Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, καθώς και στα Αστυνομικά Τμήματα από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, σχετικά με άτομα με διάφορα ονόματα (π.χ. Γαλανός, Παπαδόπουλος κ.α.), τα οποία κυκλοφορούν υποδυόμενοι τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας ή Υγειονομικούς υπαλλήλους και εκβιάζουν τους επαγγελματίες, σας εφιστούμε την προσοχή και σας γνωρίζουμε τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΠΡΕΣΒΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τον Πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Farid Fernández τη Δευτέρα 25 Μαΐου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΜΕΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Εθνική Ομοσπονδία Κινητικά Αναπήρων (ΕΟΚΑ) επισκέφτηκε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα ΑΜΕΑ, Βιβή Τσαβαλιά. Στη συνάντηση, εκ μέρους της ΕΣΑμεΑ, παραβρέθηκαν οι: Μαριλή Χριστοφή και ο Κωνσταντίνος Γαργάλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

3ο POSIDONIA SEA TOURISM FORUM ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ May 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης της τουριστικής της πολιτικής, συμμετέχει ενεργά στο 3ο Posidonia Sea Tourism Forum, μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για τον τουρισμό κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, προβάλλοντας στο περίπτερό της, τις δυνατότητες του θαλάσσιου τουρισμού στην Αττική. Πρόκειται για διήμερο συνέδριο και έκθεση, στο Συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Αθηνών, 26 και 27 Μάιου 2015,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ