ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από αριστερά: Βάσω Κόλλια ομιλήτρια, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ομιλητής, Αγγελική Ραγκούση συντονίστρια πάνελ, Κώστας Πόγκας ομιλητής και Βαγγέλης Μαυρουδής συγγραφέας (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ December 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε μια ζεστή και φιλική συγκέντρωση, παρουσιάστηκε «το Κόκκινο τανγκό, Νίκος Ζαχαριάδης: η άνοδος κι η πτώση ενός ηγέτη» στο Λαύριο, το παγερό απόγευμα της Παρασκευής 16ης Δεκεμβρίου στο Λαύριο. Με κάθε σεβασμό στο Νίκο Ζαχαριάδη, οι συγγραφείς, ο αείμνηστος Κώστας Κουτσομύτης κι ο ιατρός Βαγγέλης Μαυρουδής, βασιζόμενοι σε πραγματικά στοιχεία και ντοκουμέντα, παρουσιάζουν το Νίκο Ζαχαριάδη σφαιρικά, με αναφορές και ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

1ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΜΕΛΛΙΣΟΚΟΜΟΙ December 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ολοκληρώθηκε στις 16/12 το 1ο Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο Σαρωνικού, πενθήμερης διάρκειας, με ομιλία – εισήγηση της Dr Φανής Χατζήνα, Ερευνήτριας Α’ στο Τμήμα Μελισσοκομίας του ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και παρουσίαση του τρένου των παρθένων βασιλισσών, μεθόδου που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο τμήμα για ελεγχόμενες συζεύξεις. Τη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ AΡΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ December 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, το Πεδίον του Άρεως, το πολύτιμο μητροπολιτικό πάρκο της Αττικής, γίνεται κέντρο πολιτισμού ανοικτό στους πολίτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΦΑΝΤΩΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΟΛΟΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ, ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ December 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Κέφαλος για τα μέλη του ΚΑΠΗ Κερατέας στην όμορφη πόλη του Βόλου. Στην εκδρομή συμμετείχαν 130 μέλη του ΚΑΠΗ, με τη συνοδεία του Δημάρχου Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΟ Η ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΩΡΕΑ December 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωσης Ραφήνας Γιάννης Ξουρίκης και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά την κυρία Ντίνα Μαυράκη για τη προσφορά προς στον Σύλλογό δύο καινούργιων ηλεκτρικών σομπών, οι οποίες δόθηκαν σε μια οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα και σε μια ηλικιωμένη κυρία που τις ...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΣΥΛΛΟΓΗ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ December 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας - Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τη δράση «Συμφωνία Αλήθειας», η οποία πραγματοποιείται σε όλη την επικράτεια υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, σας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης, από το μουσικό Σύλλογο ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ROGUE ONE: A STAR WARS STORY» ΣΕ Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ROGUE ONE: A STAR WARS STORY December 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το πολυαναμενόμενο «Rogue One: A Star Wars Story», από την Πέμπτη 15, έως και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. «Rogue One: A Star Wars Story» (Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΆΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ December 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ανατολικής Αττικής συνδιοργανώνει με τη Δ/νση Νεότερου Πολιτιστικού Αποθέματος και Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού 2η ενημερωτική συνάντηση (συνέχεια της πρώτης που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι) την Δευτέρα 19/12/2016 και ώρα 17.00 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Αν. Αττικής 2ος όροφος (17ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος , Παλλήνη), στοχεύοντας:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email