ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών Α. Ωνάσης) με τίτλο "Greece strikes back" μετείχε την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Στην ομιλία της, με τίτλο "The Dawn of another Attica" (που ήταν εμπνευσμένος από το γνωστό ποίημα του Π.Σέλεϊ "Hellas"), η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΕΔΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ April 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου του δήμου Παλλήνης κ. Νεκτάριου Καλαντζή, ως μέλους της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττικής, της ΠΕΔΑ, για την αυτοδιοικητική περίοδο 2014-2019, έρχεται να φέρει μια σειρά από παρεμβατικές ενέργειες και προτάσεις για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο δήμος Παλλήνης, όσο και γενικότερα η Ανατολική Αττική πάνω στα θέματα του περιβάλλοντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ April 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ειδικότερα της υλοποίησης των συστάσεων της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την ΟΕΔΑ Φυλής και τον ΧΥΤ Γραμματικού, βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης των εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής Αττικής και του ΕΔΣΝΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη, 16 Απριλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΦΟΛΙΑΖΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ April 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πολλοί θα θεωρήσουν πολιτική εκμετάλλευση απ’ τον κ. Βασιλόπουλο της απεχθούς πράξης κάποιων ανθρωποειδών που φολιάζουν αδέσποτα και πρόσφατα δεσποζόμενα ζώα στο Πικέρμι, κυρίως λόγω του τρόπου γραφής με το οποίο παρουσιάζει το θέμα επισημαίνοντας ενέργειές του, όπως την ηλεκτρονική παρακολούθηση δρόμων απ’ τον ίδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ April 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) του Δήμου Διονύσου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Κ. Άνοιξης και είχε ως θέματα τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου και τον προγραμματισμό της αντιπυρικής περιόδου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ENTATIKOI EΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΙ April 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι της αγοράς κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Οι έλεγχοι από τα κλιμάκια των αρμόδιων Διευθύνσεων, συμβάλλουν τόσο στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, καθώς διενεργούνται σε κλίμα καλής συνεργασίας με τους επαγγελματίες, όσο και στην προστασία των καταναλωτών, καθώς στόχος τους είναι η τήρηση του νομοθετικού πλαισίου, η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η πάταξη παραβατικών συμπεριφορών σε βάρος των πολιτών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ April 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Βήμα κρίσιμης σημασίας στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας και του νέου μοντέλου, στη βάση της συνδυασμένης δράσης Β’ και Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης» σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, χαρακτηρίζει τον Οδηγό Σύνταξης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης των απορριμμάτων που ενέκρινε ο ΕΔΣΝΑ, σε επιστολή της προς τους Δημάρχους της Αττικής, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ