ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΡΟΣΙΑ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Το ενδιαφέρον της ημερίδας «Αδέσποτα Ζώα και Ευθύνες Φορέων», την οποία οργάνωσε η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», την Κυριακή 10 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δροσιάς, ήταν ιδιαίτερα έντονο, καθώς κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον τοπικών φορέων, να προσελκύσει φιλόζωους δημότες από Κρυονέρι μέχρι Διόνυσο, αλλά και εκπροσώπους φιλοζωικών συλλόγων από άλλες περιοχές της Αττικής, όπως της Αγίας Παρασκευής και της Φυλής, οι οποίοι ανέφεραν χαρακτηριστικά, πως πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο με πρωτοβουλία μιας δημοτικής παράταξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΒΡΕΦΗ & ΝΗΠΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένας νέος βιοκλιματικός βρεφονηπιακός σταθμός, σύμφωνος με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών, ένα πρότυπο σχολείο, με ενταγμένες στην κατασκευή του όλες τις αρχές τις αειφόρου ανάπτυξης, τόσο στον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό, όσο και στην ενεργειακή του τροφοδότηση με το υπερσύγχρονο σύστημα BMS, εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 10 Μαΐου στη Κερατέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ May 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση είχε σήμερα με επταμελή αντιπροσωπεία της 8ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου και ο περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος στα ζητήματα αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ May 09, 2015 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Ποτάμι να τιμήσετε μαζί μας την Ημέρα της Ευρώπης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώνεται για την Ανατολική Αττική, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 19.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ May 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" (author)

Η δημοτική κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» δίνει στη δημοσιότητα το αίτημα που κατέθεσε προς το Δήμο Διονύσου και το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη, για ενημέρωσή της επί του συμβάντος της πυρκαγιάς του Μεγάλου Σαββάτου στα Γραφεία των Σχολικών Επιτροπών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο Διεθνές Συνέδριο που διοργάνωσε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) με θέμα «Για μια αγροτική παραγωγή μικρής και μεσαίας κλίμακας: οικονομικά βιώσιμη, περιβαλλοντικά βιώσιμη και κοινωνικά συμμετοχική». Στο συνέδριο επίσης συμμετείχε και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Αττικής Θεοδώρα Ζαχαριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ (author)

Ο Πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κα. Φωτεινή Βρύνα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ May 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, από 4 έως και 10 Μαΐου 2015, εβδομάδα που χαρακτηρίστηκε από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας για τα Παιδιά, μετά από πρόταση του Συλλόγου SOS Τροχαία Εγκλήματα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Εκπαιδευτών Οδηγών Αττικής, διοργανώνει σειρά από δράσεις/ εκδηλώσεις, κεντρικό μήνυμα των οποίων είναι «Να σώσουμε τις Ζωές των Παιδιών». Αναλυτικά, οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ