ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΡΘΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΣΕΞ August 25, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Το σεξ δεν είναι δικό σου δημιούργημα. Είναι δώρο του Θεού. Είναι διασκέδαση! Είναι δώρο του Θεού για να το απολαμβάνεις και να το χαίρεσαι. Είναι συμμετοχή στο μεγάλο πανηγύρι που είναι η Ύπαρξη. Ποιος σου είπε πως το σεξ είναι βρώμικο;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Δ. ΛΟΥΚΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΗΝΥΜΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ August 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, μετά τη σημερινή ανακοίνωση για τις σχολές που εισήχθησαν οι νέοι επιτυχόντες, εξέδωσε το πιο κάτω μήνυμα: «Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσφορά των Ορυκτών του Δ. Μακρή  που θα εκτίθενται στο Ορυκτολογικό Μουσείο Σερίφου  (ΦΩΤΟ: )

100ΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΣΕΡΙΦΟΣ August 23, 2016 / απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (author)

100 χρόνια από την αιματηρή εξέγερση των Μεταλλωρύχων της Σερίφου και την κατάκτηση του 8ωρου στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Μακρής με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της επετείου στο Μέγα Λιβάδι Σερίφου (21 Αυγούστου 1916).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ August 22, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέντε χρόνια μετά την αναπαλαίωση της Παναγίτσας, το εκκλησάκι που βρίσκεται στο ύψωμα απέναντι απ’ το κοιμητήριο της Ραφήνας, που γιορτάζει στα εννιάμερα της Θεοτόκου, εψάλη ο Μεγάλος Εσπερινός με απίστευτη προσέλευση πιστών, που κατέκλυσαν το ναό και το χώρο ολόγυρά του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΣΕ ΓΟΡΓΟΝΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ August 22, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Για το μύθο των Σειρήνων έχουμε δύο βασικές πηγές. Η μία είναι το επεισόδιο που αναφέρεται στη ραψωδία μ, στην Οδύσσεια του Ομήρου, όπου ο Οδυσσέας ακούει δεμένος στο κατάρτι του πλοίου του το σαγηνευτικό τους τραγούδι. Η άλλη εντοπίζεται στο παραμύθι του Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή Σειρήνα η οποία εξαιτίας του έρωτα απαρνήθηκε την ουρά της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Yiorgis Yerolymbos)

ΕΛΑΙΩΝΑΣ, ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ Κ. Π. ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΙΑΡΧΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ August 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Με χαρακτηριστικό τρόπο ταιριαστό με τις ευαισθησίες ενός ανθρώπου που εντρυφεί την ιστορία, ο καλός φίλος αρχαιολόγος Βαγγέλης Νικολόπουλος μέσω FB αναφέρεται παραστατικά στην εμπειρία του απ’ τη πρώτη του επαφή με το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχου που πρόσφατα ολοκληρώθηκε αναβαθμίζοντας μια περιοχή στερημένη απ’ ένα πνεύμονα πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού, σε μια Αθήνα που ασφυκτιά πνιγμένη στο τσιμέντο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η προτομή του Παναγιώτη Τέτση μόλις έχει τοποθετηθεί στο βάθρο της πλατείας ναυάρχου Βότση πλάι στις προτομές των τριών ακόμα μεγάλων Υδραίων καλλιτεχνών  (ΦΩΤΟ: )

ΥΔΡΑ: Η ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΥΔΡΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΤΣΗΣ August 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η προτομή του Μεγάλου Συμπατριώτη μας, γράφει στο FB ο πρώην δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης, Ακαδημαϊκού Παναγιώτη Τέτση, τοποθετήθηκε χθες στο χώρο που ο ίδιος είχε επιλέξει, μεταξύ των φίλων του και σπουδαίων Υδραίων ζωγράφων Νικολή Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Νίκου Νικολάου, Περικλή Βυζαντίου και Παύλου Παντελάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΕΣΜΑ August 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, κατόπιν καταγγελιών για δυσάρεστες οσμές στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι οποίες οφείλονται προφανώς στην παράνομη και ανεξέλεγκτη διάχυση λυμάτων, παρακαλεί και πάλι θερμά, τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μαρκόπουλο, να προχωρήσουν άμεσα και οπωσδήποτε εντός των δύο (2) επόμενων μηνών, σε συνδέσεις με το Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email