ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ – ΜΩΡΑΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ, ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ March 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, βρέθηκε ο συντονισμός της δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος καθώς και η εξέλιξη του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του ΠΕΠ Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΠΡΙΝ ΚΑΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ March 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (9 Μαρτίου) με σκοπό την αποτελεσματική συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ρένα Δούρου, τρίτη από αριστερά (ΦΩΤΟ: )

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ» ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ρένα Δούρου: «Πραγματική έξοδος από την κρίση θα υπάρξει μόνο με την ανάδειξη, την κατοχύρωση όλων των κοινωνικών δικαιωμάτων». Σε εκδήλωση που συν-διοργάνωσαν χθες το βράδυ η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών ΔΙΟΤΙΜΑ, με θέμα «Γυναίκες και Εξουσία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΣΥΝΑΤ ΑΠΟ 2013 ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ March 09, 2015 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Το Φλεβάρη του 2013, μια σειρά από φορείς της Ηλιούπολης, σε συνεργασία και με την υποστήριξη της ΠΡΩΣΥΝΑΤ, προκάλεσαν συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, στο οποίο παρουσίασαν ολοκληρωμένη πρόταση για ένα τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων, με τη λογική της αποκέντρωσης και πυρήνα την προδιαλογή και ανάκτηση των υλικών. Σε αντιδιαστολή με τη λογική της συγκεντρωτικής διαχείρισης σύμμεικτων απορριμμάτων και τα έργα ΣΔΙΤ, που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη περιφερειακή αρχή του κ. Σγουρού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ March 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένας απ’ τους ελάχιστους δήμους που απέκτησε συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, ο δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, έχει ένα ακόμα λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του, καθώς ο κ. Χρήστος Ποθουλάκης αποδεικνύεται ιδανικός για τη θέση. Ήδη έχει στο ενεργητικό του πολλές παρεμβάσεις εν σχέση με το σύντομο χρονικό διάστημα που κατέχει την εν λόγω θέση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ March 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τελικά αποσύρεται ή όχι η ομάδα ΔΙΑΣ απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου; Ενώ είχαμε ησυχάσει μετά τη διαβεβαίωση του δημάρχου Ρ-Π κ. Πιστικίδη ότι δεν αποσύρεται η ομάδα ΔΙΑΣ απ’ το δήμο, η σημερινή λήψη της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη κατοίκου του δήμου, με το επίμαχο θέμα να αποκτά επί πλέον στοιχεία, μπερδεύει την υπόθεση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΑΠΟ 20 ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ March 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Νέοι αυτοδιοικητικοί απ' όλη την Ελλάδα παίρνουν πρωτοβουλία και συνυπογράφουν την ανάγκη εξεύρεσης επιπλέον πόρων για τις τοπικές κοινωνίες και την ανάπτυξή τους, από τον αθλητικό τουρισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ March 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Υπό το πρίσμα της χρηστής και διαφανούς διοίκησης η Δημοτική Αρχή Διονύσου ξεκίνησε να υλοποιεί το σχέδιο “Αθλητισμός για Όλους”. Για το λόγο αυτό, πολύ σύντομα, θα υπάρξει δημόσια, ουσιαστική και οργανωμένη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις, που θα πρέπει να τοποθετηθούν συγκεκριμένα στα ζητήματα που θα τεθούν και φυσικά να θέσουν και άλλα που θεωρούν σημαντικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

5 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ