ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΨΑΡΡΑΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΓΚΑΛΟΣ June 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως έχουμε πολλές φορές επισημάνει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει την ευτυχία να φιλοξενεί στην περιοχή του πλειάδα καλλιτεχνών, που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, πόσο μάλλον τους ξέρουν οι συμπολίτες τους. Όπως επισημαίνει ο εμπνευστής της εκδήλωσης κοινής τους συνεύρεσης μέσω έκθεσης των έργων τους Σπύρος Κοκκόλης αντιπρόεδρος του συλλόγου «Αιολίς» που διοργανώνει την έκθεση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ» ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ/ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ, ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ June 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κυκλοφόρησε την εβδομάδα αυτή από τις εκδόσεις Κέδρος «Το κόκκινο τανγκό», ένα πολιτικό θρίλερ για την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της νεότερης Ελλάδας, τον Νίκο Ζαχαριάδη. Γραμμένο από κοινού, από τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και τον συγγραφέα Ευάγγελο Μαυρουδή, το μυθιστόρημα της τρικυμιώδους ζωής του άλλοτε ηγέτη του ΚΚΕ ζωντανεύει φωτίζοντας με καινούργια, άγνωστα εν πολλοίς στοιχεία, την προσωπικότητα του ηγέτη ο οποίος συνδέεται με τη τραγωδία του Εμφύλιου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣΟΝ” ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ June 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 1995, “Οι «Γέφυρες του Μάντισον” – μια άπειρα τρυφερή και συγκινητική ιστορία δύο ώριμων ανθρώπων, με πλαίσιο τις παλιές σκεπαστές γέφυρες της κομητείας του Μάντισον, στην Αϊόβα, είναι η ταινία που θα προβληθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο ΚΑΠΗ Ραφήνας στις 20:45.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ / Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «ΒΕΛΟΣ»" ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρου, με τίτλο "Στη Σκιά του Ποσειδώνα / Η ανταρσία του Αντιτορπιλικού «Βέλος»", που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ κατά την επίσκεψή της σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ June 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το Πρόγραμμα Φιλοξενίας «Hosting» ξεκίνησε να υλοποιείται από το «SolidarityNow». Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επτακοσίων (700) προσωρινών θέσεων φιλοξενίας, ανάμεσα σε ελληνικές οικογένειες στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, για αιτούντες άσυλο οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για μετεγκατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Λ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ"

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με αφορμή την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η παρουσία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον ιστορικό Δήμο Αχαρνών είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Αυτές οι εξωστρεφείς δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την υποστήριξη του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" είναι εξαιρετικά σημαντικές και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, τόσο στον Δήμο Αχαρνών, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις που έχει επισκεφτεί η "Όπερα της βαλίτσας".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Ο.Λ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ «ΜAΡΙΚΕΣ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΙΚΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ June 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, ενημερώνει τους λουόμενους και επισκέπτες της παραλίας Μαρίκες, ότι σεβόμενοι το περιβάλλον και εισακούγοντας τη θέση που εκφράζουν μέσα από την επιστολή τους (αρ.πρωτ.103-5/6/2016) τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Νηρέας», το 2016 δεν θα γίνει μηχανικός καθαρισμός στην προαναφερόμενη παραλία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Το ζήτημα της αλλοίωσης του πολιτιστικού χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση των τουρκικών αρχών για ζωντανή μετάδοση αναγνώσεων του κορανίου εντός του μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς, έθιξε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρια Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, με ερώτησή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

7 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

6 ΩΡΕΣ 29 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

6 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

5 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

6 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ