ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ – CD «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ February 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου – cd της Καλλιόπης Βέττα και του Γιάννη Κ. Ιωάννου, με τίτλο «Οι δρόμοι του Μίκη – Η Καλλιόπη Βέττα ερμηνεύει Θεοδωράκη» πήρε μέρος την Τρίτη το βράδυ, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, ΠΡΙΜΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ, ΜΠΑΛΕΤΟ February 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συγχαίρει δημόσια την Αντουανέτ Πυλαρινού, για την κατάκτηση του Πρώτου Βραβείου, στην κατηγορία Professionals «Klassische Variation», στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Μπαλέτου «Internationaler Ballettwettbewerb Nürnberg», που διεξήχθη στις 6 Φεβρουαρίου 2016, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑ: ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟ, ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΝΕΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ February 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στην εξαιρετική νουβέλα Οδοντωτή μνήμη της πρωτοεμφανιζόμενης συγγραφέα Ευρυδίκης Νικήτα παρουσιάζονται δύο αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες εξάρτησης. Δύο παράλληλες, όχι χρονικά αλλά συναισθηματικά, ιστορίες ζωής. Ίσως και αγάπης, εάν η αγάπη φτάνει ως εκεί που βλέπει κανείς τα λάθη του στο πρόσωπο του άλλου ή βλέπει στο πρόσωπο αυτό τη σωτηρία από αυτά τα λάθη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ February 22, 2016 / απο ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν δεύτερη ξενάγηση στην έκθεση του Μουσείου Ηρακλειδών «Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων», το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13:00 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΕΝΡΙΚ ΙΨΕΝ: ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, ΧΕΝΡΙΚ ΙΨΕΝ February 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σχεδόν εκατόν σαράντα χρόνια μετά τη συγγραφή του (1879), Το κουκλόσπιτο του Χένρικ Ίψεν μάς καλεί να ακολουθήσουμε ξανά την εμβληματική Νόρα, την πρώτη χειραφετημένη γυναίκα που ανέβηκε στη θεατρική σκηνή σκανδαλίζοντας τα ευρωπαϊκά ήθη, στο ταξίδι της προς την αυτογνωσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Ν. Ραγκούσης (αριστερά), ο πρόεδρος της Ο.ΠΑ.Σ. κ. Δ. Βαξεβανίδης, ο κ. Α. Αρκάς κι ο συγγραφέας Φ. Περράκης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΕΠΙΤΟΜΟΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΑΡΟΥ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΠΕΡΡΑΚΗ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΡΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΟ February 19, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κατάθεση ψυχής στη γενέτειρά του Πάρο και ειδικότερα στο πανέμορφο γραφικό χωριό του τις Λεύκες, αποτελεί το βιβλίο «Επίτομος Γενεαλογικός Κώδικας της Πάρου» του Φραγκίσκου Περράκη, όπου ο συγγραφέας αποτυπώνει το οδοιπορικό των ονομάτων των συγχωριανών του, ψάχνοντας σε βάθος αιώνων τις ρίζες τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, Ο «ΥΠΑΤΟΣ ΑΘΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΡΤ3

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, ΠΩΛ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΕΡΤ 3 February 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το ντοκιμαντέρ «Ύπατος Άθλος», παραγωγής Στέλιου Τατάκη, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές σε 1η τηλεοπτική μετάδοση, σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 20:00 στην ΕΡΤ3.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email