ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΩΡΩΠΟΣ, Κ.Υ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ April 30, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Αντιπροσωπεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ των Δήμων Μαραθώνα και Ωρωπού, με επικεφαλής τον Νίκο Στεφανίδη, δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων τους, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες μέρες, το Κέντρο Υγείας ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, το οποίο καλύπτει μια περιοχή από τον Άγιο Στέφανο έως τον Αυλώνα, τον Ωρωπό, το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, καθώς και ατυχήματα της Εθνικής Οδού. Η παραπάνω επίσκεψη είναι συνέχεια προηγούμενων δραστηριοτήτων για τα ΚΥ Καπανδριτίου και Νέας Μάκρης, με παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού και Μαραθώνα Μ. Χασιώτη και Ν. Στεφανίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΑΕΙ ΚΙΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στο δημαρχείο Ραφήνας μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη και με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας από την Κίνα, αποτελούμενης από τον Δήμαρχο της πόλης Dazhou κ. Jiao Weixia, των αντιδημάρχων Εμπορίου και Ανάπτυξης αλλά και δημοτικών παραγόντων από άλλες κινέζικες πόλεις. Θέμα της σύσκεψης ήταν η προώθηση του ελαιόλαδου των Μεσογείων στην Κίνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ LET’S DO IT 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, LET' S DO IT April 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στους 13 δήμους της Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece 2015», που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά στη χώρα μας και στοχεύει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη διάδοση του μηνύματος της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και της διαχρονικής αξίας του εθελοντισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΟΡΟΓΚΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΡΟΓΚΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά και επίκαιρο αφιέρωμα πραγματοποίησε η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής «Η Αγία Σοφία» την Τετάρτη, 22/04/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου, με τίτλο: «Ο Έλληνας στην Αμερική» και με ομιλητή τον επί 20 χρόνια Καθηγητή Επικοινωνίας-Μ.Μ.Ε. του Εθνικού-Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του επιστημονικού Συλλόγου της Ένωσης Ελλήνων Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων στις Η.Π.Α., Ευάγγελο Σ. Σόρογκα...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ YΔΡΑΣ, Ν.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΕΔΣΝΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΧΑΔΑ April 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην άμεση προώθηση των διαδικασιών για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και να αποφευχθούν τα πρόστιμα του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, προχωρά ο ΕΔΣΝΑ, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής σχετικά με την αλλαγή της διαχείρισης των απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ :ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΓΗΠΕΔΙΚΗ ΒΙΑ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με θέμα το νομοσχέδιο για τη βία στον αθλητισμό, τοποθετήθηκε ο συντονιστής σε θέματα αθλητισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ραφηνιώτης βουλευτής Αττικής Γιώργος Πάντζας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής κ. Φιλίππου (κέντρο) σε σύσκεψη με το δήμαρχο Ρ-Π κ. Πιστικίδη & τους αντιδημάρχους Κοκκόλη και Παλπατζή  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο λιμάνι της Ραφήνας αποβιβάστηκαν την Πέμπτη 23 Απριλίου οι 95 περίπου πρόσφυγες – μεταξύ των οποίων τρεις έγκυες και πολλά παιδιά - στη συντριπτική πλειονότητά τους Σύριοι, αλλά και Ιρακινοί, Ιρανοί και Κούρδοι, που εντοπίστηκαν μέσα σε ξύλινο σκάφος ανοιχτά της Εύβοιας (στενό Καφηρέα) και περισυλλέγησαν από το λιμενικό, το οποίο τους μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

4 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ