ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ September 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα, της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας και της Ορχήστρας Νέων του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ POSEIDON CHALLENGE;

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΙΟ, 1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟΣ, «Poseidon Challenge» September 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Πρόκειται για τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Poseidon Challenge», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Λαυρεωτικής, του www.visitgreece.gr, του Κέντρου Διεθνούς Ολυμπιακής Εκεχειρίας, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και του Αθλητικού Συλλόγου Ποσειδώνας Λαυρεωτικής και Μεσογαίας. Ένα νέο ημιμαραθώνιο που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα, όχι μόνο της Αττικής αλλά ολόκληρης της Ελλάδας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑΤΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ September 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Μια ξεχωριστή συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο αρχαίο Θέατρο Θορικού. Η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ευρέως γνωστή για τις σημαντικές ερμηνείες της στα μεγαλύτερα μουσικά κέντρα της Ευρώπης, παρουσίασε του Wolfgang Amadeus Mozart «Divertimento σε ρε μείζονα» και «Μικρή Νυχτερινή Μουσική», υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού της διευθυντή Γιώργου Πέτρου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ September 21, 2016 / απο ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

«Για το ζήτημα της Εκπαίδευσης των Προσφυγόπουλων» Μόρφωση για όλα τα προσφυγόπουλα σε ανθρώπινες συνθήκες με κρατική ευθύνη. Καμία ανοχή στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ…

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ September 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που επιχειρεί η Περιφέρεια Αττικής για στήριξη και ανάδειξη του πολιτισμού και της παράδοσης, αφουγκραζόμενη την ανάγκη των πολιτών για πολιτισμό και ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν, διοργανώνει διήμερη χορευτική συνάντηση στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στην κεντρική πλατεία Παιανίας (αύλειος χώρος Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής) με τίτλο «Η Ανατολική Αττική σέρνει τον χορό…».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ September 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με τη συμμετοχή πολυάριθμων κατοίκων της περιοχής του Λαγονησίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη κατά σειρά ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας ενημέρωσης των πολιτών για το θέμα της αποχέτευσης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση και στις συνέπειες της μη επίλυσης του προβλήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εικόνα αρχείο τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση σε δημόσια εμφάνιση στη Ραφήνα με τη κρουστωδία τους. (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ September 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειές τους, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και στην κοινωνική επανένταξη των μελών του. Οι υπηρεσίες του προγράμματος παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Η προσέλευση στο πρόγραμμα είναι εθελοντική και δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες για την αντιμετώπιση της εξάρτησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά, ο δοκιμιογράφος και ποιητής Δημήτρης Καραμβάλης, η ζωγράφος Αμαλία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης Ευάγγελος Ανδρέου, ο Ειδ. Γραματέας EUARCE Αντρέας Μπεντάϊ και ο ιστορικός του αθλητισμού Δημήτρης Μποντικούλης (ΦΩΤΟ: )

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ September 19, 2016 / απο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ (author)

Με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, σαράντα-πέντε εθελοντικοί – τοπικοί και διεθνείς – οργανισμοί έδωσαν το παρόν της δράσης τους στη 14η Γιορτή για τον Εθελοντισμό, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος με ένα παράλληλο πρόγραμμα κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων. Τη μοναδική έκθεση βιβλίου στην όλη ημερίδα παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email