ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

"ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ / Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «ΒΕΛΟΣ»" ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρου, με τίτλο "Στη Σκιά του Ποσειδώνα / Η ανταρσία του Αντιτορπιλικού «Βέλος»", που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ κατά την επίσκεψή της σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ June 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το Πρόγραμμα Φιλοξενίας «Hosting» ξεκίνησε να υλοποιείται από το «SolidarityNow». Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επτακοσίων (700) προσωρινών θέσεων φιλοξενίας, ανάμεσα σε ελληνικές οικογένειες στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, για αιτούντες άσυλο οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για μετεγκατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Λ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ"

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με αφορμή την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η παρουσία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον ιστορικό Δήμο Αχαρνών είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Αυτές οι εξωστρεφείς δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την υποστήριξη του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" είναι εξαιρετικά σημαντικές και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, τόσο στον Δήμο Αχαρνών, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις που έχει επισκεφτεί η "Όπερα της βαλίτσας".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Ο.Λ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ «ΜAΡΙΚΕΣ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΙΚΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ June 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, ενημερώνει τους λουόμενους και επισκέπτες της παραλίας Μαρίκες, ότι σεβόμενοι το περιβάλλον και εισακούγοντας τη θέση που εκφράζουν μέσα από την επιστολή τους (αρ.πρωτ.103-5/6/2016) τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Νηρέας», το 2016 δεν θα γίνει μηχανικός καθαρισμός στην προαναφερόμενη παραλία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Το ζήτημα της αλλοίωσης του πολιτιστικού χαρακτήρα της Αγίας Σοφίας, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση των τουρκικών αρχών για ζωντανή μετάδοση αναγνώσεων του κορανίου εντός του μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς, έθιξε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρια Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, με ερώτησή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ June 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα Σαββατόβραδο γεμάτο μουσική στο κήπο του Ε.Κ.Τ.&Π στο Κορωπί. Μια κατάθεση ψυχής, γνώσης και εμπειρίας σ΄ ένα μουσικό ταξίδι από την Ανατολή, στα Βαλκάνια και τη Δύση, με παραδοσιακές και κλασικές ερμηνείες, σολιστικές και συνοδευτικές, με αυτοσχεδιασμούς και κόντρα ρόλους των οργάνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ (TSWTC) ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, TSWTC, ΝΕΟ Δ.Σ. June 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Νέο Δ.Σ. εξέλεξε το Συμβούλιο Συγγραφέων & Μεταφραστών των Τριών Θαλασσών TSWTC (Three Seas Writers & Translators’ Council), όπου εκπροσωπούνται ενώσεις δημιουργών λόγου από χώρες που περιβρέχουν το Αιγαίο, η Βαλτική και ο Εύξεινος Πόντος. Το νέο ΔΣ, που εξέλεξε για τριετή θητεία η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου με έδρα τη Ρόδο, αποτελείται από τους Gino Leineweber (Γερμανία), Πρόεδρο, Γιώργο Χουλιάρα (Ελλάδα), Αντιπρόεδρο, Dalia Staponkute (Λιθουανία), Γενική Γραμματέα, Anna Nasilowska (Πολωνία), Ταμία, Lela Abdushelisvili (Γεωργία), Μέλος και Mesut Senol (Τουρκία), Μέλος, ενώ αναπληρωτές τους στο ΔΣ εξελέγησαν (από τις αντίστοιχες χώρες) οι Nina George, Λιάνα Σακελλίου, Antanas Jonynas, Barbara Grzegorzewska, Mañana Dumdbaze και Gonca Özmen.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΪΣΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΓΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ June 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα προβληθεί στο ΚΑΠΗ Ραφήνας η ταινία ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΪΣΑΣ (ΜΕΜΟΙRS OF A GEISHA) είναι η αμερικανικής παραγωγής 2005- διάρκ. 146'. Αποτελεί εντυπωσιακή απόδοση του μπεστ-σέλερ του Aρθ.Γκόλντεν από τον σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ, με τους Ζαν Ζιγί, Γκογκ Λι, Μισέλ Γέο. Βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα (ερμηνεία, κοστούμια, μουσική)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email