ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΜΕ ΤΟ «ΝΟΤΙΑ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΑΡΤΕΜΙΣ February 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουν τα νέα σύγχρονα συστήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου του Δημοτικού Κινηματογράφου Μαρκοπούλου «Άρτεμις» και σας προσκαλούν στην Α΄ προβολή της ταινίας «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ»

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ January 29, 2016 / απο ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ (author)

Ήττα του Ορθού Λόγου. Ήττα της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ήττα του πολιτισμού. Γιατί η υπεράσπιση της Δημοκρατίας δεν γίνεται α λα καρτ, δεν είναι πολλών ταχυτήτων και δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΤΕΧΝΗ & ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ January 27, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το kirkinews.gr ανοίγει παράθυρο στην Τέχνη & τον Πολιτισμό, πιστεύοντας ότι στη σημερινή πραγματικότητα είναι τα μόνα πράγματα που φωτίζουν τη γκρίζα πραγματικότητα που τυλίγει όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΚΑ. Α.-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ January 28, 2016 / απο kirkinews.gr (author)

«Ακόμα και στην κόλαση, εγώ θα ζωγράφιζα». Ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος ζωγραφίζει ασταμάτητα. Αρνείται όμως να πουλήσει πίνακές του, δεν κάνει εκθέσεις και υπογράφει με το όνομα της γυναίκας του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑ ΜΑΜΑΛΟΥΞ-ΤΟ ΣΩΜΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΘΗΝΑ January 27, 2016 / απο ΕΡΣΗ ΝΙΑΩΤΗ (author)

Η Κυρία Μαμαλούξ αναβόσβηνε μαύρα τσιγάρα σε μία χαμένη αντιπαράθεση με τον χρόνο. Το τασάκι μπροστά και δεξιά της έκανε το δικό του προσωπικό πάρτι και το μαύρο πληκτρολόγιο είχε εξαντληθεί να της φέρνει καφέδες και να προσπαθεί να ικανοποιεί όλα της τα γούστα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ «ΞΑΝΑ» Σ’ ΕΝΑ ΕΙΚΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΒΙΒΛΙΟ, ΜΑΚΗΣ ΤΣΙΤΑΣ January 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΞΑΝΑ είναι ένα εικονογραφημένο βιβλίο που απευθύνεται στους ερωτευμένους, και όχι μόνο... Με την παιγνιώδη διάθεση του Μάκη Τσίτα οι απλές εκφράσεις και τα απλά περιστατικά ανάμεσα στα ζευγάρια αποκτούν σημασία και ουσία που μπορούν να φτάσουν έως το όριο της ποίησης. Ένα μικροσκοπικό πλασματάκι που ονομάζεται ΞΑΝΑ τριγυρνά στον κόσμο των ανθρώπων και παίρνει μέρος στη ζωή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ January 26, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ.) διοργανώνει ανοιχτές συζητήσεις γύρω απ’ τη Τέχνη, την Ιστορία, την Θρησκεία, την Πολιτική αλλά και την καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις υπό το γενικό τίτλο «Κάθε Τρίτη και κάτι άλλο», στη βιβλιοθήκη Λυκείου Ν. Μάκρης (Λυκείου & Μιχαήλ Κόλλια Ν. Μάκρη).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

7 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΡΑΦΗΝΑ: ΕΝΟΧΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΘΩΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ; / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣΟ.Λ.Ρ.ΔΗΜΟΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

6 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

6 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

6 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

9o FORUM ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ9ο FORUM ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΕΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

6 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ