ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ (TSWTC) ΕΞΕΛΕΞΕ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, TSWTC, ΝΕΟ Δ.Σ. June 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Νέο Δ.Σ. εξέλεξε το Συμβούλιο Συγγραφέων & Μεταφραστών των Τριών Θαλασσών TSWTC (Three Seas Writers & Translators’ Council), όπου εκπροσωπούνται ενώσεις δημιουργών λόγου από χώρες που περιβρέχουν το Αιγαίο, η Βαλτική και ο Εύξεινος Πόντος. Το νέο ΔΣ, που εξέλεξε για τριετή θητεία η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου με έδρα τη Ρόδο, αποτελείται από τους Gino Leineweber (Γερμανία), Πρόεδρο, Γιώργο Χουλιάρα (Ελλάδα), Αντιπρόεδρο, Dalia Staponkute (Λιθουανία), Γενική Γραμματέα, Anna Nasilowska (Πολωνία), Ταμία, Lela Abdushelisvili (Γεωργία), Μέλος και Mesut Senol (Τουρκία), Μέλος, ενώ αναπληρωτές τους στο ΔΣ εξελέγησαν (από τις αντίστοιχες χώρες) οι Nina George, Λιάνα Σακελλίου, Antanas Jonynas, Barbara Grzegorzewska, Mañana Dumdbaze και Gonca Özmen.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΪΣΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΓΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ June 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου θα προβληθεί στο ΚΑΠΗ Ραφήνας η ταινία ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΪΣΑΣ (ΜΕΜΟΙRS OF A GEISHA) είναι η αμερικανικής παραγωγής 2005- διάρκ. 146'. Αποτελεί εντυπωσιακή απόδοση του μπεστ-σέλερ του Aρθ.Γκόλντεν από τον σκηνοθέτη Ρομπ Μάρσαλ, με τους Ζαν Ζιγί, Γκογκ Λι, Μισέλ Γέο. Βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα (ερμηνεία, κοστούμια, μουσική)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
         (ΦΩΤΟ: )

«Ο ΝEWTON ΚΑΙ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ» ΤΟΥ RICCARDO DI LAURO

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ June 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αυτό που έχει συνέβη ανάμεσα στο Πορτοκαλί Γαλάζιο Συννεφάκι και στον ζωγράφο Riccardo Di Lauro είναι μια τυχερή συνάντηση από την οποία γεννήθηκε ‘’ο Νewton και η Πεταλούδα’’, μια παράσταση κουκλοθέατρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά, για την ανταπόκριση και εξαιρετική συνεργασία, στα πλαίσια της προετοιμασίας και συνδιοργάνωσης της άκρως επιτυχημένης Ομαδικής Έκθεσης με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 Απριλίου – 30 Μαΐου 2016, στο χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΘΕΩΣΗ! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ May 30, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

"Η έλλειψη κοινωνικών συμπεριφορών αλληλεγγύης και εθελοντισμού οδηγεί σε ανασφάλεια, προκαλεί άγχος και εκνευρισμό, ενθαρρύνει επιθετικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές και συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην μείωση της ευτυχίας των πολιτών". Η Κοινότητα Βαρνάβα και ο Δήμος Μαραθώνα θα έπρεπε να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης της πρωτοβουλίας «Let’s do it Greece!» Ας το κάνουμε λοιπόν!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

10.000 ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.! Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ - ΒΡΥΩΝΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ May 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τα μέτρα προστασίας για τα παιδιά σε μετανάστευση βρίσκονται μεταξύ των δράσεων προτεραιότητας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεματολογίου για τη μετανάστευση με τις εν εξελίξει δράσεις, που συμβάλλουν στην προστασία των παιδιών που ζουν υπό συνθήκες μετανάστευσης, τόνισε ο αρμόδιος Επίτροπος Ματανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε σχετική ερώτηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Ελίζας Βόζεμπεργκ σχετικά τα μέτρα εύρεσης, καταγραφής και προστασίας των 10.000 εξαφανισμένων προσφυγόπουλων στην Ε.Ε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ-ΨΥΧΑΚΗ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΚΤΖΩΡΤΖ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ-ΨΥΧΑΚΗ May 25, 2016 / απο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (author)

Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2016, στις 8 μ. μ. εγκαινιάζεται στη Ραφήνα η έκθεση ζωγραφικής NATURA HELLENICA της Μαριάννας Καλομοίρη - Ψυχάκη που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΡΑΧΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΕΡΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΙΗΣΗ, ΒΡΑΒΕΙΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ May 25, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ανακοινώθηκε ο βραχύς κατάλογος πρωτοεμφανιζόμενων ποιητών για το «Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη» της Εταιρείας Συγγραφέων, το οποίο θεσπίστηκε το 2011 στη μνήμη του ποιητή και μέλους της Γιάννη Βαρβέρη (1955-2011), με σκοπό να αναδείξει τις σημαντικότερες νέες ποιητικές φωνές της χώρας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ