ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ MAGNA GRECIA

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΚΟΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ March 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Φεστιβάλ Φιλοσοφίας στην Magna Grecia , επανέρχεται μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασής του στην Ελλάδα, με περίπου 500 Ιταλούς μαθητές Λυκείου συνοδευμένους από τους δασκάλους τους. Το αρχαίο μονοπάτι που βιώσαμε μέσα από τη «Κοινή» μας Μεσόγειο ανά τους αιώνες, ξαναβρίσκει τη πραγματική του ιστορία και φτάνει στην Ελλάδα στην Αθήνα, την Κόρινθο και τους Δελφούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο ΚΕΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΕΝΟΡΟΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΕΝΟΡΟΣ March 12, 2016 / απο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (author)

Αφιέρωμα 126 χρόνια μετά τη γέννηση του μεγάλου Τενόρου Κώστα Μυλωνά! Ο Κωνσταντίνος (Κώστας) Μυλωνάς γεννήθηκε στην Κερατέα την 3η του Φλεβάρη 1889.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΥΡΛΑΣ, Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΦΑΡΣΑΛΑ March 12, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι εκδόσεις «Πελασγός» έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του εκδότη-συγγραφέα Ιωάννη Γιαννάκενα «Γρηγόρης Σούρλας, ο καπετάνιος της Θεσσαλίας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αίγλη Palace», πλατεία Λαού, Φάρσαλα. Θα μιλήσουν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ March 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ March 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων γύρω από την Τέχνη, την Ιστορία, τη Θρησκεία, την Πολιτική, αλλά και την Καθημερινότητα και τις Διαπροσωπικές μας Σχέσεις, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 από τις 02.02.2016 μέχρι τις 10.05.2016 στη Βιβλιοθήκη Λυκείου Νέας Μάκρης (Λυκείου & Μιχαήλ Κόλλια, Νέα Μάκρη) με ελεύθερη είσοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ» ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ March 10, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Το σεμινάριο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ» θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) και θα έχει διάρκεια 20 ώρες, οι οποίες θα υλοποιηθούν σε τέσσερα πεντάωρα μαθήματα. Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 ώρες 10:00-15:00 και τα μαθήματα θα συνεχίσουν τo Σάββατο 9, 16 και 23 Απριλίου. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Τατιάνα Μίχαλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, συνεχίζοντας μία πορεία 27 ετών στην πολιτιστική και κοινωνική προσφορά του τόπου, και σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί μία ιδιαίτερη ανοιχτή συζήτηση με αφορμή την επικείμενη επέτειο της 25ης Μαρτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΤΟΚΑ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ March 09, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πέρασαν ήδη οκτώ χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό του μεγάλου συνθέτη και τραγουδοποιού Μάριου Τόκα, που ως δημότες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου είχαμε την τύχη να τον έχουμε συντοπίτη και γείτονα, ενώ έχουμε ακόμα τη τύχη να μεγαλώνουν δίπλα μας τα παιδιά του, τα οποία μαζί με τη μητέρα τους Αμαλία, είναι επίσης έντονα δραστηριοποιημένοι στα κοινά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email