ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ November 08, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μεγάλη εορταστική εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» η Εταιρεία Συγγραφέων, το σημαντικότερο σωματείο δημιουργών λόγου της χώρας. Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η απονομή των λογοτεχνικών της βραβείων (βραβείο «Διδώ Σωτηρίου», βραβείο «Δαίδαλος», βραβείο «Γιάννη Βαρβέρη» για πρωτοεμφανιζόμενο ποιητή, βραβείο «Μένη Κουμανταρέα» για πρωτοεμφανιζόμενο μυθιστοριογράφο)...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ)

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΑΡΚΟ ΣΧΙΝΙΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μετά από πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, με θέμα τη δρομολόγηση αντιμετώπισης των προβλημάτων του Μαραθώνα, όπως αυτά καταγράφηκαν στην επιτυχημένη ημερίδα της 7ης Ιουνίου στο Μουσείο της Ακρόπολης με τίτλο «Μαραθώνας – Το επόμενο βήμα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2016: ΕΝΑΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ, ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΠΥΡΓΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ November 07, 2016 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ένας τόπος, ένα τοπίο, ένα πεδίο, το βασίλειο του Αίαντα, η πατρίδα του Ευριπίδη και το πεδίο της πιο γνωστής και πιο σημαντικής ναυμαχίας στην παγκόσμια Ιστορία. Η Σαλαμίνα που είναι γνωστή απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη και έχει εμπνεύσει ποιητές, πεζογράφους, αγωνιστές. Η Σαλαμίνα που μπορούσε, μαζί με τον Μαραθώνα και τις Θερμοπύλες και μνημεία ων ουκ έστιν αριθμός να προβάλλεται, να μελετάται, να παραδειγματίζει και να συγκινεί. Να αποσβέσει όλα τα χρέη και να επιτρέψει και την κερδοφόρα ανάπτυξη – αλλά όχι εκεί!!!!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΣΤO ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί στην ομιλία της ιστορικού Μαρίας Δ. Ευθυμίου, με θέμα: «Οι μεγάλες τομές της Ιστορίας της Ανθρωπότητας», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., στον πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου & Κωνσταντίνου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΛΥΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ November 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, τελετή βράβευσης των μαθητών που μετείχαν στην ομάδα ρομποτικής “i-ROBOT” ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, και κατόρθωσαν να προκριθούν σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ρομποτικής, προτείνοντας μεταξύ άλλων, μία καινοτόμο λύση στην ανακύκλωση των απορριμμάτων, και ειδικότερα του πλαστικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΑΝΓΚΟ» Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ November 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπό τον ήχο ενός τανγκό, του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΑΝΓΚΟ», ξετυλίγεται η άνοδος κι η πτώση ενός ηγέτη της αριστεράς, του Νίκου Ζαχαριάδη. Ενός ηγέτη που λατρεύτηκε σαν θεός, κυνηγήθηκε σαν διάβολος, πέθανε με δική του θέληση κι αναστήθηκε δικαιωμένος ως ηγέτης ξανά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΡΑΤΕΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ Μ. ΑΣΙΑΣ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΣ November 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το 1o Σεμινάριο από τον Δεύτερο Κύκλο Σεμιναρίων (Νοέμβριος-Μάιος 2016-2017) διεξάγει ο Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «ΑΠΟΛΛΩΝ» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 (17:00-21:00μμ), με θέμα «Χοροί από την Ερυθραία και τη Σμύρνη Μ. Ασίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ November 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε από το Δήμο στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Σπάτων η τελετή βράβευσης των 316 επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας των ετών 2015 και 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email