ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΩΣ «ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ October 31, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου σας προσκαλεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, στη Διασταύρωση Ραφήνας, για τα εγκαίνια των δύο νέων αιθουσών διδασκαλίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης μόλις κατέθεσε στεφάνι   (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ Ή ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ October 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι περισσότεροι σύλλογοι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου σύμφωνα με την παράκληση του δημάρχου κ. Πιστίκιδη, για ακόμα μια φορά αντί στεφάνου κατέθεσαν τα χρήματα για την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΡΙΛΕΖΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ October 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και την παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας. Ο Παιδικός Σταθμός λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά και φιλοξενεί πάνω από 40 παιδιά προσχολικής ηλικίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ – ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ October 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Δήμος Μαρκοπούλου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Κούπα του Πτολεμαίου – Περιπέτεια στο Πόρτο Ράφτη» του Κώστα Στοφόρου, από τις εκδόσεις «Ιπτάμενο Κάστρο», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στην οδό Παπαβασιλείου 34, στο Μαρκόπουλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΡΑΒΕΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ October 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα βραβεία «Διδώ Σωτηρίου» και «Δαίδαλος» της Εταιρείας Συγγραφέων θα απονεμηθούν εφέτος στον συγγραφέα, μεταφραστή και επιμελητή εκδόσεων Ζήση Σαρίκα και στον αρχιτέκτονα και ιστορικό του βιβλίου Κωσταντίνο Σπ. Στάικο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ October 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής μετά από διεξοδική συζήτηση στη συνεδρίαση του Σώματος τη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης πράξης με τίτλο: «Δράσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων Δήμου Λαυρεωτικής», στο πλαίσιο της υπ. αριθ. πρωτ. 5101/28-04-2016 με κωδικό 14.6i.26-27.1, Α/Α ΟΠΣ: 1465, πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Άξονα Προτεραιότητας 14 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΟΣ October 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο κ. Σωφρόνης παρουσίασε κατόπιν την πρόταση του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή ΚΕΛ κλειστού τύπου, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη ΒΙΟΠΑ Καλυβίων. Τόνισε ότι το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, δημιουργώντας ταυτόχρονα σημαντικά πρόσθετα οφέλη για τους δημότες, μέσω της επαναχρησιμοποίησης του νερού για άρδευση και καθαριότητα, της δωρεάν διανομής λιπάσματος, αλλά και της εξοικονόμησης πόρων από τη διαχείριση των πράσινων απορριμμάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ «ΟΥΤΟΠΙΑ 1961» ΚΑΙ «ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ October 21, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί στην αίθουσα του Συνδέσμου, για την προβολή των ταινιών «ΟΥΤΟΠΙΑ 1961» και «ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email