ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

TΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συμμετέχοντας στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ, ο Δημήτρης Μακρής, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας, μας ξεναγεί στο ΟΧΥΡΟ της Ραφήνας τη Κυριακή 10 Μαϊου 2015 στη μία το μεσημέρι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ May 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη», συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα: «Αμβλώσεις – Προστασία της Μητρότητας» - Αιτία-Συνέπειες-Πρόληψη-Αντιμετώπιση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ; ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ρύθμιση συνοπτικά: Το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015 προς ΟΤΑ α' και β' βαθμού και νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το ν. 1337/1983, δύνανται να υπαχθούν στη ρύθμιση και δύνανται να εξοφληθούν μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση 20 €.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Οι συμβάσεις για δύο σημαντικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής υπογράφηκαν στις 30 Απριλίου 2015 από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Πρόκειται για τα έργα: «Αναπαλαίωση κτιρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δήμου Κρωπίας» και «Ενίσχυση της αντιολισθηρότητας οδοστρώματος οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου (κέντρο) με το δήμαρχο κ. Ζαμάνη και τον διοικητή Π.Υ. κ. Ανδρεόπουλο  (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ/ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ May 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που επιτελείται για την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Κτήματος Τατοΐου και την ταυτόχρονη ανάδειξη της μεγάλης περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και ιστορικής του αξίας που θα το καταστήσουν σημαντικό πόλο έλξης για το κοινό, στήριξε τη δράση «πεζοπορίας και ξενάγησης στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου» που διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, τον Σύλλογο Φίλων του Κτήματος και τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΗ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΠΑΖΑ April 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμφωνα με την έκθεση Αυτοψίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, η οποία διενεργήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2014, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αποβλήτων εκσκαφών κατεδαφίσεων – μπαζών σε έκταση περίπου 3 – 4.5 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους στην αυτοψία τα εν λόγω απόβλητα έχουν διαστρωθεί σε όλη την ανωτέρω έκταση και έχουν επιχωματωθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η χαρά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη (με το κίτρινο παντελόνι), έκδηλη για τον έγκαιρο αεροψεκασμό του Πάρκου Σχοινιά, που αγκαλιάζει γελαστός τον ‘’βλοσυρό’’ αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου.   (ΦΩΤΟ: )

ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ April 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2015, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου την 1η Εφαρμογή (προνυμφοκτονία) από Αέρος στον υδροβιότοπο Εθνικού Πάρκου Σχινιά του Δήμου Μαραθώνος με βιοκτόνων σκευασμάτων εγκεκριμένων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ April 30, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ των Δήμων Μαραθώνα και Ωρωπού, με επικεφαλής τον Νίκο Στεφανίδη, δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων τους, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες, το Κέντρο Υγείας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, το οποίο καλύπτει μια περιοχή από τον Άγιο Στέφανο έως τον Αυλώνα, τον Ωρωπό, το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, καθώς και ατυχήματα της Εθνικής Οδού. Η παραπάνω επίσκεψη είναι συνέχεια προηγούμενων δραστηριοτήτων για τα ΚΥ Καπανδριτίου και Νέας Μάκρης, με παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού και Μαραθώνα Μ. Χασιώτη και Ν. Στεφανίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ