ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΛΑΥΡΙΟ: ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ & ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ April 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι – Λαύριο» (http://atticarailtrail.ntua.gr/ ), έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια ενημερωτική συνάντηση για το προαναφερόμενο πρόγραμμα από την Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, όπου θα γίνει και παρουσίαση της μέχρι σήμερα πορείας της έρευνας και της προμελέτης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: "ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΗΠΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΗ April 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, μετείχε στο πρόγραμμα διαλέξεων "Signature Lectures" στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον με ομιλία της με τίτλο: "Ένα νέο πρόσωπο για την Ελλάδα. Τι διαφορά μπορεί να φέρει μια γυναίκα;" Στην ομιλία της η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ April 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην από 15/4/2015 συνεδρίαση του το ΔΣ του ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ" αποφάσισε την σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ με σκοπό την ανατροπή της Απόφασης για την κατασκευή ενός ακόμη Εμπορικού Κέντρου στην περιοχή των Μεσογείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης τρίτος από δεξιά, με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου έχοντας ανάμεσά τους μια θελκτική ύπαρξη (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΙΠΠΟΥ & ΨΗΝΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ April 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αρκετά νωρίς και έγκαιρα ξεκίνησε φέτος το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών για την περίοδο μετάδοσης του έτους 2015, με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου, πανέτοιμο και πανταχού παρόντα, όπως αρμόζει σ’ ένα βετεράνο πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πανταχού παρών και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, που παρακολουθεί από κοντά για πρώτη φορά τον αγώνα που δίνεται για την κουνουπογενοκτονία στις περιοχές του Σχοινιά και της Μπρεξίζας που ανήκουν στην αποκλειστική ευθύνη του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών Α. Ωνάσης) με τίτλο "Greece strikes back" μετείχε την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Στην ομιλία της, με τίτλο "The Dawn of another Attica" (που ήταν εμπνευσμένος από το γνωστό ποίημα του Π.Σέλεϊ "Hellas"), η Περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΕΔΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ April 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου του δήμου Παλλήνης κ. Νεκτάριου Καλαντζή, ως μέλους της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττικής, της ΠΕΔΑ, για την αυτοδιοικητική περίοδο 2014-2019, έρχεται να φέρει μια σειρά από παρεμβατικές ενέργειες και προτάσεις για τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο δήμος Παλλήνης, όσο και γενικότερα η Ανατολική Αττική πάνω στα θέματα του περιβάλλοντος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ April 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ειδικότερα της υλοποίησης των συστάσεων της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την ΟΕΔΑ Φυλής και τον ΧΥΤ Γραμματικού, βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης των εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής Αττικής και του ΕΔΣΝΑ στη συνεδρίαση της Επιτροπής στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη, 16 Απριλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΦΟΛΙΑΖΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΖΩΩΝ April 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πολλοί θα θεωρήσουν πολιτική εκμετάλλευση απ’ τον κ. Βασιλόπουλο της απεχθούς πράξης κάποιων ανθρωποειδών που φολιάζουν αδέσποτα και πρόσφατα δεσποζόμενα ζώα στο Πικέρμι, κυρίως λόγω του τρόπου γραφής με το οποίο παρουσιάζει το θέμα επισημαίνοντας ενέργειές του, όπως την ηλεκτρονική παρακολούθηση δρόμων απ’ τον ίδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ