ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΟΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του, τα εγκαίνια της Τελικής Έκθεσης των Έργων, των τμημάτων Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 11/6/2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΥ June 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Μεσόγεια, το χαμένο περιβόλι της Αττικής», του συντοπίτη μας Γιώργου Π. Ιατρού, των εκδόσεων «ΑΩ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαρκοπούλου, στο ιστορικό κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου (Παπαβασιλείου 34, Μαρκόπουλο).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΨΑΡΡΑΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΓΚΑΛΟΣ June 11, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως έχουμε πολλές φορές επισημάνει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου έχει την ευτυχία να φιλοξενεί στην περιοχή του πλειάδα καλλιτεχνών, που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους, πόσο μάλλον τους ξέρουν οι συμπολίτες τους. Όπως επισημαίνει ο εμπνευστής της εκδήλωσης κοινής τους συνεύρεσης μέσω έκθεσης των έργων τους Σπύρος Κοκκόλης αντιπρόεδρος του συλλόγου «Αιολίς» που διοργανώνει την έκθεση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ» ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ/ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑΝΓΚΟ, ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ June 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κυκλοφόρησε την εβδομάδα αυτή από τις εκδόσεις Κέδρος «Το κόκκινο τανγκό», ένα πολιτικό θρίλερ για την πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της νεότερης Ελλάδας, τον Νίκο Ζαχαριάδη. Γραμμένο από κοινού, από τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και τον συγγραφέα Ευάγγελο Μαυρουδή, το μυθιστόρημα της τρικυμιώδους ζωής του άλλοτε ηγέτη του ΚΚΕ ζωντανεύει φωτίζοντας με καινούργια, άγνωστα εν πολλοίς στοιχεία, την προσωπικότητα του ηγέτη ο οποίος συνδέεται με τη τραγωδία του Εμφύλιου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣΟΝ” ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ June 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 1995, “Οι «Γέφυρες του Μάντισον” – μια άπειρα τρυφερή και συγκινητική ιστορία δύο ώριμων ανθρώπων, με πλαίσιο τις παλιές σκεπαστές γέφυρες της κομητείας του Μάντισον, στην Αϊόβα, είναι η ταινία που θα προβληθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο ΚΑΠΗ Ραφήνας στις 20:45.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ / Η ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ «ΒΕΛΟΣ»" ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Παναγιώτη Χατζηπέρου, με τίτλο "Στη Σκιά του Ποσειδώνα / Η ανταρσία του Αντιτορπιλικού «Βέλος»", που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, μετείχε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ κατά την επίσκεψή της σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ June 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι το Πρόγραμμα Φιλοξενίας «Hosting» ξεκίνησε να υλοποιείται από το «SolidarityNow». Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επτακοσίων (700) προσωρινών θέσεων φιλοξενίας, ανάμεσα σε ελληνικές οικογένειες στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, για αιτούντες άσυλο οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις για μετεγκατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Λ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ "ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ"

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Με αφορμή την παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η παρουσία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στον ιστορικό Δήμο Αχαρνών είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Αυτές οι εξωστρεφείς δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την υποστήριξη του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" είναι εξαιρετικά σημαντικές και βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, τόσο στον Δήμο Αχαρνών, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις που έχει επισκεφτεί η "Όπερα της βαλίτσας".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email